• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tıppppp:26:

canım benim Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinde sağlık bi şekilde göbüşünü doldursunda canım beklersin nolcakki:)) teyzeleri o pirinç tanesi yer yer:))

hihihi saol kuzum yaaa insaallah saglikli sihatli dogar butun bebisler:):1:

Kızlar ben dayanamadım gittim test aldım :(
Yürürken kasık gibide yumurtalık gibide böyle karışık bi batmam oldu sabahtan beride doğru dürüst bişi yiyemedim şimdi ben bu testi yapsammı,yapmasam beklesemmi bilemedim hadi bi el atıverin bu konuya :)

Yürürken kasık gibide yumurtalık gibide böyle karışık bi batmam oldu sabahtan beride doğru dürüst bişi yiyemedim şimdi ben bu testi yapsammı,yapmasam beklesemmi bilemedim hadi bi el atıverin bu konuya :)

madem aldın yapppp:)

canım benimde doktora gitmeden öncek ay oldu bu başıma geldi gününde test yaptırdım negatif çıktı bi kaç gün sonrada doktora gittim uzun süre bekleme adet olmayı diye söyledi tam bir ay sonra adet oldum yani bir ayı es geçtim.. ama bende yumurta tembelliği ve kilo vardı ondan bu şekilde olmuştu.. senin yakında gelir canım üzülme, havalardandır.

gulşenim benim kilo problemim yok,55 kiloyum,1,68 boyundayım.Bu ay düzenli bir şekilde doktorada gittim ,herşey normal dedi doktor.Belkide benim döngüm uzamıştır.ben ona yoruyorum artık..

aldın o kadar elini korkak alıştırma yap gitsin hadi bekliyoz..

canım hoşgeldin,,,, ben iyiym sen nasılsın.?

bızzztttt bırakkk takma kafana rica ediyorum ,,,,

olurmu öyle şeyyy ne demek konu kapanmış şuan çok üzgünsün ve üzülmekte haklısın , ama umut denilen şey bittimi insanın içinde asıl o zaman hersey biter,,,,ağla sızla bağır çağır at stresini ama yitirme umudunu

zıplak sinirliii seniiiii
İyiyyim canım da endişeliyim biraz cuma günü tekrar gel demişti doktor. Keseyi görememişti ya adettimin gecikmesinin 2.gününde cuma günü 8. gün olacak acaba o zman görünürmü kese? İdrar testi yaptım sabah yine silik çıktı ama öncekine göre biraz daha belirgindi. Adetin gelecek gibi hamile olma ihtimalinde var olmama ihtimalinde var demişti adet gelmedi laaaaaaaa bu ne laaaaaa her seçeneği saydı zaten. Kese kaçıncı hafta belli oluyor kızlar boşuboşuna taaa izmire gitmeyeyim kuşadasından. :18::37:

Ben geldimmmmmmmmm:)))) musmutluyum elhamdulillah:) bebisimizi gorduk hemde vajinal bakmaya gerek kalmadi karindan gozuktu direk sipa:) buyumus teyzeler 1 haftada 0.300 cmden 0.550cm olmus:)pirinc olmus kendisi:) kalbinin attiginida gorduk pit pit pittt yanip sonuodu:) Rabbim hepinize nasip etsin insaallah :) belirtiye gelince kizlar belirti aramayin bakin ben hamileym tik yok belirtisiz bi hamileyim gogus agrisi ve akinti haricinde hic bisi yok ztn miniminnak:) 1 ay sonra cagardi bi dahakine nasi dayanicm bilmiorm hayirlisi;):49::49::nazar::nazar:
Hoşgeldinnnnnnnnn canım ayyyçok sevindim herşey yolundaymış yaaaa ohhhh süperrr. Yerim ben o pirinç tanesini. Allah kucağında da görmeyi nasip etsin kuzuyu :1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

gulşenim benim kilo problemim yok,55 kiloyum,1,68 boyundayım.Bu ay düzenli bir şekilde doktorada gittim ,herşey normal dedi doktor.Belkide benim döngüm uzamıştır.ben ona yoruyorum artık..

canım bencede döngün uzamış olabilir. mevsim değişikliklerinden etkilenmişsindir bence.. kafana takma canım bence bi problem yoktur..

hanimlar Meyrem suresini her gun tekrarlamamiz gerek di mi 41 gun icinde biri bana bunu detayli anlatabilirmi acaba:)

heheyttt herkesinki gecikir benimki 5 gün önden koştururrr tövbe tövbeeeeee

hanimlar Meyrem suresini her gun tekrarlamamiz gerek di mi 41 gun icinde biri bana bunu detayli anlatabilirmi acaba:)

tatlım meryem suresini hergün okuyacaksın günde bir kez okuyacaksın toplamda 41 gün,, canım meryem suresinde secde ayeti var tilavet secdesi yapmayı unutma..

İyiyyim canım da endişeliyim biraz cuma günü tekrar gel demişti doktor. Keseyi görememişti ya adettimin gecikmesinin 2.gününde cuma günü 8. gün olacak acaba o zman görünürmü kese? İdrar testi yaptım sabah yine silik çıktı ama öncekine göre biraz daha belirgindi. Adetin gelecek gibi hamile olma ihtimalinde var olmama ihtimalinde var demişti adet gelmedi laaaaaaaa bu ne laaaaaa her seçeneği saydı zaten. Kese kaçıncı hafta belli oluyor kızlar boşuboşuna taaa izmire gitmeyeyim kuşadasından. :18::37:

Hoşgeldinnnnnnnnn canım ayyyçok sevindim herşey yolundaymış yaaaa ohhhh süperrr. Yerim ben o pirinç tanesini. Allah kucağında da görmeyi nasip etsin kuzuyu :1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım hangi ultrasona girdin sen ?

canım hangi ultrasona girdin sen ?

İkisinden de baktı göremedi erken olabilir dedi. Valla bende bilmiyorum dış gebelik varmı diye baktı o da yok. hcg 15.02 çıkmıştı o zaman şimdide idrar testinde pozitif çıkıyor. Kese kaçıncı haftada belli olur ki?

İkisinden de baktı göremedi erken olabilir dedi. Valla bende bilmiyorum dış gebelik varmı diye baktı o da yok. hcg 15.02 çıkmıştı o zaman şimdide idrar testinde pozitif çıkıyor. Kese kaçıncı haftada belli olur ki?

belki geç döllenmişsizdir canım ya senin bat hangi gündü bazılarının geç görünüyo korkma sakın içini rahat tut rabbim yardımcın olur zaten dua et bol bol güzelim

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii

belki geç döllenmişsizdir canım ya senin bat hangi gündü bazılarının geç görünüyo korkma sakın içini rahat tut rabbim yardımcın olur zaten dua et bol bol güzelim

Bat 15 di canım işte bekliyorum bakalım cuma günü tekrar test yaptırıp doktora gitmem lazım.

Back