Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

heralde nereye kadar çekecekler nazımızı

beluss geçen gün benim tosbaha bana ne diyo bilion mu senin adını yanlış koymuşlar gülşen değil nazlı koymalıymışlar diyoo.. hamile olduğunda napcam ben senle diyip duruyordu...:)) ben bi hamile olim,, ona ters taklalar attırcam görür o günün

ama tatlım herkez burada bende geldım oraya ama baktım kı herkez burda martın sonuna kadar arkadasların yanında olalım 31 mart gelelım oarya:)

hehehehe lata hayatının yanlışını yaptın bende öle dedimde az önce topa tuttular vallahi :)

hey kim nereye gidio, olmaz gitmek yok. noluyo bacılarrrr...
ben geldim bak yenii, kimseler gidemez.... ya burda hiçbi eczanede ovulasyon testi olmaz mı yaa, offf. bi eczanede de sadece predictor var o da 55 tl. diğerinde de bi tane var tarihi geçmiş. offf utanıorum zaten sorarkennnn,, neyse test falan bulamadm lafn kısası(
sizde ne var ne yokkk hanımlar...

:)))))) ben nazlı değilimde normalde sadece o konuda öleyim ne bilim ya yoruluyom akşama kadar canım çıkıyo eve gidincede enerjim bitiyo malesefff

55 tl mi yuhhh giderim dr paşalar gibi tahlil yaptırırım ayol bu ne

yahu ben biyere gitmiommmmm
pembemasal gel buraya ortalığı karıştırdın ayolllll
ay doğuralım ayol burda doğuralım
dedim ya ben siz nire ben ora dieeeeee

:))))))))))))kız senın basının etını yedıler bızım kızlar anlamadılar senın dılınden:))cok guldum allah ıyılıgınızı versın sızlerın

ama tatlım herkez burada bende geldım oraya ama baktım kı herkez burda martın sonuna kadar arkadasların yanında olalım 31 mart gelelım oarya:)

lataaaaaaaaaaaa:
cımmmmmmmmm
beni konyaya getirtme istersen biyere gitmek yok bak ben hamileyim gidiyomuyum hayırrrr:
ozaman bırakmıyom sizi hem en içten topik bu topik şekerimmmmm:

hoşgeldin canım
onlar internette daha uygunmuış tatlım istersen ordan sipariş verrr..

selam kızlar ben çok iyiyim bana destek için yazdıklarınızı okuyabildiğim kadarını okudum
hepinize teşekkür ederim
bugün çoookk iyiyim akşam etraflıca konuşuruz sizi çok seviyorum
şimdi yemek yapmam lazım saat 6 dan önce yemem lazım:)))
öptüüüüüüümmmmmmm

selammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)

hehehehe lata hayatının yanlışını yaptın bende öle dedimde az önce topa tuttular vallahi :)

:)))))))))canımın ıcı ne kadar guldurdun benı baktım kımler var bazı kızlar orda ama burayı tek bırakmamak lazım bızım evımız burası martın sonuna kadar:))sana yazdım bıraz once derdını anlamdılar dıye:)))

kolay gelsin canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…