Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tusemim bi gün banada uğra lütfen tatlım:))) ya benide gaza getirirsin bende azcık bi temizlik yaparım.. çok şükür evim temiz ama cam silmek halı silmek falan bana göre şeyler değil valla...

valla bende bu sinirle dünyayı temizlerim canım hemen geliyim benim işler bitiyo diye sinir de olmuyo degilim zaten e senin camları kim siliyo bu arada ya

evet canım doktorunu ara mutlaka ve gelderse kesinlikle git dediğim gibi belkide progestan vere bilir sanada ..
oyüzden sen ara bildir mutlaka kasık ağrınnormal canım merak etme yanlız eve gidince şuanda opek iş yapma ve ayaklarını uzatıp yat biraz dinlen olurmu..

haklısın canım.yarın bi olsunda..6 olsada eve gitsek yaa.kendimi yatağa atıp uyumak istiyorum:))

şimdi eşim aradı ben anneme geçiyorum sende gel dedı bak nasıl delırdım benım bu aksam yumurtlama gunum ve bunu cok ıyı bılıyoo gercı yarın aksam tam yumurtluyacam anaa valla kuluckaya döndüm:)) şimdi gelde sinirlenmee acep kendi kendime yapamazmıyımkı ılla kocişmi gerek:PP

yok hayatım daha tıp okadar gelişmedi bildiğim kadarıyla ayyy çok güldüm allahda seni güldürsün inş ya

şimdi eşim aradı ben anneme geçiyorum sende gel dedı bak nasıl delırdım benım bu aksam yumurtlama gunum ve bunu cok ıyı bılıyoo gercı yarın aksam tam yumurtluyacam anaa valla kuluckaya döndüm:)) şimdi gelde sinirlenmee acep kendi kendime yapamazmıyımkı ılla kocişmi gerek:PP

kızma canım kızma erkekler senin benimkadr ince değiller:

selam kızlar okumak ne mümkün geçmişi ben şimdi duşa
sonrada dr gitcem bakalım nasıl bir tedavi uygulancak

akşam kalın burda gitmeyin hemen :)))))
gülsen doğumgünün kutlu olsun canım 31 fazla değil bende 32
değişen biey yokkkk:nazar::nazar:

hadi bakalım güzel haberlerle gel şekerim senyaz biz bakıp yarında yorum yaparız heheh:

sağol tatlım evet biraz yoğun bide hiç halimyok bugün..

ya ya gülşencim ne bilinç ne bilinç..
bilinçliyim ama hastayım heheh:
bu arada sen ne yapıcaksın bu akşam bakalım sonuçta özel bi günn:

aaaa istediğin kivi olsun tatlım kaçtane istersen....

orası senın merhametıne kalmsı kafan gore gonder tatlım:)

haklısın canım.yarın bi olsunda..6 olsada eve gitsek yaa.kendimi yatağa atıp uyumak istiyorum:))

bende bendeeeeee:
canımya eve bi gitsem dinlenicem sağolsun eşimde bişey yaptırmıyo zaten kendi yapıyo sağolsun..

kızma canım kızma erkekler senin benimkadr ince değiller:

hadi bakalım güzel haberlerle gel şekerim senyaz biz bakıp yarında yorum yaparız heheh:

sanırım topiğin en küçüğüde benim galiba 22 yasındayım

daha yaşın kaç tatlım çocuk diye kendini paralıyon kız biraz gençliğini yaşasana,, birde sakın üzülme çocuk diye Allah zamanını bekliyor bence,,

sağol tatlım evet biraz yoğun bide hiç halimyok bugün..

ya ya gülşencim ne bilinç ne bilinç..
bilinçliyim ama hastayım heheh:
bu arada sen ne yapıcaksın bu akşam bakalım sonuçta özel bi günn:

aaaa istediğin kivi olsun tatlım kaçtane istersen....

güldencim kocamdan güzel şeyler bekliyorum ama işi uzun sürerse yapamayabilir.. önceki yıl nişanlıydık çok güzel bir süpriz hazırlamıştı.. bu yılda aynı performansı bekliyom valla.. yoksa paralarım adamı:)))

çocuğumu kendi kendimize yapamazmıyız diyon anlamadım..:))) bi dene bakalım eğer doğru anlamışsam tatlım eğer sende tutarsa bizde yaparız.:))))

Arkadaşlarr hadı 5 kahvelerınız benden olsun soyleyın bakalım nasıl olsun kahvelerınız yanında cukulata bana enerjı lazım kihkihkihh

daha yaşın kaç tatlım çocuk diye kendini paralıyon kız biraz gençliğini yaşasana,, birde sakın üzülme çocuk diye Allah zamanını bekliyor bence,,

güldencim kocamdan güzel şeyler bekliyorum ama işi uzun sürerse yapamayabilir.. önceki yıl nişanlıydık çok güzel bir süpriz hazırlamıştı.. bu yılda aynı performansı bekliyom valla.. yoksa paralarım adamı:)))

çocuğumu kendi kendimize yapamazmıyız diyon anlamadım..:))) bi dene bakalım eğer doğru anlamışsam tatlım eğer sende tutarsa bizde yaparız.:))))

ya esim 30 yasında ve cok istiyo bide hani olmuyoya insan onu cok stres yapıyo ya korunsak böyle stres yapmam valla bide biliyosun cevre faktörü ben geldigimde eltimin 1 cocugu vardı karı şimdi 3 dogurdu tavuk gibi ya öbür eltimde 4 aylık evli 4 aylık hamile deli hemen cocuk yaptıgına pisman olcak gerçide işte esim onları gördükçe olanlar oluyo canım

selam kızlar okumak ne mümkün geçmişi ben şimdi duşa
sonrada dr gitcem bakalım nasıl bir tedavi uygulancak

akşam kalın burda gitmeyin hemen :)))))
gülsen doğumgünün kutlu olsun canım 31 fazla değil bende 32
değişen biey yokkkk:nazar::nazar:

teşekkür ederim canım, tabi tatlım 31 neyse 32 de ayni :)))
valla bende bu sinirle dünyayı temizlerim canım hemen geliyim benim işler bitiyo diye sinir de olmuyo degilim zaten e senin camları kim siliyo bu arada ya

camları kimse silmiyor canım:)) pisim ben pisss:)) tatlım haziranda girmiştim eve evlenirken o zaman silmiştim, şimdide bu yaz silerim daha doğrusu sildiirirm çünkü o kadar büyük camlarki silemem yani...

aynen tatlım ya aynenn 6 olsada eve gitsek.. zaten hemen banyoya gircem eve gideyim.. tabi doğum günüm dolayısıyla bir süprizde bekliyor olabilir beni...:)))

nice mutlu yıllara canım ben o yıllarda manıta pesındeydım çok çapkındım ama bır turlu evlenemedım 40 yasımda ılk evlılıgımı yaptım tam bır patlama oldu ahahahahha

sağol canım benim... ama iyi yapmışın bende geçen yaz evlendim 8 ay oldu.. geçliğimi yaşadım be ne evliliği erkenden....

çok hızlısınız takip edemiyorum
temzilikten bahsediliyo galiba ayyyy benim evede lazım camlar banyo fayanslar dolaplar offffffffffff
hehe ama ben yapmıcam yaptırcam yeter ayol evde iş işte iş 1 gün evdeyim zaten banada yazık demi ama :)

orası senın merhametıne kalmsı kafan gore gonder tatlım:)

ozaman sana 1 kasa kivi gönderiyom tatlım sen bebiş için hazırlık yapman lazım..

kıslarrr postaneye gidiyom.şimcilik kendinize iyi bakın.öptüm byeeeeee :)))

görüşürüz tatlım..

inşallah güzel bi süüpriz olur cnm...

Arkadaşlarr hadı 5 kahvelerınız benden olsun soyleyın bakalım nasıl olsun kahvelerınız yanında cukulata bana enerjı lazım kihkihkihh

ececim benimki bol şekerli ve yanında lokum olsun lütfenn:)))

ya esim 30 yasında ve cok istiyo bide hani olmuyoya insan onu cok stres yapıyo ya korunsak böyle stres yapmam valla bide biliyosun cevre faktörü ben geldigimde eltimin 1 cocugu vardı karı şimdi 3 dogurdu tavuk gibi ya öbür eltimde 4 aylık evli 4 aylık hamile deli hemen cocuk yaptıgına pisman olcak gerçide işte esim onları gördükçe olanlar oluyo canım

canım onlar öle yaptı diye kasma kendini sen daha çok gençsin,, sakın böyle şeyleri takma kafana.. birde sen aşılama yaptırdın dimi tatlım yanlış hatırlamıyrsam..

çok hızlısınız takip edemiyorum
temzilikten bahsediliyo galiba ayyyy benim evede lazım camlar banyo fayanslar dolaplar offffffffffff
hehe ama ben yapmıcam yaptırcam yeter ayol evde iş işte iş 1 gün evdeyim zaten banada yazık demi ama :)

öyle tabi canım bende yaptırcam.. kazan parayı kocaya ver birazda bizim için bu para bi işe yarasın dimi ama:)))

ececim benimki bol şekerli ve yanında lokum olsun lütfenn:)))

canım onlar öle yaptı diye kasma kendini sen daha çok gençsin,, sakın böyle şeyleri takma kafana.. birde sen aşılama yaptırdın dimi tatlım yanlış hatırlamıyrsam..

aynen canım ya ama olmadıki kendi kendine

teşekkür ederim canım ama ben kahve içemiyorum malumunuz bu ara lütfen benimki limonlu su olsun ama yanındada çukulata ola bilirheheh:
neyse kızlar bende kaçar görüşürüz sonra..

Back