• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam canımmm günaydınnn nasılsınn. bende anlamıyorum orkıdeden valla filiz filan yok kuruyo benımkıler :1:

canım benim orkidem çok güzel açtı ve 2,5 -3 aydırda yapma çiçek gibi duruyor yerini çok sevdi galiba, birde onla her sabah konuşuyorum. yapraklarına fısfıs ile su sepiyorum hergün çünkü nemi çok seviyor. birde kaynamış su koyuyorum.. bu durumdan çok memnun bence sende benim yaptıklarım yap tatlım..

CANIM benim bacımın işi o:):) ama şimdi yanında musterisi varmıs. o gidince arıcak anlatcak ben de sana yazcam:):):)

tamam canım senden haber bekliyorum.. birde sana küsüm ben::14:

kızlar benim kanama çoğalmaya başladı sankim içimde resmen boşluk hissediyorum sankim
aman ya söksün yani sökecekse şu 6 gün ömrümden ömür aldı gitti resmen yaaaaaaaaaa

canım sökülsünde şu kanlar bi git doktora valla banuların elinden alamam seni, sopayla gelirler üzerine..

arkadaslar yaaa benim yumurtlama zamanim geldi sanki ama akintim yokk gecen ay 12.gunumde baslamisti hafif hafif te olsa bugun 13.gunum ama akinti yokkk yumurlamayacakmiyim acaba bu ayyyyy:(:53:sogan kuru etkilemis olabilir mi ki daha olacaktir belkide ama yaaa offf ne bileyim psikopata bagladim artik her durumda kendimi dinlemek takintii oldu resmennnn

tamam canım senden haber bekliyorum.. birde sana küsüm ben::14:

..

nie kustun kısss:((((((

filizler biraz buyuyunce daha dogrusu yukarı uzayacaklarmısss iice, makasla kesion kökten, ayrı bir saksıya orkide toprağı koyuyosun ve filizleride gomuosun. normal orkide sular gibi suluon. haftada bir kere yarım çay bardagı su ve bol gunes. inşallah tutar:)))))) tutarsa bi foto çekip paylaş bizlen

arkadaslar yaaa benim yumurtlama zamanim geldi sanki ama akintim yokk gecen ay 12.gunumde baslamisti hafif hafif te olsa bugun 13.gunum ama akinti yokkk yumurlamayacakmiyim acaba bu ayyyyy:(:53:sogan kuru etkilemis olabilir mi ki daha olacaktir belkide ama yaaa offf ne bileyim psikopata bagladim artik her durumda kendimi dinlemek takintii oldu resmennnn

canım bi beklenti içinde olma birak akışına zaten bu psikopata bağlamak bizi mahvediyor.. kür kullandığın için bi kaç gün oynayabilir yumurtlama tarihlerin sakin ol.. arkadaşım..

nie kustun kısss:((((((

filizler biraz buyuyunce daha dogrusu yukarı uzayacaklarmısss iice, makasla kesion kökten, ayrı bir saksıya orkide toprağı koyuyosun ve filizleride gomuosun. normal orkide sular gibi suluon. haftada bir kere yarım çay bardagı su ve bol gunes. inşallah tutar:)))))) tutarsa bi foto çekip paylaş bizlen

tamam canım ben gönderirim size hatta orkidemin ve o köklerinde fotosunu çekip size bi gönderim,, ben iki gündür çok üzgündüm kıymızıları gördüm ama sen bana hiç sormadın yazdıklarımıda okumadın hihh:50:

canım bi beklenti içinde olma birak akışına zaten bu psikopata bağlamak bizi mahvediyor.. kür kullandığın için bi kaç gün oynayabilir yumurtlama tarihlerin sakin ol.. arkadaşım..

bekliyorum bakalim ne olacak hayirlisi artikkk

tamam canım ben gönderirim size hatta orkidemin ve o köklerinde fotosunu çekip size bi gönderim,, ben iki gündür çok üzgündüm kıymızıları gördüm ama sen bana hiç sormadın yazdıklarımıda okumadın hihh:50:

ama sekerim ben 2 gundur yokum ki dah bugun döndum:((( kırmızıları gordun demek olsun bbem saglık olsun zaten adamı da fazla yormamıstın sen:)) nisan da calısmalar son surat tamammııı:)

arkadaslar kactim ben evimi toplayim azz yemegimide yapacam simdiden ogleden sonra arkadasa gidecem herkese iyi gunler gorusuruzzz opuldunuzz

ama sekerim ben 2 gundur yokum ki dah bugun döndum:((( kırmızıları gordun demek olsun bbem saglık olsun zaten adamı da fazla yormamıstın sen:)) nisan da calısmalar son surat tamammııı:)

tamam tatlım seni affeadiyorum..:):)) canım kociş bu ay sen bu hamilelik işini iyi organize edemiyon dedi kontrol bu ay bende dedi ,, bende tamam dedim kesin haşatımı çıkartcak bu ay bu adam benim.:(((

neden bu kadar cok uzun surduku sokulmesiii farkli bisi yapmismiydin bu ay kur falan ama cozulmus yaaa simdi biraz rahatlamissindir

hiçbişey yapmadım canım ya sapıttı vallahi vücudum hepten bi anlasam ne olduğunu 6 gün kuru kuru içim kurumuş benim heral :) :27:

tamam tatlım seni affeadiyorum..:):)) canım kociş bu ay sen bu hamilelik işini iyi organize edemiyon dedi kontrol bu ay bende dedi ,, bende tamam dedim kesin haşatımı çıkartcak bu ay bu adam benim.:(((

ADAM ARTIK aldı eline ipleri napsınn. ii olmuş ohhhh:)

kızlarrr kargolarımı yapma zamanı.hepinizi öpüyorum şimcilik.görüşürüz..

heyyyyy ben geldimmmm ne karıştırıyorsunuz yine , beluşumlamı uğraşıyor bu özlem ,,, ah özlem ahhhh

çekiştirin siz beniiiiii :):):):):):
DİKKAT DİKKAT !
kızlar benim eşimin kuzeni ebe ben az önce onu aradım
anlattım herşeyi
konu şuymuş kuru gelmesinin sebebi hormonların salgıladığı bir sıvı var kanamayla beraber en fazla o gelirmiş ynai %25 i kanmış sadece
benim vücudum onu fazla salgılamamış önceden ilaç kullandığım için vücut kendi haline dönmeye başlıyormuş buda geçiş dönemiymiş yani hormonların kafası karıştı anlıcağınız

bebek yoktur %90 dedi stresde büyük etken taşır bu şekilde olmasına dedi sakın stres yapma hormon tahlillerin mutlaka yapılsın dedi
işte böyle kızlar yani bebik falan yok anormallik sahibi gibi olan çatlak hormonlarımda :):):):):):) :27:

konu bundan ibaret ....

Back