- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.501
Ay ama gelecek gibi tülinimmm:)) Bende nisana yanına koşarak gelicem :)) Valla karamsar falan değilim bak için rahat olsun sadece bayaa adet belirtileri başladı, baş ağrısı dahil:) Ondan diyorum yani gelecek diye:) e napalım yani gelirse gelir, en azından zamanında geliyor süründürmüyor:)
şükür ki döndün sahalara ....
dalincim yazmıştım sana ama belki kaynamıştır arada tekrardan tebrik ederim seni, sinir stres at üstünden , umarım bugünki sonucunda güzel olur ,,,
kuzum illaki istiyorsan yap ne olacak ki , sonuçta öyle yada böyle öğreneceksin ha birgün önce ha birgün sonra...
aaa ne fotosu at at, bakarım ben ona sinirim geçer:) yok ama iyiyim bugün, sadece biraz gerginim, o da hamişlikle ilgili değil yarın ki görüşmenin etkisi tülinim.. o yüzden kafamı dağıtacak şeylere ihtiyacım var:)
Neyse kızlar bendeniz kaçar, kociş hadi hadi deyip duruyor, gelince okurum yazdıklarınızı, inşallah güzel haberler okurum:)
Öpüyorum hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...
canımcıklarım tatlı hatunlar.dayanamayıp ıdrar testı yaptım cunku kan evrdıgım gun yaptıgımda negatıftı az once gene yaptım bayagı belırgın koyu ıkıncı cızgıde cıkmıs cok sukur bu degerım epey yukselmıs anlamına gelıyor.bakalım kaç olmus 3 bucukta ogrenıcezz deger az olsa hıc cıkmaz dusmus olsa falan yada az yukselmıs olsa cook sılık cıkardı dımı
küstüm işte bugun kımse bana cvp vermıyo darıldım.özleme slm verdım almadı bıle.hıhhhh
küstüm işte bugun kımse bana cvp vermıyo darıldım.özleme slm verdım almadı bıle.hıhhhh
kızlar birşey sorabilirmiyim?
doktora gitmek istiyorum testler için sonrada hamilelik planları
birşey öğrenmek istiyorum hamilelik öncesi test yaptıran varmı sabah aç mı gitmek gerekir.regli dönemimde falan mı gitmeliyim zaman farkedermi gidenler var mı :44::44:
herkese günaydıııııın kızlar ben kan testine gitmedim çünkü bildiğiniz adet oluyorumhayatımda ilk kez erken adet oldum o da gebelik testini pozitif gördüğüm aya denk geldi :) kısmet değilmiş napalım..önümüzdeki ay tutar inşallah..
herkese günaydıııııın kızlar ben kan testine gitmedim çünkü bildiğiniz adet oluyorumhayatımda ilk kez erken adet oldum o da gebelik testini pozitif gördüğüm aya denk geldi :) kısmet değilmiş napalım..önümüzdeki ay tutar inşallah..
selam canim, valla ben kontrolle gittim hersey normalmi diye, her ihtimale karsi ac ve adet dönemim yokken gittim, cünkü canim seni muayene falan etmek isterse adetliyken edemez bilioysun. Ac karnina ve adetsiz oldugun zaman gitmeni tavsiye ederim garantiye almak istiyosan isini.
ilgine teşekkür ederim.aynen uygulayacağım .
Selam canim, bende her ikisinide yaptim. Ovulasyon testi o iste zaten yumurtlama gününü gösterio, aynı hamilelik testi gibi çift çizgiyi görünce hücum diceksiniz:) gerçi testen testede değißir muhtemelen belki benimkisi öle. Ben nisan ayina hem ovulasyon testi yapicam hemde adet döngümün 12. Günümden itibaren 17. Günüme kadar 2 gün arayla çalışmalara başlıcaz. Doktor önerisi.
tatlim hosgeldin. ben hem ovulasyon testi yapiyorum ama de atesmi olcuyorum. ikisi birden tam olarak yumurtlama gunumu bulmami sagliyor. tek baslarina da iyiler ama ancak ikisini birden yaparsan 100% emin olabilirsin.
yaa ben okadar rahatımkı kızlara sor helekı emosla bercesteye :))) degerım duscek duscek dıye yırtınıyodum.bugun ıdrarda koyu ıkıncıyı gorunce bı rahatlama gelkdı :)))kız 3.30 nıye beklıyon negatıf o catlak :)))))) 330 mu demek ıstedın anlamadım amakızzzzz ne kadar rahatsınnnnn:):):) hadi inşşşş 3,30 bekliosss bizde ama cift cizgi de koyu cıkmıs ısteeee:)
patronla calıstımmm
gormedım kuzum saol allah arzı olsun darısı sızlere dualarım sızler ıcın emın olunşükür ki döndün sahalara ....
dalincim yazmıştım sana ama belki kaynamıştır arada tekrardan tebrik ederim seni, sinir stres at üstünden , umarım bugünki sonucunda güzel olur ,,,
kuzum illaki istiyorsan yap ne olacak ki , sonuçta öyle yada böyle öğreneceksin ha birgün önce ha birgün sonra...
Dalliiinnnnnnn caniimmmmm , haberler nedir???????? valla senle özge icin girdim he:)
aynen kan degerımıde ogrenınce artık tamam dıcem ama epey rahatladımmmm bakalım kaç kanı gormeden cok sevınmım ama ıdrarda baya koyu cıktı sanırım epey yukselmıs 17 den 150 olmaz belkı ama bakalım:)))aaaaa coook sevindim canimmmm , gerci zaten biliyoduk ta ama okadar paniklemene insan bi acabmi oluyo yani , aynen öle degerin tavan yapmis bence canim, YAVRUM BEBISHIN SENDE SIMSIKI DURUYOOOOOOOOO, baksana kipkirmizi diyosun tatlim yaaaa, daha nasil bi tasdik bekliosun canikom ??? biliorum en rahat kan sonucunu ögrenince olucaksin ama ben rahatla derim sana valla cok sevindirik oldum canim
kusummm yazdım ya sana hemide 2 deneeeeee
:))))))))))))))))))))))))))))) gormedım gec gelıyo napımmbak kalbimden vurdun simdi beni( kis habire yaziyom ben sana ama sen görmüyon ((((
yapmaya tatlım nısana ınsss dualrım sızler ıcınherkese günaydıııııın kızlar ben kan testine gitmedim çünkü bildiğiniz adet oluyorumhayatımda ilk kez erken adet oldum o da gebelik testini pozitif gördüğüm aya denk geldi :) kısmet değilmiş napalım..önümüzdeki ay tutar inşallah..
teşekkür ederim arkadaşlarım cevaplar için
ovulasyon testlerinde hangi markaları tercih ettiniz ? bir de her eczanede bulunur di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?