Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

nereye gıdıyosunube kımse bıyere gıtmıyor ızın vermem vermemmmmm verememmmmmmm verdırmemmmm.hepımız hamıle kaldıktan sorna farklı bır topık acarız ordan devam ederızzz.sahsı dusuncem ne kımseyı salarız ne kımseyı alırız :)))) hehehhhe onalr hamılekalınca bızı terk etmıslerdııı :47::47::45:

tusemımya cok garıp duyguları ıcındeyım nerdeyse aglayacam o derece.erkenmı yaptırdım dıye varsada cıkmazsa dıye ama 5 ten yuksek olsada razıyım saglıklı ama.
olsa cıkar deger dusuk cıkar en azından dımı dımı dımııııııııııııııııııııı:43::43::43:

dalincim herşeyin hayırlısı canım ya üzülme,, sakın ağlama ağlamak çözüm değil..

anlatın bakalım ama kızlar ben nasıl gectım ıtıraf edyım benım kocıs bır haftasonu nobetcıydı kımsecıklerrr yoktu kııııııı burada baktım oarada tanıdgım bır kac arkadas var onlara yazdım o kadar wallahıı bılla hı bakkk:))))

bundan öteye gitmedin dimi bizi aldatmadın..:)))

yaaaa inşallaaahhhhh... ben 4.gündeyim ama akıntı felan pek yok.. sadece kireç gibi bembayaza az miktarda bi akıntım oldu oda iltihap heralde.. sende oldumu kürden sonra gelişme?

bendede canım hiçbir akıntı olmadı ama adetlerim iki aydır çok düzenli,, iltihap olanın zaten akıntı olurmuş canım, zaten biz pko luların ıltihap değildi yumurta tembelliği var bu kürde yumurtaları normal seyrine getiriyor ve çalıştırıyor.. akıntım yok diye üzülme sakın.. doktor pko hakkında sana ne dedi, adet düzenin falan nasıl tatlım..

kızlar valla sizden kopmamak için en azından okuyorum ama maşallah okadar hızlısınızki size yetişemiyorum tam ben yorum yapcakken konu değişiyor yaw:1::1:

tatlım sen yap yorum biz senin için o konuya bir daha dönerizz...:16:

tatlım kolay gelsin görüşelim evet pek karşılaşamıyoruz seninle..

hoşgeldin canım ...

latacımmmmm mart sonuda gidemezsinnnn:
yanibizi bırakıp gidecen öyle mi peki bak ben hamileyim bıraktımmı sizi çünkü bizim gibi sıcak insanlarınerede bulacan neyse tabikarar senin :(:(:(

heheheh nasıl duygusala bağladım ama hahahahaha:

guldenım ask olsun ya sankı benı tanımıyormus gıbı konusyorsun tabı sıznleyım ama ben herhalde nısan ayına akacagız dıye dusundum yanı yenı topıkte hep beraber anam nereye bırakıp gıdecım sızı dun mısafırın arsında bıle o kalabalıkta bıle aklım sızlerdeydı her zman her yerde sızınleyımmmmmmm:16::16::16:

dalincim herşeyin hayırlısı canım ya üzülme,, sakın ağlama ağlamak çözüm değil..

bendede canım hiçbir akıntı olmadı ama adetlerim iki aydır çok düzenli,, iltihap olanın zaten akıntı olurmuş canım, zaten biz pko luların ıltihap değildi yumurta tembelliği var bu kürde yumurtaları normal seyrine getiriyor ve çalıştırıyor.. akıntım yok diye üzülme sakın.. doktor pko hakkında sana ne dedi, adet düzenin falan nasıl tatlım..

sağol canım benim çok teşekkür ederim:29:

ınanın negatıf cıkarsa dıye aglamıyorum.aslıdna hıc aglamıyorum smıleyı le yaptım :))) garıp bı duygusallık var uzerımde hayırlısıı

latacım gerçekten o adam bayağı öküzmüş,

aynennn oyle manyak herıfff rezıl oldum ya mıllet pıs pıs guldu bıle cıkamaz oldum oglllummmm hanımefendıye 2 gebelık test zıkkım olsun dedım sana sesıne psılık herf aklıma geldı yıne yalan dunyadakı selahattın orcun dıyor yaaaaaa camısssss sımdı o herıf ıste:9:

kızlar valla sizden kopmamak için en azından okuyorum ama maşallah okadar hızlısınızki size yetişemiyorum tam ben yorum yapcakken konu değişiyor yaw:1::1:

neredesin sen tatlım hiç sesin çıkmıyo..
sen yaz boşver biz sanada yazarız konu eskide ble kalsa..

evet kızlar ama ben sebebımı yazdım hala buradayım ıstersenız bakın ılk 4 sayfada ıken bır kac kez takıldım daha haberım yok kac sayfa olusmus kımler orda hıcc haberım yok......

tamam latacım anladım afettim seni...

hayırrrr hayır sızınleyımmm ama su opma ısıde hosuma gıtmedı degılll:9::9:ama buardyım gercekten herzman her yerde sızınleyım:)):16::16::16::16:

aferin latacım seviyom seniiii:
öpüyomda bideee:

hahaha gülşencim latada tamamdır
hahahahaha:
varmı başka gitmek isteyen itinaile ikna edilir hahahaha:

ayyy latacım az buz gülmedim allah senin iyiligini versin adam harbi öküzmüş sıkılmandandamı anlamamıs ya

aman tatlımmm o okuzde o kapasıte nerdeee azcık adam olsa zaten oyle denılırmı bacaklarım tutmadı cıkayım dukkandan nasıl uzun gelmıstı dukkan adım atıyorum bosa gıdıyordu rezıl olmustumm ya...

merhaba hanımlar bende bebek sahibi olmayı düşünüyorum 4 aydır 4 ay önce doğum kontrol hapımı bıraktım ve 3 ay geçince doktoruma gittim prolaktin ve troid yüksek zaten prolaktinle 7 aydır uğraşıyorum şimdi ilaç tedavisi görüyorum nisanın 2 sinde gel yumurta takibi yapcam dedi peki bu aşamada beni ne bekliyor arkadaşlar nasıl ouyor bu takip olayı hiçbir bilgim yok şuanda bu konuda yumurtlama takibini biliyorum ama doktor tarafından nasıl oluyor iğne falan veriliyormu....yumurtlama takibiyle kolay hamiş kalan arkadaşlar varmı aramızda???

hayırr hayırrr asla:)))))))))))hersey orta delıller orta bı surcum gunahım yok bu topıkten baska baska bır topıkle ısım olmadı:)))

lata ne oldu nereye gıttı nerden geldııı kızz nettın anlamadım fransıız kaldım ya ben yazılarım cıkmıyooo yaaa zaten heyeczandan 2 galon cıkolata yedım heryerım cıkolata kagıdı :52::52:

aman tatlımmm o okuzde o kapasıte nerdeee azcık adam olsa zaten oyle denılırmı bacaklarım tutmadı cıkayım dukkandan nasıl uzun gelmıstı dukkan adım atıyorum bosa gıdıyordu rezıl olmustumm ya...

ayy valla kızma ama cok güldüm adamada acayip sinir oldum gerizekalı hay dilini esek arısı soksun deseydin

ın yazdım ama cıkmamıs yazım sogan kuru yaparsın tabı neden yapamayasın sadece pko lular ıcın deılkı rahım tupler ve yumurtalıkla ılgılı her soruna ıyı gelıyormus bende kullanmıstım cooook once yıllar once pco da yumurtlamaya yardımcı oluyor

Back