Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sağol tatlım ama neden kaçıyon şurda 2 lafın belini kırıyoduk..

iyi yapmışsın tatlım kesinlikle eminim hjatasını anladı o ve akşam sana çiçekle gelecek yada bi hediyeyle diye düşünüyorum...
bbizde kocamla sevgililer gününde kavga etmiştik ve küsmüştük...

inşallah öledir canım yoksa bu küskünlük uzar gider:((( ama ben küs olmak istemiyorum. bebek yapmak için ona ihtiyacım varr:)))

inşallah öledir canım yoksa bu küskünlük uzar gider:((( ama ben küs olmak istemiyorum. bebek yapmak için ona ihtiyacım varr:)))

allah iyiliğini versin emi sendiyosunki ben onu kullanıcam yani heheheheh:
ay gülşencimyaa süpersin vallaha
yok okendini hafetirecek bence sana merak etme pazartesi yazarsın bize ..

allah iyiliğini versin emi sendiyosunki ben onu kullanıcam yani heheheheh:
ay gülşencimyaa süpersin vallaha
yok okendini hafetirecek bence sana merak etme pazartesi yazarsın bize ..

ama öle tatlım,, kullancam valla:))) pazartesi hepsini yazcam inşallah güzel şeyler yaparda bende mutlu mutlu yazarım,, :))))

benim adetlerim düzensizdi ama hormonlarda bişi çıkmadı 3 4 gün gecikmeli oluyodu da 3 bu ayla 4 aydır ayın 19 unda oluyo hep

canım baktım ben bi siteden,, nisan 18 muhtemel adet tarihin, yumurtlama gününde 30 mart ile 4 nisan arası olarak gösteriyor,, 30 günde bir adet oluyormuşsun,,

beluscum enişten duydu tatlım, ben bi ara bi sinirle bunu dile getirdim.:26: ama sonra şaka şaka dedim:27:

hahahahah ilahi gülşencim ya süpersin vallaha yani adam sana böyle bişey söylese ne yaparsın peki düşün bakyim
empatiyap biraz yavrummmmm:
ayyy ne kötü dimi hehehe

Back