- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.341
şu kocalar bize baksada bizde çalışmasak evde sabah programlarını izlesek gün yapsak.. uyusakkkk ne güzel olurdu.. ama bizde bu memnuniyetsizlik varken biz bundanda bıkarız... bizde az fena değiliz hee..
amin canım. pozitif düşün pozitif olsun.. Allahım hayırlısı ile nasip etcektir sana bebişini, sen şimdi evdesinmi canım uzat ayaklarını poponu da dik uyu bence.. ahh ben şimdi evde olsam çoktan rüyalar aleminde kıkırdayacak birilerini bulmuştum.. oy oyyy((
insallah canim inan hic bu kadar anne olmak istedigimi dusunmezdim Allahim insallah yuzumuzu guldurur
hoşbuldukkk canımmm
ya kıssslarr bişi sorcammm.şimdi ben daha adetime zaman varken hamilelği öğrendim ya.değerim 21.30 çıkımıştı.bu kadar düşük olması normal dimi ya.kafam karıştı.yarın bi daha gitcem bhcg ölçümü için.
tatlım evet bukadar düşük olması normal şuanda daha çok yükselmiştir o sen merak etme pembeleride kafana takma zaten yarın doktoruna sorarsın ama benim doktorum böyle şeylere takılma ola bilir böyle şeyler çok olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama tabi sen yinede doktoruna sor..
ve tyarın bebeği görmesini bekleme doktorunun çok küçük olduğu için göremiyecek yani göremedi diyede moralini bozma cnm..
cnm bana cok tuhaf bisi oldu adetim duzensizdi benim evlendim de duzeldi tam 8 ay normal gecti ta ki kasimda cocuk yapmaya karar verene kadar sonra gecikmeli oldu doktora gittim ilac verdi ilacim bitti simdi adetin gelmesini bekliyorum senin organizman boyle dedi adetin duzensiz falan sonra adetin baslayinca 3-4 gunu hormon testi yaptir dedi oylece bekliyorum simdi
Al benden de o kadar tatlım, insan ama olmayınca hemen kafaya takmaya başlıyor:) İnşallah da fazla takmamıza gerek kalmaz.. Doktordan da güzel sonuçlarla dönersin inşallah..
amin canim ama bazen kormuyorum da degil hani belki pskolojik ama imreniyor insan ya :)
tatlım evet bukadar düşük olması normal şuanda daha çok yükselmiştir o sen merak etme pembeleride kafana takma zaten yarın doktoruna sorarsın ama benim doktorum böyle şeylere takılma ola bilir böyle şeyler çok olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama tabi sen yinede doktoruna sor..
ve tyarın bebeği görmesini bekleme doktorunun çok küçük olduğu için göremiyecek yani göremedi diyede moralini bozma cnm..
anlat güldencim anlat, biz söylüyoruz aynılarını ama bizi tınlamıyor bu deli kız:)))
benimde tam tersi oldu hayatım düzenliydi evlendikten sonra düzensizleşti yani 3 4 gün sonra oluyodu ama hormonlarda bişi çıkmadı hiç kafana takma onu bişi çıkmaz bak görürsün asıl bana daha anormal bişi oldu 4 aydır adetim kendi kendine düzene girdi
zaten banucum bi delus bide hayalet bunlar beni sonunda oraya getirtecekler...:
delusada söylüyoz nezamandır diyoruz hamile bile değilsen bi sıkıntı var diyoruz ama yok anlamıyo galiba karar vermiş sonunda
bide inşallah hamilesin der doktor onada görür ozaman hahahahaah:
ben dinlemedim arkadaşlarımı diye...
Kızlar benim kociş gelmek üzere.. Ara ara gelip kaçamak bi bakarım ama görüşemezsek ya da cevap yazamazsam yarına artık:)
Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii.....
zaten banucum bi delus bide hayalet bunlar beni sonunda oraya getirtecekler...:
delusada söylüyoz nezamandır diyoruz hamile bile değilsen bi sıkıntı var diyoruz ama yok anlamıyo galiba karar vermiş sonunda
bide inşallah hamilesin der doktor onada görür ozaman hahahahaah:
ben dinlemedim arkadaşlarımı diye...
Kızlar benim kociş gelmek üzere.. Ara ara gelip kaçamak bi bakarım ama görüşemezsek ya da cevap yazamazsam yarına artık:)
Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii.....
Merhabalaaarr herkes ıyıdır ınsallah adapazarında hava muthıs guzel temızlık yapıyorum arada kaytarıyor sızı okuyorum yorgunlugum gıdıyoooovalla hem kış sebebiyle hemde benim depresyonumun sebebıyle evım resmen çöp eve dönüştü:) nerseyse beledıye ekıbı gelecektı anaaa rezıllıgın daniskası demekkı ınsanın ruhu ıyı olmayında evı çöp eve dönüşüyor :)))))) ağlancak halıme guler oldumm
güldencim selam canım.bebişin görülmesine daha 2 hafta var.ama ben pembişlerden korktuğum için gideyim dedim.zaten yarın tahlil yaptırıcam numune hastanesine gip.ordaki doktorada sorarım.sonuçta o da kadın doğum doktoru.kendi doktoruma da kısmet olursa nisan 2 si ile başlayan hafta giderim.benim yapımda pinpiriklik var.bi türlü soğukkanlı olamıyorum :)))
Ben kaçtıııııııııııııııııım...Baş Baş hepinizeeee...
Merhabalaaarr herkes ıyıdır ınsallah adapazarında hava muthıs guzel temızlık yapıyorum arada kaytarıyor sızı okuyorum yorgunlugum gıdıyoooovalla hem kış sebebiyle hemde benim depresyonumun sebebıyle evım resmen çöp eve dönüştü:) nerseyse beledıye ekıbı gelecektı anaaa rezıllıgın daniskası demekkı ınsanın ruhu ıyı olmayında evı çöp eve dönüşüyor :)))))) ağlancak halıme guler oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?