Kuşum bunun kürü mürü yok bence kafan rahatt olcak :)
Bende burda çalım atarken bu hafta performansımı düşürdüm ...Diş tedavisi kötü etkiledi beni keyfim kaçtı adama pas veremiyorum bu ara :)
Ya kızlar bişi dicem bu arada ben bat tarihimi karıştırmışım genelde 28 günde bir olur oda düne denk geliyomuş az önce farkına vardım ...
Hala kırmızı kart görmedim bu ay bol bol ilaç tükettiğim için umutla bekliyorum bu ayki kırmızı kartımı .
ofpufya ölemi diyon bana kürde fayda vermez zaten kafamın rahat olması gerekiyor.. ama canım bu borçlar krediler insana rahat vermiyorki bunaldım valla
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( ama bu ay daha rahat olcam.. borç ödenir ama insanı bi sıkıntı gelirse Allah korusun sağlığına zor çözülüyor.. sağlık olsun diyip biraz rahat olcam.. tabi haliyle yatak odasınıda etkiliyor bunlar,,
evet canım ilaçlardandır. gelir zamanı vardır..
ahahahahah valla enişteyı tebrık ederım ... sana kalsa ayda tek ilişki . çok sevındım bu haberıne haşatını çıkarsın bide gör
gamzem sendemi tatlım...
anam noluyo huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrr
yemekteydik beluscum şimdi geldik yani ben geldim..
elüüüüüü kıslaaar nerdesinissss ??
AAAA anladım ben bunlar acıktı yemeğe gitti :)
hemde çok acıkmıştım Allahtan yemek süperdi de iyicene yedim.:))
aman bossver canım, haddini aşan bir şey soyledi bende sen benle bu sekilde konusamazsın, eşinle konus cocuklarınla konus ama benle değil. böyle bir hakkın yok dedim. cok sinirlendim ama. sonra basladı benim tutunacak dalım yok falan muhabbetine. bende böle giderse olmaz aten dedim
özlemcim boşver takma kafana tatlım, yaşlı insanlar diyip geç gitsin..kaynanalar gelini ne kadar ezerlerse marifet biliyorlar zaten.. daha benim kaynanam bişey yapmadı bunaltmadı beni ama daha yeniyim ya ondandır.:))
Banucum beni listeden cikarabilirsin, bugün adet oldum, bekledigimden 3 gün önce, valla sanki bir
güc bana hep sen bosu bosuna ümitlenme diyor, zamanindan erken geliyor adetim yada sancilarim
moralim cok bozuk artik ümitlenmek icin de güc bulamiyorum kendimde
galiba bu konu benim icin kapandi artik ..
tatlım saçmalama olurmu öyle şey bende 3 gün önce kırmızı kart gördüm, ki ben bu ay kesin hamileyim diyordum ağladım sızladım ama bak bugün tekrar umutla bakıyorum gelcek aylara, sen kafanı rahat bırak stres yapma , olur Allahın izniyle inşallah en yakın zaman da canım benim...
AYNEN ole yok hastaymıs psikolojik. ee beni de hasta etti zaten. yok geçmişde cok cekmiş. aynı sekilde olmasa da al işte böle böle bana da cektirio. ne yaparsa yapsın. aklını kullansaydı benden ona gelin değil de evlat olurdum. ama ne o guveni verdi bana ne samimiyeti. yapacak bişi yok. ay bak sinirim zıpladı gene:):)
sakin ol özlemcim, yerden göğe kadar haklısın ama kafana takmak çözüm olmuyor.. demişsin içindekileri rahatla artık, yaşlıdır deyip geç bundan sonra, bak eşinle aran bozulur Allah korusun..