Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

allah korusun tatlım ama işte oyüzden ne yapıyoruz eşimizi çok çok daha sıcak davranıyoruz ve sevgimizi belli ediyoruz bak ozaman çocukta daha çabuk gelecek emin ol tatlım...

güllden kız ben ona nasıl davranıyorum bir görseniz bebek gibi seviyorum. hele bi göbüşü var sevmelere doyamıyorum... ama kızdırıncada haddini bildiriyorum.. yavrum o bana hiç kıyamıyor.. iki gece önce ben bunu ısırdım biraz severken, çok canı yandı ilk kez ben kaçarken arkamdan terlik fırlattı,, bende hemen ağladım hiç alışık değilim bana kötü davranmasına,, yine geldi benden özür diledi aslında eşşeklik bendeydi,,ne ısırıyon adamı dimi ama:)))

ağır olmuş bence birazzzzz

evet tatlım ama gönlünü aldım kırk takla attım almak için ama yinede aldım.. bazen bana soruyor ciddiymiydin diye böyle söylerken yok diyom..:50:

kız nereye gidiyon, satıcımı olcan başımıza, göndermeyiz...:20:

kız ben gitmiyom aşk olsun yaaaaaaaaaaaa açıpta 1 kere bakmadım bileemeeee pembesal diyo ya nisan topiine geçelim artık die ona dedim ben beklede hepberaber geçelim dieeeehüüüüüüüüüüü

güllden kız ben ona nasıl davranıyorum bir görseniz bebek gibi seviyorum. hele bi göbüşü var sevmelere doyamıyorum... ama kızdırıncada haddini bildiriyorum.. yavrum o bana hiç kıyamıyor.. iki gece önce ben bunu ısırdım biraz severken, çok canı yandı ilk kez ben kaçarken arkamdan terlik fırlattı,, bende hemen ağladım hiç alışık değilim bana kötü davranmasına,, yine geldi benden özür diledi aslında eşşeklik bendeydi,,ne ısırıyon adamı dimi ama:)))

evet tatlım ama gönlünü aldım kırk takla attım almak için ama yinede aldım.. bazen bana soruyor ciddiymiydin diye böyle söylerken yok diyom..:50:

bence sadece yok deme sen benim kocamsın Allah senin yokluğunu yaşatmasın falan de
vallahi benimki bana böyle bişey dese boşanma sebebi olur heralde

kız ben gitmiyom aşk olsun yaaaaaaaaaaaa açıpta 1 kere bakmadım bileemeeee pembesal diyo ya nisan topiine geçelim artık die ona dedim ben beklede hepberaber geçelim dieeeehüüüüüüüüüüü

bende bakmadım.. ama gitmeyelim çocukları bu topikte doğuralım...nütven:50:

allahımyaaaa inanmıyorum sana negüzel ama en azından manaton bi evliliğiniz yok bide bide ordan bakmak lazımcanım..
ama tabi ababartma yani sen adamı ısırırsan oda sana terlik atar tabi bide adamı yalvartıyo aaaa:

kız nereye gidiyon, satıcımı olcan başımıza, göndermeyiz...:20:

biz bu delusu banuya havale edelim en iyisi o onun hakkından gelir gülşencim ..
kız sen nereye gidiyonn bakyimmm:

bence sadece yok deme sen benim kocamsın Allah senin yokluğunu yaşatmasın falan de
vallahi benimki bana böyle bişey dese boşanma sebebi olur heralde

barışalım bunları sölicem.. canım senbenim yaşamam sebebimsin falan dicem,,,,belus sende benim gibi kocaya az verenlerdendin dimi :))

biz bu delusu banuya havale edelim en iyisi o onun hakkından gelir gülşencim ..
kız sen nereye gidiyonn bakyimmm:

yahu ben biyere gitmiommmmm
pembemasal gel buraya ortalığı karıştırdın ayolllll
ay doğuralım ayol burda doğuralım
dedim ya ben siz nire ben ora dieeeeee

yahu ben biyere gitmiommmmm
pembemasal gel buraya ortalığı karıştırdın ayolllll
ay doğuralım ayol burda doğuralım
dedim ya ben siz nire ben ora dieeeeee

aferin şekerim aferin tamam gitme bırakmayız ztennnn:

heeeeeeee vallah
kızım pamuk ipliine bağlıyız zaten ayağımızı denk alalım bence :27:

hahahaha bencede ayağınızı denkalın ..

güldencim beluss akıllanmış gitmem diyo sizi bırakmam diyo,,, banuya söylemeyelim yazıkk.

tamam tamam
söylemiyelim hadi afettik onu hehehehehe:

Back