Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Bu arada burdakı uyelerın en buyugu benmıyım acep:P ablamı oluyorum 29 5 1970:P

canım ben doktora gitme demedim kesinlikle doktoruna git sen ilaç kullanıyodun yani doktor konturolundeydin zaten değilmi ben sadece fazla panik yapma doktoruna sor bence bide bebişi görmeyi bekleme dedim..

yani sen git canım..

görüşürüzcnm..

latacım azönce nasılsın demiştin sen bana ama ben dönemedimsana..
iyiyim ama buazım acıyo bide biraz ateşim yükseliyo tatlım..

aman diim güldencim.. hemen C vitamıni bişeyler al hasta falan olma,, boğazınıda sar bi güzelce...

Merhabalaaarr herkes ıyıdır ınsallah adapazarında hava muthıs guzel temızlık yapıyorum arada kaytarıyor sızı okuyorum yorgunlugum gıdıyoooo:P valla hem kış sebebiyle hemde benim depresyonumun sebebıyle evım resmen çöp eve dönüştü:) nerseyse beledıye ekıbı gelecektı anaaa rezıllıgın daniskası:P demekkı ınsanın ruhu ıyı olmayında evı çöp eve dönüşüyor :)))))) ağlancak halıme guler oldumm

ayy bi deli ben kendimi sanıyodum ama yalnız degilmişim bende asılama nedeniyle baya sermişim camları rfalan dün hallettim bugünde halıları kaldırdım ama gel görki bi siliyom bi buraya geliyom

canım ben doktora gitme demedim kesinlikle doktoruna git sen ilaç kullanıyodun yani doktor konturolundeydin zaten değilmi ben sadece fazla panik yapma doktoruna sor bence bide bebişi görmeyi bekleme dedim..

yani sen git canım...

tatlım evet ilaç kullanıyodum.ilaç sayesinde hamile kaldım..ilacıda doktora sordum devam edeyimmi diye içebilirsin dedi.yarında değerleri konuşucaz ona göre gel yada şu zaman gel der diye düşünüyorum..akşam olsada eve gitsem yaaa.belim ve kasıklarım nasıl ağrıyo.kasıklarımda resmen kazı çalışması yapıyo belediye :52:

tatlım evet ilaç kullanıyodum.ilaç sayesinde hamile kaldım..ilacıda doktora sordum devam edeyimmi diye içebilirsin dedi.yarında değerleri konuşucaz ona göre gel yada şu zaman gel der diye düşünüyorum..akşam olsada eve gitsem yaaa.belim ve kasıklarım nasıl ağrıyo.kasıklarımda resmen kazı çalışması yapıyo belediye :52:

ne ilaciydi o canim

mrb tatlım.. aynen öle benimde moralim bozuksa evim ev olmaktan çıkıyor.. bazı kadınlar var morali bozuk olunca kendini temizliğe veriyorlar ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum...

gulsen cim merak ediyosan anlatıyım ben o kadınlardan biriyim valla adet oldugumdan beri deli gibi iş yabıyom biliyosunya baya hazırlamısım hani birden çöküş yasayınca temizlige giristim

mrb tatlım.. aynen öle benimde moralim bozuksa evim ev olmaktan çıkıyor.. bazı kadınlar var morali bozuk olunca kendini temizliğe veriyorlar ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum...

benım komsum var aynen oyle dedıgın gıbı ben degıl ış yapmak canım ne gulmek ne yemek yemek hatta yataktan cıkmak ıstemıyo aslında bızım tutumumuz yanlış bılıyorum ama olmuyor yapamıyorum aslında aç müzigi son ses ac camı pencereyı hem ceryanda kal hemde iş yap ahahahahah sonrada tıtrtla zaten yaş 40 oldum tırt:)))

yani sen git canım..

görüşürüzcnm..

latacım azönce nasılsın demiştin sen bana ama ben dönemedimsana..
iyiyim ama buazım acıyo bide biraz ateşim yükseliyo tatlım..

:)olsun tatlım olur yogunsun galıba gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne....

evet canım doktorunu ara mutlaka ve gelderse kesinlikle git dediğim gibi belkide progestan vere bilir sanada ..
oyüzden sen ara bildir mutlaka kasık ağrınnormal canım merak etme yanlız eve gidince şuanda opek iş yapma ve ayaklarını uzatıp yat biraz dinlen olurmu..

evet canımaz önce ılık limonlu su içtim eve gidincede kivi yiyecemmm:
bakalımm

benım komsum var aynen oyle dedıgın gıbı ben degıl ış yapmak canım ne gulmek ne yemek yemek hatta yataktan cıkmak ıstemıyo aslında bızım tutumumuz yanlış bılıyorum ama olmuyor yapamıyorum aslında aç müzigi son ses ac camı pencereyı hem ceryanda kal hemde iş yap ahahahahah sonrada tıtrtla zaten yaş 40 oldum tırt:)))

benim yaşımda bugün 31 oldu:(((

:)olsun tatlım olur yogunsun galıba gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne....

sağol tatlım evet biraz yoğun bide hiç halimyok bugün..

bilincli hatunun hali başka oluyor... tü tü tü maşallah....

ya ya gülşencim ne bilinç ne bilinç..
bilinçliyim ama hastayım heheh:
bu arada sen ne yapıcaksın bu akşam bakalım sonuçta özel bi günn:

bana da bır kac taen kıvı yolla dun kocıs meyve almıs unutmus benım kıvılerı sen gonderınsene:))

aaaa istediğin kivi olsun tatlım kaçtane istersen....

gulsen cim merak ediyosan anlatıyım ben o kadınlardan biriyim valla adet oldugumdan beri deli gibi iş yabıyom biliyosunya baya hazırlamısım hani birden çöküş yasayınca temizlige giristim

tusemim bi gün banada uğra lütfen tatlım:))) ya benide gaza getirirsin bende azcık bi temizlik yaparım.. çok şükür evim temiz ama cam silmek halı silmek falan bana göre şeyler değil valla...

şimdi eşim aradı ben anneme geçiyorum sende gel dedı bak nasıl delırdım benım bu aksam yumurtlama gunum ve bunu cok ıyı bılıyoo gercı yarın aksam tam yumurtluyacam anaa valla kuluckaya döndüm:)) şimdi gelde sinirlenmee acep kendi kendime yapamazmıyımkı ılla kocişmi gerek:PP

selam kızlar okumak ne mümkün geçmişi ben şimdi duşa
sonrada dr gitcem bakalım nasıl bir tedavi uygulancak

akşam kalın burda gitmeyin hemen :)))))
gülsen doğumgünün kutlu olsun canım 31 fazla değil bende 32
değişen biey yokkkk:nazar::nazar:

Back