• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:) sakiiinnn sakinnnn... sakin olursan gelecekse gelir. gelmezse de belki hamilesindir. beklemekten baska caremiz yok. benim de son gunler ama rahimde bir agirlik hissediyorum. bu da gelecegine isaret. ama napalim. kismet. gelirse gelsin.

Bakma böle konuştuğuma zaten okadar kötü oluyorum ki bedensel olarak gelecekse gelsin bican önce diyorum, ay geldimi korkusunu falan aştım artik yani

:) sakiiinnn sakinnnn... sakin olursan gelecekse gelir. gelmezse de belki hamilesindir. beklemekten baska caremiz yok. benim de son gunler ama rahimde bir agirlik hissediyorum. bu da gelecegine isaret. ama napalim. kismet. gelirse gelsin.[/QU

Özlemek güzeldir değiyorsa özlenen,beklemek cok güzel gelecekse beklenen...:)))

Zannetmioyorum tatlim testlerim negatif cünkü bide onun paniğini yaşamak istemedim. Canim icini ferah tut hersey güzel olcak inşallah valla derdimi unuttum sanli ben bekliorum haberi bi hekecan sardi valla ya:)

ıste bu topıktekı ınsanların farkı burda ıcten samımı ve sıcak :)))

ne duygular ıcındeyım tahmın bıle edemezsın heycandan ellerım buz kestı ıcım eksıdı lımon gıbı resmen

ıste bu topıktekı ınsanların farkı burda ıcten samımı ve sıcak :)))

ne duygular ıcındeyım tahmın bıle edemezsın heycandan ellerım buz kestı ıcım eksıdı lımon gıbı resmen

İnanirim valla saniyeler donup kalmıştır eminim hala çıkmıyomu kimse canim yaa? Sakin maya çalış yinede her nekadar zor olsada

:) sakiiinnn sakinnnn... sakin olursan gelecekse gelir. gelmezse de belki hamilesindir. beklemekten baska caremiz yok. benim de son gunler ama rahimde bir agirlik hissediyorum. bu da gelecegine isaret. ama napalim. kismet. gelirse gelsin.[/QU

Özlemek güzeldir değiyorsa özlenen,beklemek cok güzel gelecekse beklenen...:)))

Gelir inşallah bizlerede o beklenen dimi yaa

ayy cok ısterım ama kısmet

senmı benmiiiiii 5 dakıka sonra gene arıcam bakalım:18::18::18::18::!8:

Ayyy valla heyecandan çivilendim burda işlerim var ama beklıyorum dualarım senınlee gün sana süpriz hazırlamıs bakalım ne:p

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyy ellerım tıtrıyo ne dıcemı bılemıyorum kalbim durcak sankııı off allahım pozitif miş kan testi hemşire 2 gün sonra tekrar etmemi istedi ben napcam sımdı yaaa

allahım nolurrrr degerım artsın kızlar dua edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya duserse deger zaten suphelı ılıskıden 8 gun anca gectı degerım suan dusuk olması normal dun verdım kan yanı yarın obur gun tekrarlamam lazım pazartesı verırım heralde ınss yukselır daha tutunamadan dusmezzzzzzz

Kalpten götürecen bizi hee.deliii heyecan yapmaa ne guzel işte mevla bunu gosterdı devamı gelecek iyi düşünelim iyi olsun ayyy nasıl bır gün böyleee yaaa kahvemide üstüme döktüm :)))

allahım nolurrrr degerım artsın kızlar dua edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya duserse deger zaten suphelı ılıskıden 8 gun anca gectı degerım suan dusuk olması normal dun verdım kan yanı yarın obur gun tekrarlamam lazım pazartesı verırım heralde ınss yukselır daha tutunamadan dusmezzzzzzz

Canim benim bu güzel bi haber işte kendinde diosun normal diye düşük olması positif tatlim alloooo topla kendini stress yaratma kendine. İnşallah tavan yapar değerin dualarim senin içinde olcak canim inan bana. Stress yapmaki Bebishin sımsıkı tutunsun göbishine dimi ya;)

Kalpten götürecen bizi hee.deliii heyecan yapmaa ne guzel işte mevla bunu gosterdı devamı gelecek iyi düşünelim iyi olsun ayyy nasıl bır gün böyleee yaaa kahvemide üstüme döktüm :)))

yaa ne dıcemı bılmıyorum belırtılerım vardı zaten hep paylasıyodum ama genede umutsuzluk vardı ıcıdme kendımı hazırlıyodum kotu sonuca ama hemsıre pozıtıf dedıgı an oldum oldum dırıldım hemsıre yanım da olsa sarılıp opecem o derece cok sukur allaha allahım sızlerede yasatsın bu mutlulugu.ıns degerlerım katlanarak artar.pazartesı gene tekrarlıcam

Canim benim bu güzel bi haber işte kendinde diosun normal diye düşük olması positif tatlim alloooo topla kendini stress yaratma kendine. İnşallah tavan yapar değerin dualarim senin içinde olcak canim inan bana. Stress yapmaki Bebishin sımsıkı tutunsun göbishine dimi ya;)

evet dusuk olması normal hemsıreyede soledım daha bebek tutunalı 3 gun anca olmustur cok normal bu deger dedı.plasenta olusmaya baslar 1-2 gun ıcınde ozaman hızla yukselır dedı.

:))) valla sevindimi üzüldümü diye slgılayana kadar bende epey bi zaman geçti:)))

hahahaha emosh benimki olsaydı kesin göbeğime yapısır okadar büyükki zaten koçiş plates paran benden git diyo ben inadına beni böyle sev seveceksen sakısını soyluyom pesındende ben boyle degıldım yasarken oldum kikikikikiki

Back