Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayy catlamayın durun gecmıse baktım okadar cok sayfa bırıkmıskı ancak gelebıldım.valla henuz sonucyok yarın sabah 8 bucukta arayın sonuc ıcın dedıler gecmıyor saatler.ama ne yalan solım ıcımde negatıf cıkacak gıbı bı hıs var.ya erkenmı oldu acaba dıyorum varsa bıle cıkmaz belkı dıye avutuyorum kendımı bısey deyın bana yaa erkenmı olduu

söledim ben ona hayatının hatasını yaptın şuan diyee hehehehehe kaç kaç kaç kaç lataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

lata yakalarsak öpücez seni ben diyim bak gülden de bayağı yazmış sana,, nisan topiğini bi daha düşün istersen tatlım....

selammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)

katılabilirsin tabi tatlım, isim yazdıkmak için Banu_k beklemen gerek o seni listeye alır.. birde topik aidatı var onu ödeyeceksin... :))))) şaka şaka hoşgeldin tatlım..

ben geçen ay saldım zaten ipin ucunu benimki gayet memnundu hayatından melek gibiydi vallahi :)

bende bu ay vercem kontrol mekanizmamı,, kesin kısa devre yapcak benim mekanizma...

ayy catlamayın durun gecmıse baktım okadar cok sayfa bırıkmıskı ancak gelebıldım.valla henuz sonucyok yarın sabah 8 bucukta arayın sonuc ıcın dedıler gecmıyor saatler.ama ne yalan solım ıcımde negatıf cıkacak gıbı bı hıs var.ya erkenmı oldu acaba dıyorum varsa bıle cıkmaz belkı dıye avutuyorum kendımı bısey deyın bana yaa erkenmı olduu

canım bence erken degil kasma kendini hayırlısı allahtan bu arada diyene de bak sen

hey kim nereye gidio, olmaz gitmek yok. noluyo bacılarrrr...
ben geldim bak yenii, kimseler gidemez.... ya burda hiçbi eczanede ovulasyon testi olmaz mı yaa, offf. bi eczanede de sadece predictor var o da 55 tl. diğerinde de bi tane var tarihi geçmiş. offf utanıorum zaten sorarkennnn,, neyse test falan bulamadm lafn kısası:((
sizde ne var ne yokkk hanımlar...

h geldın tatlım.....utanma canım ya al cık kımsenın yuzne bakmadan::)ben o test den hıc almadım gebelık testı almaya gıttım bırgun eczanede bır adam karsladı benı sessızce adamın yzune bakamdan soyledım o taaa kı dukkanın dıger ucundakı bırıne bagırarak hanımefendıye 2 tane gebelık testı ver dıye rezılllllllll oldum salak adam dedım eczanede kı herkez yzume bakmıstı:37:

lata yakalarsak öpücez seni ben diyim bak gülden de bayağı yazmış sana,, nisan topiğini bi daha düşün istersen tatlım....

katılabilirsin tabi tatlım, isim yazdıkmak için Banu_k beklemen gerek o seni listeye alır.. birde topik aidatı var onu ödeyeceksin... :))))) şaka şaka hoşgeldin tatlım..

bende bu ay vercem kontrol mekanizmamı,, kesin kısa devre yapcak benim mekanizma...

ilahii gul_sen :) banuyu bekleyim o zamannn :)

selam kızlar ben çok iyiyim bana destek için yazdıklarınızı okuyabildiğim kadarını okudum
hepinize teşekkür ederim
bugün çoookk iyiyim akşam etraflıca konuşuruz sizi çok seviyorum
şimdi yemek yapmam lazım saat 6 dan önce yemem lazım:)))
öptüüüüüüümmmmmmm

tatlım kolay gelsin görüşelim evet pek karşılaşamıyoruz seninle..

selammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)

hoşgeldin canım ...

:)))))))))canımın ıcı ne kadar guldurdun benı baktım kımler var bazı kızlar orda ama burayı tek bırakmamak lazım bızım evımız burası martın sonuna kadar:))sana yazdım bıraz once derdını anlamdılar dıye:)))

latacımmmmm mart sonuda gidemezsinnnn:
yanibizi bırakıp gidecen öyle mi peki bak ben hamileyim bıraktımmı sizi çünkü bizim gibi sıcak insanlarınerede bulacan neyse tabikarar senin :(:(:(

heheheh nasıl duygusala bağladım ama hahahahaha:

canım bence erken degil kasma kendini hayırlısı allahtan bu arada diyene de bak sen

tusemımya cok garıp duyguları ıcındeyım nerdeyse aglayacam o derece.erkenmı yaptırdım dıye varsada cıkmazsa dıye ama 5 ten yuksek olsada razıyım saglıklı ama.
olsa cıkar deger dusuk cıkar en azından dımı dımı dımııııııııııııııııııııı:43::43::43:

latacım belus anlatsın sana nisan topiğine geçince başına gelenleri...

anlatın bakalım ama kızlar ben nasıl gectım ıtıraf edyım benım kocıs bır haftasonu nobetcıydı kımsecıklerrr yoktu kııııııı burada baktım oarada tanıdgım bır kac arkadas var onlara yazdım o kadar wallahıı bılla hı bakkk:))))

hoşbuldummm :))) 5 aylık evliyimm bebek istiyoruz 5 aydır tık yok :( pko da var.. soğan kürüne başladım.. bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda :)

canım öncelikle hosgeldin moralini bozmak istemem bende pko luyum 3 yıldır ugrasıyorum ama aynen tık yok sormak istedigin bişi varsa sorabilirsin tatlım

h geldın tatlım.....utanma canım ya al cık kımsenın yuzne bakmadan::)ben o test den hıc almadım gebelık testı almaya gıttım bırgun eczanede bır adam karsladı benı sessızce adamın yzune bakamdan soyledım o taaa kı dukkanın dıger ucundakı bırıne bagırarak hanımefendıye 2 tane gebelık testı ver dıye rezılllllllll oldum salak adam dedım eczanede kı herkez yzume bakmıstı:37:

latacım gerçekten o adam bayağı öküzmüş,

tatlım bende de pko var, soğan kürüde yaptım inşallah nisanda dolcak göbüşlerimiz...

yaaaa inşallaaahhhhh... ben 4.gündeyim ama akıntı felan pek yok.. sadece kireç gibi bembayaza az miktarda bi akıntım oldu oda iltihap heralde.. sende oldumu kürden sonra gelişme?

kızlar valla sizden kopmamak için en azından okuyorum ama maşallah okadar hızlısınızki size yetişemiyorum tam ben yorum yapcakken konu değişiyor yaw:1::1:

canım öncelikle hosgeldin moralini bozmak istemem bende pko luyum 3 yıldır ugrasıyorum ama aynen tık yok sormak istedigin bişi varsa sorabilirsin tatlım

hoşbuldum cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) henüz bu konu için doktora gitmedim.. sen ne zaman öğrendin ve tedaviye başladın?

lataaaaaaaaaaaa:
cımmmmmmmmm
beni konyaya getirtme istersen biyere gitmek yok bak ben hamileyim gidiyomuyum hayırrrr:
ozaman bırakmıyom sizi hem en içten topik bu topik şekerimmmmm:

hoşgeldin canım
onlar internette daha uygunmuış tatlım istersen ordan sipariş verrr..

evet kızlar ama ben sebebımı yazdım hala buradayım ıstersenız bakın ılk 4 sayfada ıken bır kac kez takıldım daha haberım yok kac sayfa olusmus kımler orda hıcc haberım yok......

tusemımya cok garıp duyguları ıcındeyım nerdeyse aglayacam o derece.erkenmı yaptırdım dıye varsada cıkmazsa dıye ama 5 ten yuksek olsada razıyım saglıklı ama.
olsa cıkar deger dusuk cıkar en azından dımı dımı dımııııııııııııııııııııı:43::43::43:

yani bitanem varsa ki insallah var deger düşük bile olsa cıkar belli olur hiç kasma dün bi slogan bulmustum ben pozitif düsünüyoruz pozitif oluyo stres yok sıkıntı yok tatlım

hayır tatlım erken yaptırmadın merak etme varsa çıkacaktır ki inşallahta vardır alırsın güzel haberi..

hayırrrr hayır sızınleyımmm ama su opma ısıde hosuma gıtmedı degılll:9::9:ama buardyım gercekten herzman her yerde sızınleyım:)):16::16::16::16:

ayyy latacım az buz gülmedim allah senin iyiligini versin adam harbi öküzmüş sıkılmandandamı anlamamıs ya

Back