- Konu Sahibi pembemasal
- #12.901
guldenım ask olsun ya sankı benı tanımıyormus gıbı konusyorsun tabı sıznleyım ama ben herhalde nısan ayına akacagız dıye dusundum yanı yenı topıkte hep beraber anam nereye bırakıp gıdecım sızı dun mısafırın arsında bıle o kalabalıkta bıle aklım sızlerdeydı her zman her yerde sızınleyımmmmmmm![]()
hee he yedik bizde,,, :))) tamam tatlım artık sana inanıyoruz.. hadi affettik seni kuzum....
aaaa kızlar sogan kürü pko yadamı iyi geliyomuski eee ben icemem miki acaba ya
tabi tatlım saraçoğlu pko için bire bir diyor soğan kürünü... sende içersin tabi tatlım,,
ınanın negatıf cıkarsa dıye aglamıyorum.aslıdna hıc aglamıyorum smıleyı le yaptım :))) garıp bı duygusallık var uzerımde hayırlısıı
ah kuzum gel sen benim böğrüme azcık ağla rahatlarsın tatlılm.. kıyamam sana...
aynennn oyle manyak herıfff rezıl oldum ya mıllet pıs pıs guldu bıle cıkamaz oldum oglllummmm hanımefendıye 2 gebelık test zıkkım olsun dedım sana sesıne psılık herf aklıma geldı yıne yalan dunyadakı selahattın orcun dıyor yaaaaaa camısssss sımdı o herıf ıste![]()
camıssssssssss,, bu akşam camısss var:)))özlemin temizliği var bu akşam nasıl izleyecekki orçunu...
neredesin sen tatlım hiç sesin çıkmıyo..
sen yaz boşver biz sanada yazarız konu eskide ble kalsa..
tamam latacım anladım afettim seni...
aferin latacım seviyom seniiii:
öpüyomda bideee:
hahaha gülşencim latada tamamdır
hahahahaha:
varmı başka gitmek isteyen itinaile ikna edilir hahahaha:
tatlım sen bu işte banuyu aratmıyon maşallah... seni banuya yardımcı seçiyorum... onaylayanlar BEĞEN ikonunu tuşlasın.... oybirliği ile kabul edilmiştir herhalde..