- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.861
hoşbuldummm :))) 5 aylık evliyimm bebek istiyoruz 5 aydır tık yokpko da var.. Soğan kürüne başladım.. Bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda :)
söledim ben ona hayatının hatasını yaptın şuan diyee hehehehehe kaç kaç kaç kaç lataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
selammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)
ben geçen ay saldım zaten ipin ucunu benimki gayet memnundu hayatından melek gibiydi vallahi :)
ayy catlamayın durun gecmıse baktım okadar cok sayfa bırıkmıskı ancak gelebıldım.valla henuz sonucyok yarın sabah 8 bucukta arayın sonuc ıcın dedıler gecmıyor saatler.ama ne yalan solım ıcımde negatıf cıkacak gıbı bı hıs var.ya erkenmı oldu acaba dıyorum varsa bıle cıkmaz belkı dıye avutuyorum kendımı bısey deyın bana yaa erkenmı olduu
hey kim nereye gidio, olmaz gitmek yok. noluyo bacılarrrr...
ben geldim bak yenii, kimseler gidemez.... ya burda hiçbi eczanede ovulasyon testi olmaz mı yaa, offf. bi eczanede de sadece predictor var o da 55 tl. diğerinde de bi tane var tarihi geçmiş. offf utanıorum zaten sorarkennnn,, neyse test falan bulamadm lafn kısası(
sizde ne var ne yokkk hanımlar...
hoşbuldummm :))) 5 aylık evliyimm bebek istiyoruz 5 aydır tık yokpko da var.. soğan kürüne başladım.. bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda :)
lata yakalarsak öpücez seni ben diyim bak gülden de bayağı yazmış sana,, nisan topiğini bi daha düşün istersen tatlım....
katılabilirsin tabi tatlım, isim yazdıkmak için Banu_k beklemen gerek o seni listeye alır.. birde topik aidatı var onu ödeyeceksin... :))))) şaka şaka hoşgeldin tatlım..
bende bu ay vercem kontrol mekanizmamı,, kesin kısa devre yapcak benim mekanizma...
selam kızlar ben çok iyiyim bana destek için yazdıklarınızı okuyabildiğim kadarını okudum
hepinize teşekkür ederim
bugün çoookk iyiyim akşam etraflıca konuşuruz sizi çok seviyorum
şimdi yemek yapmam lazım saat 6 dan önce yemem lazım:)))
öptüüüüüüümmmmmmm
selammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)
:)))))))))canımın ıcı ne kadar guldurdun benı baktım kımler var bazı kızlar orda ama burayı tek bırakmamak lazım bızım evımız burası martın sonuna kadar:))sana yazdım bıraz once derdını anlamdılar dıye:)))
canım bence erken degil kasma kendini hayırlısı allahtan bu arada diyene de bak sen
latacım belus anlatsın sana nisan topiğine geçince başına gelenleri...
hoşbuldummm :))) 5 aylık evliyimm bebek istiyoruz 5 aydır tık yokpko da var.. soğan kürüne başladım.. bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda :)
h geldın tatlım.....utanma canım ya al cık kımsenın yuzne bakmadan::)ben o test den hıc almadım gebelık testı almaya gıttım bırgun eczanede bır adam karsladı benı sessızce adamın yzune bakamdan soyledım o taaa kı dukkanın dıger ucundakı bırıne bagırarak hanımefendıye 2 tane gebelık testı ver dıye rezılllllllll oldum salak adam dedım eczanede kı herkez yzume bakmıstı
tatlım bende de pko var, soğan kürüde yaptım inşallah nisanda dolcak göbüşlerimiz...
canım öncelikle hosgeldin moralini bozmak istemem bende pko luyum 3 yıldır ugrasıyorum ama aynen tık yok sormak istedigin bişi varsa sorabilirsin tatlım
lataaaaaaaaaaaa:
cımmmmmmmmm
beni konyaya getirtme istersen biyere gitmek yok bak ben hamileyim gidiyomuyum hayırrrr:
ozaman bırakmıyom sizi hem en içten topik bu topik şekerimmmmm:
hoşgeldin canım
onlar internette daha uygunmuış tatlım istersen ordan sipariş verrr..
tusemımya cok garıp duyguları ıcındeyım nerdeyse aglayacam o derece.erkenmı yaptırdım dıye varsada cıkmazsa dıye ama 5 ten yuksek olsada razıyım saglıklı ama.
olsa cıkar deger dusuk cıkar en azından dımı dımı dımııııııııııııııııııııı
ayy catlamayın durun gecmıse baktım okadar cok sayfa bırıkmıskı ancak gelebıldım.valla henuz sonucyok yarın sabah 8 bucukta arayın sonuc ıcın dedıler gecmıyor saatler.ama ne yalan solım ıcımde negatıf cıkacak gıbı bı hıs var.ya erkenmı oldu acaba dıyorum varsa bıle cıkmaz belkı dıye avutuyorum kendımı bısey deyın bana yaa erkenmı olduu
lata yakalarsak öpücez seni ben diyim bak gülden de bayağı yazmış sana,, nisan topiğini bi daha düşün istersen tatlım....
katılabilirsin tabi tatlım, isim yazdıkmak için Banu_k beklemen gerek o seni listeye alır.. birde topik aidatı var onu ödeyeceksin... :))))) şaka şaka hoşgeldin tatlım..
bende bu ay vercem kontrol mekanizmamı,, kesin kısa devre yapcak benim mekanizma...
h geldın tatlım.....utanma canım ya al cık kımsenın yuzne bakmadan::)ben o test den hıc almadım gebelık testı almaya gıttım bırgun eczanede bır adam karsladı benı sessızce adamın yzune bakamdan soyledım o taaa kı dukkanın dıger ucundakı bırıne bagırarak hanımefendıye 2 tane gebelık testı ver dıye rezılllllllll oldum salak adam dedım eczanede kı herkez yzume bakmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?