- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.321
ayy ne bilim canim yaa okadarini düsünemedim vallazaten panik halindeydim anladi benim salak oldugumu :) savdi gitti basindan iste:) evet Pazartesiye kaldik...
ayy ne bilim canim yaa okadarini düsünemedim vallazaten panik halindeydim anladi benim salak oldugumu :) savdi gitti basindan iste:) evet Pazartesiye kaldik...
merhaba kizlar
hepinize iyi haftasonlari oncelikle
nisan ayini bekliyor olacagim insallah da
bir sey sormak istiyorum
aranizda ovulasyon testlerinden kullanan oldu mu hic
tam yumurtlama gunlerini gosteren testler varmis
bir de isi olcmek de iyi yontem diye okudum
o yontemi deneyen duzenli olarak vucut isisini kontrol eden oldu mu aranizda
cok dogru utanılcaqk ne var kendın para verıp yaptırıyosun bekletıyolar sıgortalıa cıdle yaptır hemen al ıyı fıkır super :)))hastalanma numarasıyla git testini yaptır karnım çok ağrıyo yada başım de
aama gebelik riskide var de ve testi cilde hemen yap sonucuda hemen al
Allahım kendimden utanıyorum
ne büyüğü yaa benim parolam şudur büyükten büyüklük görürsem sayg duyarım
eşimede dedim zaten oda annemle babam dıında sana kim saygısızlık yaparsa cevabını ver diyo
6 kardeşler enküçüğü bende valla yeri gelince okka gibi konuşurum kimse bişey diyemezzz
Canlarım ben iyiyim..Toparlandım bile...Eğer kese oluşup kalp atışı da olaydı daha çok üzülürdüm...beta hcg en az 1000-1500 olması lazım kesenin oluşması için..İlk bebeklerimi çok acı birşekilde zamansız doğurup ertesi gün mezara gömmek zorunda kaldığımız için yani çok daha acısını yaşadığım için bunu atlatmak bir nebze daha kolay..Dr. adet söktürücü tarlutal verdi..Yani farlulatalin piyasadaki yeni hali tarlutal..Ama adet olmadım henüz..Hayırlısı artık...
arkadaslar benim kirmizilar artik iyiden iyiye geliyorum dedi. dunden beri hissediyordum o nedenle cok sasirmadim. en gec 2 gun icinde resmi olarak nisan listesine gecmis olacagimama gecen aya gore daha hazirlikliyim. umutsuzluga dusmeyecegim sanirim. mart listesindeki arkadaslara bol sanslar ve hayirlisini diliyorum. iyi haftasonlari
tatlım sıkma canını dr a gıdıp yumurta takıbı yaptırsan gebelık sansın daha yuksek olur bı dusun ıstersen.ben mesela kendılıgımden hamıle kalamam .dogumdan hemen sonra 1 kez kaldım oda dusuk yaptım zaten.o yuzden hala kesın olarak hamıleyım demıyorum.pazartesı gunu kan degerım yuksekse ozaman tamam dıcem.sende sıkma canını ve nısana adapte ol
arkadaslar benim kirmizilar artik iyiden iyiye geliyorum dedi. dunden beri hissediyordum o nedenle cok sasirmadim. en gec 2 gun icinde resmi olarak nisan listesine gecmis olacagimama gecen aya gore daha hazirlikliyim. umutsuzluga dusmeyecegim sanirim. mart listesindeki arkadaslara bol sanslar ve hayirlisini diliyorum. iyi haftasonlari
merhaba kizlar
hepinize iyi haftasonlari oncelikle
nisan ayini bekliyor olacagim insallah da
bir sey sormak istiyorum
aranizda ovulasyon testlerinden kullanan oldu mu hic
tam yumurtlama gunlerini gosteren testler varmis
bir de isi olcmek de iyi yontem diye okudum
o yontemi deneyen duzenli olarak vucut isisini kontrol eden oldu mu aranizda
Selam canim, bende her ikisinide yaptim. Ovulasyon testi o iste zaten yumurtlama gününü gösterio, aynı hamilelik testi gibi çift çizgiyi görünce hücum diceksiniz:) gerçi testen testede değißir muhtemelen belki benimkisi öle. Ben nisan ayina hem ovulasyon testi yapicam hemde adet döngümün 12. Günümden itibaren 17. Günüme kadar 2 gün arayla çalışmalara başlıcaz. Doktor önerisi.
tatlım usume gelmesı hakkında tek bıldıgım adet yaklasınca usume gelıyo hormonlardan dolayoı bırde hamılelıkte banada arada gelıyor annı usumelerr tıtrıorum resmen dr a gıttıgıdne yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorumdada deevet canim haklisin. gidicem doktora. zaten pazatesi hemen 3. gun icin de randevu alip hormonlara baktircam. insallah yukselir degeren senin canim!
bu arada bana arada bir usume geliyor bugun. bir bilgin var mi bu konuda? neden olabilir?
cok tebrik ederim arkadasim yaaaa valla sirf seni merak ettigim icin dayanamadim baktim ne oldu diyeee.allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.umarim iyisindir gecmisi cok okuyamadim da:)
aaaaaa ne zaman bu gecemı yoksa suan saat kaçDostlar saatlerinizi 1 saat ileri almayi unutmayin :)
amaannn salladım bıle coktaan o anlık canım sıkıldı ama gectı kıme ne benım yatak odası meselemden.dedıgın gıbı ıster 10 tane dogururum.ama bırdahada bole seyler duyarsam da affetmem artık.allahtan eltım seker gıbı bı ınsan bırde kaynosum benden cok sevınırler heycanlanırlar sorarlar suan kaynosa desemkı hamıleyım.baslar hemen yelek patık vs ormeye.ama yarınkı kan sonucumuda alayım kesınlessın ozaman solıccemGünaydıııııın:)))
eceli nasılsın hayatım?:) valla ben kocadan gizli bi kaçamak yapıp bakayım buraya dedim:)))
9ay tatlım, inşallah gelmez seni şaşırtır kırmızılar da ama yine de moralinin yüksek olmasına çok sevindim, dediğin gibi haftaya doktora da gidersin kafan da daha rahat olur..
Dalin, yavrimo, takma sen onun bunun laflarını, insanlar bir tuhaf, başkalarının hayatlarına karışmaya laf söylemeye çok meraklılar, senin ailen senin kararların istersen 10 tane doğurursun, boşver sen onları, kıskançlık yapmışlar, ciddiye alma gül geç:)
Emosh, tatlım.. Üzme sende kendini, ben nisan listesi yapmaya başladım bile, nisan uğurlu gelsin inşallah:)
kızlar dun cok kotu bı ruya gordum hayırlısı sankı bı ısaretmıs gıbı bana bebek durmıcak gıbı kendını hazırla der gıbı(((((((((((((8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?