- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #12.361
Bu arada burdakı uyelerın en buyugu benmıyım acep
ablamı oluyorum 29 5 1970![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben doktora gitme demedim kesinlikle doktoruna git sen ilaç kullanıyodun yani doktor konturolundeydin zaten değilmi ben sadece fazla panik yapma doktoruna sor bence bide bebişi görmeyi bekleme dedim..
yani sen git canım..
görüşürüzcnm..
latacım azönce nasılsın demiştin sen bana ama ben dönemedimsana..
iyiyim ama buazım acıyo bide biraz ateşim yükseliyo tatlım..
Merhabalaaarr herkes ıyıdır ınsallah adapazarında hava muthıs guzel temızlık yapıyorum arada kaytarıyor sızı okuyorum yorgunlugum gıdıyoooovalla hem kış sebebiyle hemde benim depresyonumun sebebıyle evım resmen çöp eve dönüştü:) nerseyse beledıye ekıbı gelecektı anaaa rezıllıgın daniskası
demekkı ınsanın ruhu ıyı olmayında evı çöp eve dönüşüyor :)))))) ağlancak halıme guler oldumm
canım ben doktora gitme demedim kesinlikle doktoruna git sen ilaç kullanıyodun yani doktor konturolundeydin zaten değilmi ben sadece fazla panik yapma doktoruna sor bence bide bebişi görmeyi bekleme dedim..
yani sen git canım...
aman diim güldencim.. hemen C vitamıni bişeyler al hasta falan olma,, boğazınıda sar bi güzelce...
tatlım evet ilaç kullanıyodum.ilaç sayesinde hamile kaldım..ilacıda doktora sordum devam edeyimmi diye içebilirsin dedi.yarında değerleri konuşucaz ona göre gel yada şu zaman gel der diye düşünüyorum..akşam olsada eve gitsem yaaa.belim ve kasıklarım nasıl ağrıyo.kasıklarımda resmen kazı çalışması yapıyo belediye![]()
mrb tatlım.. aynen öle benimde moralim bozuksa evim ev olmaktan çıkıyor.. bazı kadınlar var morali bozuk olunca kendini temizliğe veriyorlar ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum...
mrb tatlım.. aynen öle benimde moralim bozuksa evim ev olmaktan çıkıyor.. bazı kadınlar var morali bozuk olunca kendini temizliğe veriyorlar ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum...
evet canımaz önce ılık limonlu su içtim eve gidincede kivi yiyecemmm:
bakalımm
ne ilaciydi o canim
yani sen git canım..
görüşürüzcnm..
latacım azönce nasılsın demiştin sen bana ama ben dönemedimsana..
iyiyim ama buazım acıyo bide biraz ateşim yükseliyo tatlım..
tatlım evet ilaç kullanıyodum.ilaç sayesinde hamile kaldım..ilacıda doktora sordum devam edeyimmi diye içebilirsin dedi.yarında değerleri konuşucaz ona göre gel yada şu zaman gel der diye düşünüyorum..akşam olsada eve gitsem yaaa.belim ve kasıklarım nasıl ağrıyo.kasıklarımda resmen kazı çalışması yapıyo belediye![]()
bakalımm
bakalımm
benım komsum var aynen oyle dedıgın gıbı ben degıl ış yapmak canım ne gulmek ne yemek yemek hatta yataktan cıkmak ıstemıyo aslında bızım tutumumuz yanlış bılıyorum ama olmuyor yapamıyorum aslında aç müzigi son ses ac camı pencereyı hem ceryanda kal hemde iş yap ahahahahah sonrada tıtrtla zaten yaş 40 oldum tırt:)))
benim yaşımda bugün 31 oldu((
:)olsun tatlım olur yogunsun galıba gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne....
bilincli hatunun hali başka oluyor... tü tü tü maşallah....
bana da bır kac taen kıvı yolla dun kocıs meyve almıs unutmus benım kıvılerı sen gonderınsene:))
gulsen cim merak ediyosan anlatıyım ben o kadınlardan biriyim valla adet oldugumdan beri deli gibi iş yabıyom biliyosunya baya hazırlamısım hani birden çöküş yasayınca temizlige giristim
sanırım topiğin en küçüğüde benim galiba 22 yasındayım