Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydın bacişlerrrrr :)) herkese musmutlu br hafta diliyorum.Allah ım herkesin yardımcısı olsun :)))

Günaydın yavrukuşum:) nasilsin canim?

KUZUM gunaydınnn. gelmedi ama bugun gelicekm sanırım, sancım varr. cok gıcıkım o yuzden bugun:):):)

Tebrikler tatlım, inşallah bir sorun yoktur, seni de ekleriz listeye hamiş diye:) haberlerini bekliyoruz:))

canım çok teşekkür ederim benide eklediğin için sağol
Rica ederimm:) bol şans

Hadi hayırlısı hayatım, inşallah hamişsindir:)

Özlemcim o sancı kötü yav bilirim, bende başladı bugün bütün adet belirtileri, bakalım beklediğimden de erken gelebilir benim kırmızılar..

Güldenim, gözün aydın tatlım, duymuşsunuz pıt pıtlarını minnoşun:) Allah kucağına da almayı nasip etsin canım arkadaşım, bak herşey yolunda gördün mü, artık tadını çıkarmaya başla hamişliğinin:)

canıms enın 19 subatmıs son adet tarıhın 15 martı sayma kı zaten hamıleymıssın ozaman 147 19 subata yanı yaklasık 7 haftalık gebelıge gore az ama ıns su gecen gunelrde tavan yapmıstır sonucunu aldıgında mutlaka bızede sle
herkese günaydın kızlarrr:
umarım güzel 1 hafta olur..
dalincim anladığım kadarıyla hamilesin çok tebrik ediyorum cnm..
alakadar arkadaşım umarım sende hamilesindir ve sorun yaşamazsın ..

Kııııızlaaaar günaydın :)

gunaydın kızlarrr nasılsınızz??

günaydın kızlar nasılsınız , :)))

herkeseeeee cumleten gunaydın

az once kan verdım geldım 3 bucukta alıcam bugun keyfım yerınde sızlerın keyfı nasıl guzelelr

Günaydın bacişlerrrrr :)) herkese musmutlu br hafta diliyorum.Allah ım herkesin yardımcısı olsun :)))

günaydın tatlım naber nedir sendeki son durum bakalım?
yok dmi bi sıkıntı?

bu arada emos sende durumlar nedir ne yaptın anlat bakalım..

gülşencim günaydın sanada varmıydı bi süpriz tatlım?
banucum günaydın hafta sonu doktordaydım bizim sıpanın kalp atışını duyduk 8 milimmiş teyzesi doktor amcası herşey yolunda hiç korkma dedi bana ve beni rahatlattı..

Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)
Hayaleeeeeeeeeeeeeeeeeet:)

Günaydın kuzular:)

Tüliiiiiin, benim adet gelecek sanırım, ha oldum ha olucam gibi başladı kıpırtılar:)

Gulden den bir rica oldu Banum okudun dimi, inss gorucez o gunleri

Günaydıııın sevgili anne adaylari vd anne olmaya aday adaylar:)) ben bugünde işten kaytardım:) bi girip inşallah dalinle özgenin güzel haberlerini alayım dedim henüz bi kıpırtı yok onlardan.henüz tanımadığım şuan burdaki Anne adsylarını gönülden tebrik ediorum, allah bebishlerinizi kucağınıza almak nasip etsin bizlerede hamish olmayı nasip etsin insallah ve amiiiin diyorum :)

Tüliiiiiin, benim adet gelecek sanırım, ha oldum ha olucam gibi başladı kıpırtılar:)

günaydınnn banuşumummmmmmmmmmmm :)))sizleri çok ösledim bacişler yaaaaaa

iidir tatlım sen nasılsın bakimm. nasıl geçti hafatasonun?

özlemcim rüyalarına hayran kaldım.. tatlım senin içinde ne fırtılanalar kopuyor böyle mafya felen:))) tatlım bende bi iki hafta önce bir domates tarlası gördüm salkım salkım domatesler çok güzel bir rüyadı.. ayrıca çok hayırlı bir duaymış,,,
haftasonum süper geçti benim kociş bana cuma akşamı süper bir süpriz yaptı.. mum ışıklarında hazırlanmış bir masa, gül ve mumlarla yemek odasına kadar bir yol yapmış.. birde her adımda bir not yazmış...çok güzeldi.. tabi çok güzel de bir hediye almış.. çok mutlu oldum.. sonrada dışarıya gezmeye ordanda yeğenimin doğum günü partısine gittik,, bana ordada ikinci bir pasta kesildi.. dolu dolu bir cuma akşama geçirdim tatlım. ama cumartesi akşama kadar temizlik.. akşamda tiyatroya gittik.. pazarde dinlendik evde yürüyüş falan yaptık gayet güzel bir hafta sonuydu...
senin nasıl geçti tatlım.. senin hayırlı haberlerini alma vaktı geldi sankimm..

günaydın banucumm..

günaydın casper...

herkese günaydın kızlarrr:
umarım güzel 1 hafta olur..
dalincim anladığım kadarıyla hamilesin çok tebrik ediyorum cnm..
alakadar arkadaşım umarım sende hamilesindir ve sorun yaşamazsın ..

Kııııızlaaaar günaydın :)

gunaydın kızlarrr nasılsınızz??

Günaydın gönül dostları..saglıklı neselı hayırlı suprızlı bır hafta dılıyorum guzel havadıslerınızı beklıyorum....

günaydın kızlar nasılsınız , :)))
fıostıklarım hepinize günaydınnnn, umarım herkes iyidir ....bugün bitsin istiyorum sadece çok sıkıcı...
anladım canım ..

bu arada cumartesi doktora gittim..
bebeğeğin kalp atışlarını duydum çok rahatladım gerçekten ..
allahıma çok şükür..
güldencim çok sevindim...2. aşamayıda atlattın sen gari bişide kalmadı ...
canım sanada günadyın...şimdiden saatler olsun sana.....
kızlar benim bugün bat günüm ayın 22 -23 ünde azar azar pembe bişiler geldi ama sonra kesildi şimdilik bişey yok,
niye olmuştur sizce ???

bu arada akşam rüyamda test yaptım sonuç negatifti (
canommm günaydın kuzu.... hemen git bir test al , hiç yorma beynini yap gitsin ,...
banucum sanada günaydın tatlım,,, iyisindir umarım , ohhh vallahi ne güzel bir pazartesi seninkisi kocayla gezmeye gitmek , ne ala memleket,,,iyi gezmeler kuzum
günaydın canımmm, senin haftan musmutlu geçsin..

günaydın Güldencim.valla bu haftayı atlatırsak 2 Nisana doktor randevum var.kese görücekmi acaba?6.hafta oluyo kalp atışınıda duyarmıyız acep baciş :))
seninde bebişin kalp atışını duymuşsunuz.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

günaydın dalin hadi bakalım güzel haberlerle inşallah..

Gulden den bir rica oldu Banum okudun dimi, inss gorucez o gunleri

ne ricası bende kaçırdım galiba özlemim..

Yok kuzum okumadım valla, kabaca bir baktım geçmişe ama gözümden kaçtı sanırım, ne ricası???

ayy bende kaçırdımyaaa:

evet saçma ruyalardayım bu aralar:):) yok tatlım benim bu ay bişeyim yok kısmetse ilerde inşş:):)

gunaydın bebemmmmmmm

Günaydın canım, ah bacım napim kırmızılarla halay çekiyorum çok pis yanılttı bu ay beni, bidahaki ay ilişkiden sonra dikicem orayı gelmesin bidaha:) zaten testler hep negatifti (( ühüüüuü nisana inşallah canım, çok sevindim bebishinin kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel bi duygu olsa gerek allah sağlıklı bi kuzukcuk nasip etsin inşallah size canım, hayırlı olsun yeniden

banucum sanada günaydın tatlım,,, iyisindir umarım , ohhh vallahi ne güzel bir pazartesi seninkisi kocayla gezmeye gitmek , ne ala memleket,,,iyi gezmeler kuzum

öyle valla:)))) ama yarın olacak görüşmemin stresi adet septomarımla birleşince, minik tatlı bir sinir topuna dönmüş durumdayım:))) dışarı çıkmak iyi gelecek bana yavrimo:)

Allah ın izniyle sağ salim bebisini kucagına aldıgında fotosunu gondersin bize. cooookkk istiyorumm gormekk

Aaaa çok sevdim bu isteği:) Evet güldencim, bekliyoruz valla doğum sonrası bebişle fotonu:)

banuummm bebeğim gelirse gelir napalım bende nisan için kendime arkadaş arıyordum hihihi...gerçi henüz bellide olmaz daha var yahuu dur acele etme kızdırma beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…