Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

şu kocalar bize baksada bizde çalışmasak evde sabah programlarını izlesek gün yapsak.. uyusakkkk ne güzel olurdu.. ama bizde bu memnuniyetsizlik varken biz bundanda bıkarız... bizde az fena değiliz hee..

amin canım. pozitif düşün pozitif olsun.. Allahım hayırlısı ile nasip etcektir sana bebişini, sen şimdi evdesinmi canım uzat ayaklarını poponu da dik uyu bence.. ahh ben şimdi evde olsam çoktan rüyalar aleminde kıkırdayacak birilerini bulmuştum.. oy oyyy:(((

yok canım yaa işteyim.ama evime taşınınca hamilelikte ilerleyine çıkıcam işten.:))

insallah canim inan hic bu kadar anne olmak istedigimi dusunmezdim Allahim insallah yuzumuzu guldurur

Al benden de o kadar tatlım, insan ama olmayınca hemen kafaya takmaya başlıyor:) İnşallah da fazla takmamıza gerek kalmaz.. Doktordan da güzel sonuçlarla dönersin inşallah..:16:

hoşbuldukkk canımmm :3:

ya kıssslarr bişi sorcammm.şimdi ben daha adetime zaman varken hamilelği öğrendim ya.değerim 21.30 çıkımıştı.bu kadar düşük olması normal dimi ya.kafam karıştı.yarın bi daha gitcem bhcg ölçümü için.

tatlım evet bukadar düşük olması normal şuanda daha çok yükselmiştir o sen merak etme pembeleride kafana takma zaten yarın doktoruna sorarsın ama benim doktorum böyle şeylere takılma ola bilir böyle şeyler çok olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama tabi sen yinede doktoruna sor..
ve tyarın bebeği görmesini bekleme doktorunun çok küçük olduğu için göremiyecek yani göremedi diyede moralini bozma cnm..

tatlım evet bukadar düşük olması normal şuanda daha çok yükselmiştir o sen merak etme pembeleride kafana takma zaten yarın doktoruna sorarsın ama benim doktorum böyle şeylere takılma ola bilir böyle şeyler çok olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama tabi sen yinede doktoruna sor..
ve tyarın bebeği görmesini bekleme doktorunun çok küçük olduğu için göremiyecek yani göremedi diyede moralini bozma cnm..

anlat güldencim anlat, biz söylüyoruz aynılarını ama bizi tınlamıyor bu deli kız:)))

cnm bana cok tuhaf bisi oldu adetim duzensizdi benim evlendim de duzeldi tam 8 ay normal gecti ta ki kasimda cocuk yapmaya karar verene kadar sonra gecikmeli oldu doktora gittim ilac verdi ilacim bitti simdi adetin gelmesini bekliyorum senin organizman boyle dedi adetin duzensiz falan sonra adetin baslayinca 3-4 gunu hormon testi yaptir dedi oylece bekliyorum simdi

benimde tam tersi oldu hayatım düzenliydi evlendikten sonra düzensizleşti yani 3 4 gün sonra oluyodu ama hormonlarda bişi çıkmadı hiç kafana takma onu bişi çıkmaz bak görürsün asıl bana daha anormal bişi oldu 4 aydır adetim kendi kendine düzene girdi

Kızlar benim kociş gelmek üzere.. Ara ara gelip kaçamak bi bakarım ama görüşemezsek ya da cevap yazamazsam yarına artık:)

Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii.....:16::16:

amin canim ama bazen kormuyorum da degil hani belki pskolojik ama imreniyor insan ya :)

kesinlikle psikolojik hayatım, mesela evlendiğimiz gün hamiş kalsaydık bu sefer de ay ya daha çok erkendi derdik:)) İnsanoğlu işte ne yoksa o an ona odaklanıyoruz:)) Hayırlısı olsun hakkımızda, gelecek bebişler illa da hayırlı zamanlarda hayırlısıyla olsun inşallah:)

güldencim selam canım.bebişin görülmesine daha 2 hafta var.ama ben pembişlerden korktuğum için gideyim dedim.zaten yarın tahlil yaptırıcam numune hastanesine gip.ordaki doktorada sorarım.sonuçta o da kadın doğum doktoru.kendi doktoruma da kısmet olursa nisan 2 si ile başlayan hafta giderim.benim yapımda pinpiriklik var.bi türlü soğukkanlı olamıyorum :)))

anlat güldencim anlat, biz söylüyoruz aynılarını ama bizi tınlamıyor bu deli kız:)))

zaten banucum bi delus bide hayalet bunlar beni sonunda oraya getirtecekler...:
delusada söylüyoz nezamandır diyoruz hamile bile değilsen bi sıkıntı var diyoruz ama yok anlamıyo galiba karar vermiş sonunda
bide inşallah hamilesin der doktor onada görür ozaman hahahahaah:
ben dinlemedim arkadaşlarımı diye...

benimde tam tersi oldu hayatım düzenliydi evlendikten sonra düzensizleşti yani 3 4 gün sonra oluyodu ama hormonlarda bişi çıkmadı hiç kafana takma onu bişi çıkmaz bak görürsün asıl bana daha anormal bişi oldu 4 aydır adetim kendi kendine düzene girdi

Insallah hayilri haberler alirim canim sogan kurune de basliyicam yakinda adetim bi gelsin de

delusada söylüyoz nezamandır diyoruz hamile bile değilsen bi sıkıntı var diyoruz ama yok anlamıyo galiba karar vermiş sonunda

:)) keşkeeeeeee:)))) Yok yok beluş gitcek doktora bıraktı inadı artık:)

hahahaha valla iyi bi dayağı hakediyorum sanırım kıslarrr :))

Merhabalaaarr herkes ıyıdır ınsallah adapazarında hava muthıs guzel temızlık yapıyorum arada kaytarıyor sızı okuyorum yorgunlugum gıdıyoooo:P valla hem kış sebebiyle hemde benim depresyonumun sebebıyle evım resmen çöp eve dönüştü:) nerseyse beledıye ekıbı gelecektı anaaa rezıllıgın daniskası:P demekkı ınsanın ruhu ıyı olmayında evı çöp eve dönüşüyor :)))))) ağlancak halıme guler oldumm

Merhabalaaarr herkes ıyıdır ınsallah adapazarında hava muthıs guzel temızlık yapıyorum arada kaytarıyor sızı okuyorum yorgunlugum gıdıyoooo:P valla hem kış sebebiyle hemde benim depresyonumun sebebıyle evım resmen çöp eve dönüştü:) nerseyse beledıye ekıbı gelecektı anaaa rezıllıgın daniskası:P demekkı ınsanın ruhu ıyı olmayında evı çöp eve dönüşüyor :)))))) ağlancak halıme guler oldumm

kolay gelsin canım.ben yarım yamalak iş yapıyorum çünkü taşınmak üzereyim.o yüzden kendimi yormuyorum :)))

güldencim selam canım.bebişin görülmesine daha 2 hafta var.ama ben pembişlerden korktuğum için gideyim dedim.zaten yarın tahlil yaptırıcam numune hastanesine gip.ordaki doktorada sorarım.sonuçta o da kadın doğum doktoru.kendi doktoruma da kısmet olursa nisan 2 si ile başlayan hafta giderim.benim yapımda pinpiriklik var.bi türlü soğukkanlı olamıyorum :)))

canım ben doktora gitme demedim kesinlikle doktoruna git sen ilaç kullanıyodun yani doktor konturolundeydin zaten değilmi ben sadece fazla panik yapma doktoruna sor bence bide bebişi görmeyi bekleme dedim..

yani sen git canım..

Ben kaçtıııııııııııııııııım...:10: Baş Baş hepinizeeee...:16::16:

görüşürüzcnm..

latacım azönce nasılsın demiştin sen bana ama ben dönemedimsana..
iyiyim ama buazım acıyo bide biraz ateşim yükseliyo tatlım..

mrb tatlım.. aynen öle benimde moralim bozuksa evim ev olmaktan çıkıyor.. bazı kadınlar var morali bozuk olunca kendini temizliğe veriyorlar ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum...

Back