Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

slm kıslar..benim durumumda olan varmı ecep yaw :(( yine bugün pembe akıntıyı gördüm.şimdi yok.doktoru arıyorum ameliyattaymış.tıbben hamileyim ama niy ebu pembe şey gelipte benim moralimi bozuyo.yarın 11:30 randevum var.tekrar testi yeniliyeceğim.:50:

canım kafana takma ya yerleşiyordur.. kafana taktıkca olmayan sorunuda var edeceksin.. biraz aklını hamileliğinin düşünmekten alıkoy..üzme canını hayatım,

slm kıslar..benim durumumda olan varmı ecep yaw :(( yine bugün pembe akıntıyı gördüm.şimdi yok.doktoru arıyorum ameliyattaymış.tıbben hamileyim ama niy ebu pembe şey gelipte benim moralimi bozuyo.yarın 11:30 randevum var.tekrar testi yeniliyeceğim.:50:

kuzum o lekeler olabilir ya kafana takıp olayı büyütme güldendede olmus bence kafana takarsan kötü seylere yol acarsın stresten hem niye vesvese yapıyosun sen hamişsin bebegin çok saglıklı allahın izniyle onu kucagına alıcaksın büyütüceksin kalbini ferah tut canım benim bebeişinin seni bırakmaya hiç niyeti yoktur merak etme

canım kafana takma ya yerleşiyordur.. kafana taktıkca olmayan sorunuda var edeceksin.. biraz aklını hamileliğinin düşünmekten alıkoy..üzme canını hayatım,

gülşencim sana katılıyorum.elimden bişey gelmiyo nasılsa.yarını bekliycem eğer değerler yüksekse ve pembe akıntı devam ederse hemen doktora gidicem.ben her zaman kendimi en kötüye hazırlarım.bundada öyle oldu.oyüzden doğru dürüst sevinemedim bile.eşim hem kendi ailesine hemde benim aileme haber verdi.bekle dedim daha erken söyleme dedim ama dinletemedim...neyse tek tesellim hamile kalabiliyomuşum.yani bende de sorun yokmuş.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.kimseyi çaresiz bırakmasın.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)))

kuzum o lekeler olabilir ya kafana takıp olayı büyütme güldendede olmus bence kafana takarsan kötü seylere yol acarsın stresten hem niye vesvese yapıyosun sen hamişsin bebegin çok saglıklı allahın izniyle onu kucagına alıcaksın büyütüceksin kalbini ferah tut canım benim bebeişinin seni bırakmaya hiç niyeti yoktur merak etme

bebemmm çok sağol canım ya.sizlerde olmasanız içim içimi yer valla.sizlerin dualarıyla ve Allahımın izniyle herşey yoluna girecek :))

bak sabahları deneme güzel fikir kesinlikle öyle yap, adamı dinlenmişken yakala yani, yakala bacım o 3 günü , aslansın sen, güveniyorum sana:))

Sağol hayatım;) herbişeye gülen bi tipim evet:))) merak ettim bak o arkadaşını, sevdiğin bir ardadaşındır inşallah:))

:))dogru o 3 gunu cok ıyı degerlendırmem lazım :)
hemde cok onun ısmıde ozlem:)canım arkadasım senden ıyı olmasın ama kardes gıbıydık hala gorusuyoruz guler yuzlu senın gıbı de bende oyleyımdır gulen ve neselı ınsanları severım senı de sevıyorum bunu da soylemden gecemıcem:)

ayyy doğru ya sende çalışıosun aynen yaaa böyle olunca çalışmak zor geliyo :(

şu kocalar bize baksada bizde çalışmasak evde sabah programlarını izlesek gün yapsak.. uyusakkkk ne güzel olurdu.. ama bizde bu memnuniyetsizlik varken biz bundanda bıkarız... bizde az fena değiliz hee..

gülşencim sana katılıyorum.elimden bişey gelmiyo nasılsa.yarını bekliycem eğer değerler yüksekse ve pembe akıntı devam ederse hemen doktora gidicem.ben her zaman kendimi en kötüye hazırlarım.bundada öyle oldu.oyüzden doğru dürüst sevinemedim bile.eşim hem kendi ailesine hemde benim aileme haber verdi.bekle dedim daha erken söyleme dedim ama dinletemedim...neyse tek tesellim hamile kalabiliyomuşum.yani bende de sorun yokmuş.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.kimseyi çaresiz bırakmasın.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)))

amin canım. pozitif düşün pozitif olsun.. Allahım hayırlısı ile nasip etcektir sana bebişini, sen şimdi evdesinmi canım uzat ayaklarını poponu da dik uyu bence.. ahh ben şimdi evde olsam çoktan rüyalar aleminde kıkırdayacak birilerini bulmuştum.. oy oyyy:(((

:))dogru o 3 gunu cok ıyı degerlendırmem lazım :)
hemde cok onun ısmıde ozlem:)canım arkadasım senden ıyı olmasın ama kardes gıbıydık hala gorusuyoruz guler yuzlu senın gıbı de bende oyleyımdır gulen ve neselı ınsanları severım senı de sevıyorum bunu da soylemden gecemıcem:)
Bende seni sefioooomm lataaaa:))

kizlar bu ay topic te kac tane hamilemiz var listeyi hic goremedim ben

Tatlım güncelliyeyim hemen listeyi senin için 17 hamişimiz var:)

Mart Listesiii

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
sfsfs = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
belus = 24 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:

bebemmm çok sağol canım ya.sizlerde olmasanız içim içimi yer valla.sizlerin dualarıyla ve Allahımın izniyle herşey yoluna girecek :))

heh şöyle be tatlım ya şu hale bak sevinci sen yasamamıssın adamada yasatmamıssın niye olumsuz düsünüyosun sen hamişsin bebeşine hiç bişey olmicak gülüp oynasana ya ortada hiç bişi yokken kendini kötüye niye hazırlıyosun sen sevincini yasa aileni ara tabiki adamın yaptıgı dogru bak pozitif düşünürsen pozitif olur negatif düşünürsen negatif olur ok

adetin gelmesini bekliyorum kizlar 3-4 gunu hormon testini baktiricam insallah olumlu sonuclar alirim hicbisi yapasim yok bu gun hava cok guzel disari cikasim bile yok iyi ki siz varsiniz doktora kontrole giden var mi hic?

adetin gelmesini bekliyorum kizlar 3-4 gunu hormon testini baktiricam insallah olumlu sonuclar alirim hicbisi yapasim yok bu gun hava cok guzel disari cikasim bile yok iyi ki siz varsiniz doktora kontrole giden var mi hic?

giden carmı derken bugünmü genel anlamdamı caım genel anlamdaysa ben gidiyorum

giden carmı derken bugünmü genel anlamdamı caım genel anlamdaysa ben gidiyorum

cnm bana cok tuhaf bisi oldu adetim duzensizdi benim evlendim de duzeldi tam 8 ay normal gecti ta ki kasimda cocuk yapmaya karar verene kadar sonra gecikmeli oldu doktora gittim ilac verdi ilacim bitti simdi adetin gelmesini bekliyorum senin organizman boyle dedi adetin duzensiz falan sonra adetin baslayinca 3-4 gunu hormon testi yaptir dedi oylece bekliyorum simdi

Back