• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hayaletcasper senin icin de dua edecegim. isimlerini bilmiyorum ama Allah biliyor ya icimden geceni :) Siz de benim icin edin lutfen. Bu ay hic bir belirtim olmadi. Muhtemelen 2 gune regl olurum. Sizin belirtileriniz olmustu diye hatirliyorum. di mi?

Allahim hem senin hem bizlerin dualarini kabul ettsin insallah canim AMİN! Valla benim belirtilerin bi çoğu uymuştu hemde ilk defa böle olmuştum aha tutturduk galba dedim 21 de regli olcaktım ama hala madım gerci ama teslerde negatif çıkıyo yani kasıklarım karnım ağrıo kaç gündür henüz gelen yok. Benimkisi piskojik galba belirtiler olunca ümitlendim adet dönemim karıştı. Bu sabah zaten şiddetli agriyla uyandim ama yok. Bellide olmaz canim kimisi de hiç belirti olmadiğida oluyor

canım degerın kaçtı.senın adetın kaç gunde bır olur bıde yumurtlaman kacıncı gun oldu senın

dalincim,benim 12.marttı yumurtlamam.ama sonraki günlerde yine yumurtlamıştım hatta konuştuk seninle.ben 31 günde bir adet oluyorum.önümüzdeki haftayı atlatırsak nisanın ilk haftası doktor kontrolü var.20 martta yaptırdığım bhcg değeri 21:30 du.dün yaptırdığımda 96.93 çıktı..dalincim folik asiti ihmal etme hemen başla canım başlamadıysan.

kıslar bide hormonlarınıza baktırmayı unutmayın lütfen.benim prolaktin hormonum çok yüksekti.ilaç kullandım ve 2.ayında hamile kaldım.Prolaktin sorunu olanlar incir,havuç yemiycek.bide prolaktin hormonu yüksek olan arkadaşlarıma söylüyom, eniştelere söyleyin bebiş olana kadar göğüslerinizden uzak dursunlar :)))

vallamı kız cıdden oylemı? ayy yazıkk kocişe tek begendiği yerım zaten memişlerdi kikikikikikik

dalincim,benim 12.marttı yumurtlamam.ama sonraki günlerde yine yumurtlamıştım hatta konuştuk seninle.ben 31 günde bir adet oluyorum.önümüzdeki haftayı atlatırsak nisanın ilk haftası doktor kontrolü var.20 martta yaptırdığım bhcg değeri 21:30 du.dün yaptırdığımda 96.93 çıktı..dalincim folik asiti ihmal etme hemen başla canım başlamadıysan.

bnmde 15 marttı yumurtlama adete 3 gun vardı degerım 17.08 dusuk mu ya cook ama 16-17 sıde olabılır dollenme

emosh ya sen nerden biliyorsun hamile kalmadigini? idrar da cikmamis olabilir mi? senin belirtin var mi?

Ya canım idrar testleri negatif çıkınca bi durdurdu beni. Belirtilerim artik bende karıştırdım ama griptim brn bu hafra hala hafifte öleyim ama affedersiniz sürekli tuvalette çıkma isteğim tani arkadan bi baskı var kasıklarim karnım agrio sol kasığimda ayrı bi ağrı var dün tüm gün gede daha cok midem bulandi bugünde hafif var gibi halsizim ama gripten olabilir. Valla bilmiorum ümitsizim

bnmde 15 marttı yumurtlama adete 3 gun vardı degerım 17.08 dusuk mu ya cook ama 16-17 sıde olabılır dollenme

benim 1 hafta varken 21.30 çıkmıştı.sen pazartesi tekrar yaptırıcan muhtemelen 5 katı faln belki daha fazla çıkıcak değer.Allah ın izniyle inşallah.ama yiede adet haftamızı geçirmemiz gerekecek.benim doktor öyle söyledi.

Ya canım idrar testleri negatif çıkınca bi durdurdu beni. Belirtilerim artik bende karıştırdım ama griptim brn bu hafra hala hafifte öleyim ama affedersiniz sürekli tuvalette çıkma isteğim tani arkadan bi baskı var kasıklarim karnım agrio sol kasığimda ayrı bi ağrı var dün tüm gün gede daha cok midem bulandi bugünde hafif var gibi halsizim ama gripten olabilir. Valla bilmiorum ümitsizim

bence belırtılerın pozıtıf sen kesın hamılesın mujdeme ne verırsın heheheheheh

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyy ellerım tıtrıyo ne dıcemı bılemıyorum kalbim durcak sankııı off allahım pozitif miş kan testi hemşire 2 gün sonra tekrar etmemi istedi ben napcam sımdı yaaa

CANIMMMMMMMMMM TOPİĞN GÜZEL ANNESİ çok sevindim
ama ben senden umutluydum:))))) canım benim valla eşinin haberi var mı
ayy bayram havası vardır evde şimdi
inşşşşşşşşşşaaaaaalllllaah katlanarak büyür değerlerin canım dua edecem dalincim:nazar:

kıslar bide hormonlarınıza baktırmayı unutmayın lütfen.benim prolaktin hormonum çok yüksekti.ilaç kullandım ve 2.ayında hamile kaldım.Prolaktin sorunu olanlar incir,havuç yemiycek.bide prolaktin hormonu yüksek olan arkadaşlarıma söylüyom, eniştelere söyleyin bebiş olana kadar göğüslerinizden uzak dursunlar :)))

canim ben ozel bir muayenee gitmeyi dusunuyordum bu ay ama bu testler ord pahali oluyor. gecen gittigmden 300TL odedim :( hormon disinda smear toxo kultur falan her seye bakildi cok sukur bir sey cikmadi. ama hormon icin de o kadar odemek istemiyorum. nerde yaptirabilirim hormon testini? adetin 3. gunu yapiliyor degil mi?

etmemmı guzum etmemmı.

benım belırtılerım sunlar asırı gaz ara ara gıren yogun bas donmesı goz kararması devamlı aclık hıssı halsızlık beyaz akıntı kasıkalrda cekılmeler ve batmalar anıden ayaga kalkınca 20 sanıye suren sancı kramp kasıklarda agır yemek yedıgımde mıdem bulanıyor.ama sen belırtım yok dıye uzulme cunku bnm ıkızlere gebelıgımde hıc belırtım olmadı sıfır yanı gaz sancısı bıle cook sonra basladı

yaa belirti olmadan da oluyor yani :) bakalim keske olsa. biz de bu ay ilk kez yumurtlama gununu tutturabildik. onu da yumurtlama testi ve ates olcme yontemiyle yaptim.

Daliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn:))))

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:)))) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.. :nazar::nazar: Çok ama çok sevindim tatlımmmm:)

bence belırtılerın pozıtıf sen kesın hamılesın mujdeme ne verırsın heheheheheh

Ne güzel dedin kıss:)) inşallah öle olsun dicem ama her an kırmızılar cöö yaçak gibi hissediorum :(( istediğin müjde olsun bacım ne istersen ( pahalı bişey isteme :)) ) ama kırmızılar halay çekmeye başlarsa sen de bana bi paket orkid alirsin artik. Bu arada yeni dil im icin kurslar açılmıştır drs verebilirim dil im adi emosça :))))

canim ben ozel bir muayenee gitmeyi dusunuyordum bu ay ama bu testler ord pahali oluyor. gecen gittigmden 300TL odedim :( hormon disinda smear toxo kultur falan her seye bakildi cok sukur bir sey cikmadi. ama hormon icin de o kadar odemek istemiyorum. nerde yaptirabilirim hormon testini? adetin 3. gunu yapiliyor degil mi?

devlet hastaneleri yapıyor tatlım.kadın doğum doktoruna adetin 3.günü gidiyosun belirli hormon testleri var.TSH-E2-LH-Prolaktin+Total Testosteron ve aklıma gelmeyen bi kaç tane daha.eğer SGK lıysan para vermiyosun zaten.

Ne güzel dedin kıss:)) inşallah öle olsun dicem ama her an kırmızılar cöö yaçak gibi hissediorum :(( istediğin müjde olsun bacım ne istersen ( pahalı bişey isteme :)) ) ama kırmızılar halay çekmeye başlarsa sen de bana bi paket orkid alirsin artik. Bu arada yeni dil im icin kurslar açılmıştır drs verebilirim dil im adi emosça :))))

hahahahahaahah manyakkk:)))

emosh ama yinede olabilir bence. bir kac gun daha bekle sonra sen de kan ver. kullandigin testler cok hassas olmayabilir.

kızlarrr şimdi beyaz tv de deniz akkaya programında benim hastalığı konuşuyorlar :((
kısırlık oluşmaması için neler yapıyorlar onu anlatıyorlar
yani endomeriım kısırlık oluşabiliyormuş canım sıkıldı yaaa:50:

Back