- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.341
emosh atesini fertility friend'e giriyor musun yoksa kendin mi tutuyorsun?
Herkeze günaydın arkadaşlar, saatleri ileri aldim kociş uyurken bi bskkm dedim:)
Uykuculaaaaaaaarr hadıyın yaa bak ben erkenden kalktım yoksa sız saatlerı ılerı almadınızmı?artık bıraz daha az uyuyacanız tembellerhadı dalın uyusun o bebıs beklıyoo ama sıze noluyo emooooooooooooosh banuuuuuuuuuuuuuu ayy bu kızlar cok tembel yahu heee pazar keyfı yapıyonuz anladım benım kociş işe gittii elimde çayım sızı beklıyorum bak 50 den gerı sayıyorum 49 40 48 47 46 45 44 43 42 41 40000000 39 38 37 36 35 34 33 32 311111111111111 29 28 27 26 25 24 2322 211111111111 19 18 17 16 15 14 13 12 1111111 9 8 7 6 5 4 3 2 111111111111 ((( ıyı oyle olsun
cok dogru utanılcaqk ne var kendın para verıp yaptırıyosun bekletıyolar sıgortalıa cıdle yaptır hemen al ıyı fıkır super :)))
bende sana sole bı anımı anlatayım ben ıkızlerıme 13 haftalık hamıle ıken cok goresım gelmıstı cok hemde ruyama gırmıslerdı gece uyanıp esıme hastalandım fena oldum numarası yapıp kendımı acıle goturtmustum bebekelrımı gorup gelmıstım kı daha dr reandevuma 3 hafta vardı 12.haftada kontrolumu olmustum 1 haftada ozlemıstım napım :)))))))
iyiymiş senden bendensin canım
bn drla bu hastalık yüzünden kanka oldum benim hep özele gitmek zorundayım
inşallah hamiş olursam ben ona yaparım numarayı:)))
ben ılk ewlendıgım ayalrda eltımlerle gorumcemle cok kotuydum ozellıke eltımle bırbırımıze gırmıstık ısyerınde hakedene hakettıgı lafı verırım sabrımı tasırdıgı surece ama artık kendımı geri çektım ewım ayrı yolum dogru ayda kaç kez goruyorum dıyorum bosver dıyorum sınırlendıgımde
Günaydın tatlım, güzel bir pazar olsun:) Ben de aynen arada kaçamak bakıyorum kociş formüla izlerken:)
Nasılsın hayatım? Bu arada sen nerede oturuyorsun emosh?:)
Günaydın, mutlu pazarlar herkese. Hemen bir soruyla giriş yapıyorum.bugünler benim yumurtlama günlerim, hep bir yumurta aki kıvamında bir akıntıdan bahsedilir ya, öyle bisey bende yok, hatta epey kuru. Bu akıntı olması şart olan bisey mi? Yoksa olmayada biliyor mu?
Bir de Banu, sen soğan suyu iciyorsun, ne oldu? Kendinde ona bağlı degisiklikler gözlemlesin mı?
Sağol canim seninde güzel olsun inşallah. Benim valla karnım ağrıo pek iyi değilim canim yakeyfim kacik. Sen nasilsin keyifler iyimi? Ben almanyadayım nürnberg, sen tatlim?
kızlar dun cok kotu bı ruya gordum hayırlısı sankı bı ısaretmıs gıbı bana bebek durmıcak gıbı kendını hazırla der gıbı(((((((((((((8
Kırmızıların ilk günü öyle keyifsiz oluyor insan tatlım, hem sancı hem de azıcık da olsa moral bozukluğuna çıldırmış hormonlarında katkısı eklenince tadından yenmiyor yani:) inşallah önümüzdeki ay hamişlik sıkıntılarını konuşuruz:)) Ben de finlandiya-tampere'deyim.. Dün yazdıklarından seninde gurbet ellerde olduğunu anladım ondan sorayım bi dedim bacım:)
Mart Listesi...
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE
smilet = HAMİLEEEE
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE
yaseku = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sfsfs = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart İnşallah hamiş:)
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco
dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan
irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek
berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..
hayatim sana cevap yazdim internet cöktü yazdiklarimda gitti iyimi , diyorum iste ne gün amaaynen öle oluyo insan tatlim valla dedigin gibi keyifde ister istemez kacikta oluyo tabii insallah tatlim burda hepimiz NIsan ayinda hamileliklerimizi konusuruz. Valla bak nekadar güzel iste degisik yerlerden arkadasliklar kuruyoruz , desene sende Gurbetkushusun:) canim yaa valla sasiyorum bazen en yakinina anlatamadiklarini buarada paylasioysun okadar samimi bi ortam kuruluo cok güzel bisey .
Allahim Nisan a resmi gecis yapmisim artikinsan bi garip oluo bee hayirlisi olsun
Günaydın, mutlu pazarlar herkese. Hemen bir soruyla giriş yapıyorum.bugünler benim yumurtlama günlerim, hep bir yumurta aki kıvamında bir akıntıdan bahsedilir ya, öyle bisey bende yok, hatta epey kuru. Bu akıntı olması şart olan bisey mi? Yoksa olmayada biliyor mu?
Bir de Banu, sen soğan suyu iciyorsun, ne oldu? Kendinde ona bağlı degisiklikler gözlemlesin mı?
etrafımdan en yakınlarımdan okadar kımyasal gebelık haberı aldımkı.artık neredeyse benımde ole olacak dıye ınanmıs vazıyetteyım bırde dusugum var benım o yuzden cok endıselıyımHayatım sen kendini okadar kaptırdın ve telaşlısınki rüya görmen gayet normal. Canim artık rahatla biraz neden durup dururken şimdi durmasın bebishin? Bence o sımsıkı tutunmuştur göbishine. Kötü düşünme ki kötü rüya görmd tatlım, yarın hayırlı haberlerini alıcaksın inşallah
niye ben onların yaptıklarını düşünüp kendimi yiyim
valla hem densizlik yapacaklar hemde susacam
valla çakarım ağızlarının ortasına(bundada ciddiyim)
ilkten bişeyler yapmaya çalıştılar ama verdim cevaplarını.:))))
bana iyiyse iyiyim ama tersim çok pis:))
İnşallah konuşucaz tatlım hamişlik hallerimizi çok yakında, yürekten inanıyorum ben buna yani:)
Kesinlikle katılıyorum sana, kadınlığın en güzel yanlarından biri bence bu, paylaşmaya açık olmamız ve burası gerçekten çok samimi ve keyifli bir ortam, ciddi ciddi yılardır kanka gibi olduk:) İyi ki varsınız hepiniz
etrafımdan en yakınlarımdan okadar kımyasal gebelık haberı aldımkı.artık neredeyse benımde ole olacak dıye ınanmıs vazıyetteyım bırde dusugum var benım o yuzden cok endıselıyım
bnmde tersım cok pıs hemde cok bır bayanın burnunu kırdım kızımı ıttı dıye.ama kendımı cook sıkarım bardagım tasarsa affetmem
Üzülme kuzu, nisanda bu kadar bereketli geçerse harika olacak demektir bu:)
Ben kocişle yürüşüye çıkıcam şimdi, gelince uğrarım yine öpüyorum çok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?