• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ay Allahım banucum benim kocada bana yüz vermesede bende azcık peşinde koşsam, bakışım yetiyo adama yaa.. yavrum sen ne yiyorsunda bu hormonların tavan yapıyor.. bende eksik olan ne anlamadım yaa..:))

Ahahahaha:)))) gülseeen:) kavga etmeye yönelik demiştim ben onu:)) hormonlar tavan yapınca sinir stres katsayım artıyor , eh kociş yakın olunca ondan çıkarıyorum hırsımı:)))

kız ben bu ay ful çalıştım yaaaa iftira atıyolar bana
tam sökülmedide bugün biraz daha çok geliyo

tamam tamam bişi demedik kusum

:)) haftaya benim hormonlar tavan yapar başlarım zaten kocişe bulaşmaya, klasik haline geldi, adet olacaksın sanırım diyip, umursamıyor bile sataşmalarımı artık adam:)))

ben çok açııım yaaa, gidip yemek yiyip dönücem kızlar...

hımm benimde cts ama ben hiç sinirli oluomuyum manyaklaşıomuyum bilmiorum ya:)

ay Allahım banucum benim kocada bana yüz vermesede bende azcık peşinde koşsam, bakışım yetiyo adama yaa.. yavrum sen ne yiyorsunda bu hormonların tavan yapıyor.. bende eksik olan ne anlamadım yaa..:))

:):)::):) daha ne istion adam hazır kıta beklio:)

Ahahahaha:)))) gülseeen:) kavga etmeye yönelik demiştim ben onu:)) hormonlar tavan yapınca sinir stres katsayım artıyor , eh kociş yakın olunca ondan çıkarıyorum hırsımı:)))

yok tatlım almim o zaman:)) benim kavga etme potansiyelim gayet iyi yüksek hatta tavan.. ben diğer hormonları tavan yapmak istiyorum.. kadın olduğumdan utanıyom ya amann..:37:

tamam tamam bişi demedik kusum

hımm benimde cts ama ben hiç sinirli oluomuyum manyaklaşıomuyum bilmiorum ya:)

:):)::):) daha ne istion adam hazır kıta beklio:)

bende bi hazır kıta beklesem:))) istedğim bu,, bununla ilgili bi kür felan varmıki:))

bende bi hazır kıta beklesem:))) istedğim bu,, bununla ilgili bi kür felan varmıki:))

Kuşum bunun kürü mürü yok bence kafan rahatt olcak :)

Bende burda çalım atarken bu hafta performansımı düşürdüm ...Diş tedavisi kötü etkiledi beni keyfim kaçtı adama pas veremiyorum bu ara :)

Ya kızlar bişi dicem bu arada ben bat tarihimi karıştırmışım genelde 28 günde bir olur oda düne denk geliyomuş az önce farkına vardım ...

Hala kırmızı kart görmedim bu ay bol bol ilaç tükettiğim için umutla bekliyorum bu ayki kırmızı kartımı .

tamam tatlım seni affeadiyorum..:):)) canım kociş bu ay sen bu hamilelik işini iyi organize edemiyon dedi kontrol bu ay bende dedi ,, bende tamam dedim kesin haşatımı çıkartcak bu ay bu adam benim.:(((

ahahahahah valla enişteyı tebrık ederım ... sana kalsa ayda tek ilişki . çok sevındım bu haberıne haşatını çıkarsın bide gör :1:

Bende gidiim iki lokma bişiler yiyim bariii sabahtan beri içim bişi almadı

ben de dun kayınvalidemle kavga ettim konusmuyorum, artık ne kadar sürer bilmiorum. umurumda da değill
size ne oldu kız ne dedi sanada attı tepenin tasıı
Özleeeeeeeeeeeem, dönüşün belli oluyor valla hemen:) ahahahahaha öldüm yine gülmekten:)))))

Eh en azından nedenini öğrendik, nisan başında da doktora gider testlerini yaptırısın tedavini olursun, ondan sonra rahaaaat rahat denemeye devam:)

Hayırdır kuzum, niye sinir oldun sen kocişe??

Aynen kuzu:) o yüzden uzak duruyorum incire seviyeli bir ilişkimiz var kendisiyle:)))

Ahahahahaha:)))) Kalkarım evet icap ederse 3 de de kalkarım:)))) Ama tülinim, Kalkıyorum da noluyoooo . Hala bi cacık olduğu yok:)))
aaa sen dur bari bişi olmuyormuş daha çok var ve bu ay belirtide yok biliyorsun...düşünmek yok olursa olur olmazsa benle beraber mayıssaa
kız ben bu ay ful çalıştım yaaaa iftira atıyolar bana
tam sökülmedide bugün biraz daha çok geliyo
hayılrısı bebeğim hayırlısı , yani şu bebek istemeden önce sanki hayatımızda hiçbirsey yokmuyduu,,,istemeyin bebeği ya istemiyorum seni küçüğüm deyin azcıkta sen bekle deyin , vallaha ben öyle yaptım , ohhh çok rahatım vallahi..

Günaydın kızlarrrrrr kimsecikler yok sadece 4 kişiyiz. Tülincim beluscum ve ofpufcun nasılsınız. Yine sayfalar çok birikmiş varmı yeni haberler. Özetle gelişmeleri anlatabilirmisinizzzz rica etsem :D :54:

size ne oldu kız ne dedi sanada attı tepenin tasıı

aaa sen dur bari bişi olmuyormuş daha çok var ve bu ay belirtide yok biliyorsun...düşünmek yok olursa olur olmazsa benle beraber mayıssaa

hayılrısı bebeğim hayırlısı , yani şu bebek istemeden önce sanki hayatımızda hiçbirsey yokmuyduu,,,istemeyin bebeği ya istemiyorum seni küçüğüm deyin azcıkta sen bekle deyin , vallaha ben öyle yaptım , ohhh çok rahatım vallahi..

aman bossver canım, haddini aşan bir şey soyledi bende sen benle bu sekilde konusamazsın, eşinle konus cocuklarınla konus ama benle değil. böyle bir hakkın yok dedim. cok sinirlendim ama. sonra basladı benim tutunacak dalım yok falan muhabbetine. bende böle giderse olmaz aten dedim

Banucum beni listeden cikarabilirsin, bugün adet oldum, bekledigimden 3 gün önce, valla sanki bir
güc bana hep sen bosu bosuna ümitlenme diyor, zamanindan erken geliyor adetim yada sancilarim
moralim cok bozuk artik ümitlenmek icin de güc bulamiyorum kendimde
galiba bu konu benim icin kapandi artik ..

Back