Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar birşey sorabilirmiyim?
doktora gitmek istiyorum testler için sonrada hamilelik planları
birşey öğrenmek istiyorum hamilelik öncesi test yaptıran varmı sabah aç mı gitmek gerekir.regli dönemimde falan mı gitmeliyim zaman farkedermi gidenler var mı :44::44:

bak iste orda hakklisin, benimkisi tam 4 gün gecikti gelde ümitlenme, sonu noldu Emoshun dügününde halay cekelim oldu:) bencede rahat tut icini kushum bellide olmaz dedigim gibi belkide gelmezzz:))

evet cok sukur:):):):)

Iyi gezmeler tatlim size keyfini cikar, mucuksss

aaaaa coook sevindim canimmmm , gerci zaten biliyoduk ta ama okadar paniklemene insan bi acabmi oluyo yani , aynen öle degerin tavan yapmis bence canim, YAVRUM BEBISHIN SENDE SIMSIKI DURUYOOOOOOOOO, baksana kipkirmizi diyosun tatlim yaaaa, daha nasil bi tasdik bekliosun canikom ??? biliorum en rahat kan sonucunu ögrenince olucaksin ama ben rahatla derim sana valla cok sevindirik oldum canim

selam canim, valla ben kontrolle gittim hersey normalmi diye, her ihtimale karsi ac ve adet dönemim yokken gittim, cünkü canim seni muayene falan etmek isterse adetliyken edemez bilioysun. Ac karnina ve adetsiz oldugun zaman gitmeni tavsiye ederim garantiye almak istiyosan isini.

herkese günaydıııııın kızlar ben kan testine gitmedim çünkü bildiğiniz adet oluyorum hayatımda ilk kez erken adet oldum o da gebelik testini pozitif gördüğüm aya denk geldi :) kısmet değilmiş napalım..önümüzdeki ay tutar inşallah..

ınsallah canımmmm onumuzdeki ay bende beklicem bakalım:)

hadi canim yaaa üzüldüm valla sikma canini tatlim bee, bak bende ne belirti ararsan vardi hamileyim demek icin sonuc ama hep negatif cikiyodu testlerdede, insan cok fena oluyo biliyorum, bu ay sanirim bizuim bünyeler bizimle resmen dalga geciyo yaaa. kismet böleymis canim napalim bebishin daha vakti var demekki, artik Nisana kismetse hep beraber hamish oluruz tatlim bellimi olur. yada hayatim üstüne görmüs olma ihtimalin de olabilirmi ????????

Hayir yani kafami kurcalayan testin positif cikmasi, hadi bende mesela negatifti nitekim hamish de degildim

Son düzenleme:

ilgine teşekkür ederim.aynen uygulayacağım .

tatlim hosgeldin. ben hem ovulasyon testi yapiyorum ama de atesmi olcuyorum. ikisi birden tam olarak yumurtlama gunumu bulmami sagliyor. tek baslarina da iyiler ama ancak ikisini birden yaparsan 100% emin olabilirsin.

teşekkür ederim arkadaşlarım cevaplar için
ovulasyon testlerinde hangi markaları tercih ettiniz ? bir de her eczanede bulunur di mi ?

valla zannetmiyorum emoşcum bence test hatalıydı olsun amaaaaaaaaaan nisanda olur inşallah..neyse ben kaçtım kızlar servisim gelmek üzere..okulda bakıcam ara ara..öpüyorum hepinizi....

kızzzzz ne kadar rahatsınnnnn:):):) hadi inşşşş 3,30 bekliosss bizde ama cift cizgi de koyu cıkmıs ısteeee:)

patronla calıstımmm
yaa ben okadar rahatımkı kızlara sor helekı emosla bercesteye :))) degerım duscek duscek dıye yırtınıyodum.bugun ıdrarda koyu ıkıncıyı gorunce bı rahatlama gelkdı :)))kız 3.30 nıye beklıyon negatıf o catlak :)))))) 330 mu demek ıstedın anlamadım ama
gormedım kuzum saol allah arzı olsun darısı sızlere dualarım sızler ıcın emın olun
Dalliiinnnnnnn caniimmmmm , haberler nedir???????? valla senle özge icin girdim he:)

aynen kan degerımıde ogrenınce artık tamam dıcem ama epey rahatladımmmm bakalım kaç kanı gormeden cok sevınmım ama ıdrarda baya koyu cıktı sanırım epey yukselmıs 17 den 150 olmaz belkı ama bakalım:)))
kusummm yazdım ya sana hemide 2 deneeeeee

bak kalbimden vurdun simdi beni ( kis habire yaziyom ben sana ama sen görmüyon((((
:))))))))))))))))))))))))))))) gormedım gec gelıyo napımm
yapmaya tatlım nısana ınsss dualrım sızler ıcın

merhaba kızlar

bende geçen ay 23. günümde pembeleri 26. günüde geçen ay kırmızıları görmüştüm son adet tarihim 29 şubat bugün tam 26 gün oldu gelen giden yok şükürler olsun ama 30 marta kadarda her şey olabilirrr......

çünkü kürtajdan sonra düzensiz oldummm....

;İnşallah sizlere bende bebeğimin haberini veririmmm.... Listede de hamişler bölümüne geçerim...

Belirtilerrde

gögüsler büyüme ve acı

Ara ara kasık ve bel ağrısı

Yorgunluk, uyku halii

bembeyaz azkıvamlı akıntı

İnşallah bebiştirr... Psikolojikk değildirrr....

Dua edin kızlar

kızlarr gunaydın....ben yenı uuyandım ama hıc uyanmak ıstemıyordum cok guzel bır ruya gordum bır erkek bebegım olmustu onu emzırıyordum sulak bır yerdeydık yagmur yagıyordu guya dısarı cıkartmısm bebısı annemlere gıttık orada altını falan temızledım herhalde annelık duygusu denılen bır seylerıde beraberınde yasıyordm ayyy bır garıp oldum uyandım epey bır yataktan cıkamadım hayır olsun....ıns bır gun gerceklesır bugun nette kı hesaplamalara gore yumurtladıgım gun ama hıc akıntım yok nıyekı acepppp

teşekkür ederim arkadaşlarım cevaplar için
ovulasyon testlerinde hangi markaları tercih ettiniz ? bir de her eczanede bulunur di mi ?

rica ederim hayatim faydasi olduysa ne mutlu, valla canim ben "Duchesse" diye bi markanin testini aldim icinden 5 tane cikiyo ve eczaneden almadim ben böle kozmetik, saglik , Temizlik, bebek malsemeleri......vs. satan yerden aldim, ya bu arada ama ben almanyadayim o yüzden bilmiyorum bu marka varmidir orda öle bilindik bi marka degil. Ama tr deysen eczsanede bulursun zaten diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…