• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydınnnn canım negüzel dilekler onlar öyle..
sağol

canom günaydın tatlım en güzelini yapıyosun..

merhaba yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum ama bebeğin kalp atışları durunca hiç bir belirti hissettinmi yoksa doktormu söyledi canım?

evet canım ne yapayım kafama taktığım dönemde olmadı bu ay biraz serbest bıraktım olayı , :))

önünde sonunda olacak ınsss.ıkızlerımı 2 bucuk sene bekledım.umudumu yıtırdım artık olmıcak cocuksuz yasamaya alıs dedım.rafa kaldırdım o ay meger hamıleymısım.yeterkı kafalar rahat olsun

ne kadar güzel Allah yavrularını sana bağışlasın canım, bende 1,5sene oldu bekliyorum bakalım daha var sanırım ...

sımdı 3.yu ıstıyorum ama rabbım vermessede ıkı kuzuma herzaman oldugu gıbı sukrederım.

rabbim inşallah bekletmeden verir bu sefer yavrunu sana tatlım :)))

Günaaaaaaaaaydııın:))

Ya hayatım ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum, ben de hiç hamiş hissetmiyorum, herkes sayıp döküyor belirtileri ama bende tık yok:(
Ama şimdi ben çok okudum bu hamileliğin başlangıcını, yumurta çatlayıp döllendikten sonra rahme ulaşması 10 günü bulabiliyormuş, 7-10 gün arası deniyor. E hamilelik hormonları da ondan sonra oluşmaya başlıyormuş ki bu da bir kaç günü bulabiliyormuş yükselmesi yani.. ee bu durumda olsa olsa adet tarihinden belki bir iki gün önce ancak bişeyler hissedebilirsin demektir.. Sen ne diyorsun bu konuda?:)

mantikli oldugunu dusunuyorum :) henuz bir belirti hissetmemiz normal. benim yumurtalaman beri 7 gun gecti. henuz varsa bile daha kendi varligindan habersiz tuplerdeki yolculuguna devam ediyor muhtemelen :)

belirtiler de zaten adet belirtileriyle ayni. yine emin olamazdik. iki tane onemli belirti var: adetin gecikmesi ve testi gecmek :) yinede insan bir seyler hissetmek istiyor ama di mi canim? umut oluyor. 2 haftalik bekleme surecini kolaylastiriyor

sana bilgi vereceğim hayatım konuyla ilgili, burdan grup sayfası linki göndermek yasakmış..

ee bu arada ben bu fotoğrafın senin olduğunu hiç düşünmemiştim, görünen kısmı buysa tamamında sen bir afetsin demektir:))

teveccühünüz efendim :) benim aktif hesabim yok artik orda ama bu her an bir kacamak yapip size supriz yapamayacagim anlamina gelmez :)

günaydın tatlım:
nebileyimya onlara takılmak değilde sanki psikolojimde iyi değil bi garibim sanki nebileyim sanki kötü bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum offf ya ben iyice paroyonağa bağladım galiba..
neyse beni boşver sen nasılsın bakalım?

canim yorumun icin tesekkurler. dedigin gibi belirtilere takmamak lazim. bunu ne kadar cok kendime hatirlatirsam hatirlatayim belirti hissetmek istiyorum. benim de psikolojim boyle bi garip iste :) seninkinin garip olmasi cok normal. hormonlarindaki degisikliklerden dolayi oyle oluyorsun.

belus ozlem sizlere de gunaydin!

evet canım ne yapayım kafama taktığım dönemde olmadı bu ay biraz serbest bıraktım olayı , :))

ne kadar güzel Allah yavrularını sana bağışlasın canım, bende 1,5sene oldu bekliyorum bakalım daha var sanırım ...

ıns canım saol allah bırgun sızede bagıslasın yawrularınızı.dedıgım gıbı olmazsada yapcak ısey yok.

aynen canım en iyisini yapıyosun

canlarım ben sımdılık kaçar cocuklar uyandı kahvaltı faslı vs vsvs gelırım gene ıns optum sızı :54:

mantikli oldugunu dusunuyorum :) henuz bir belirti hissetmemiz normal. benim yumurtalaman beri 7 gun gecti. henuz varsa bile daha kendi varligindan habersiz tuplerdeki yolculuguna devam ediyor muhtemelen :)

belirtiler de zaten adet belirtileriyle ayni. yine emin olamazdik. iki tane onemli belirti var: adetin gecikmesi ve testi gecmek :) yinede insan bir seyler hissetmek istiyor ama di mi canim? umut oluyor. 2 haftalik bekleme surecini kolaylastiriyor

teveccühünüz efendim :) benim aktif hesabim yok artik orda ama bu her an bir kacamak yapip size supriz yapamayacagim anlamina gelmez :)

canim yorumun icin tesekkurler. dedigin gibi belirtilere takmamak lazim. bunu ne kadar cok kendime hatirlatirsam hatirlatayim belirti hissetmek istiyorum. benim de psikolojim boyle bi garip iste :) seninkinin garip olmasi cok normal. hormonlarindaki degisikliklerden dolayi oyle oluyorsun.

Aynen tatlım.. O iki belirtidir esas olan gerisi hikaye:)) Yani geçen aylarda bir çok şey hissettim boş çıktı, sonra farkettim ki aslında ben o kasılamalrı vs belki her zaman yaşıyordum ama bir gebelik beklentisi içinde olmadığım için farketmiyordum veya üstünde durmuyordum.. Şimdi kendimizi çok dinlediğimiz için en küçük değişimleri bile hisseder hale geliyoruz, olay budur.. ha bazı hamişlerde belki çok erken başlıyordu o belirtiler, o da olabilir tabii, ama benim bünyemin o model olmadığını düşünüyorum:))

Bakalım az kaldı görücez zaten:) şafak 9:))

evet tatlım galiba bebiş bana kendini yeni yeni hissettiriyo ..
belirti konusunda takılmamak elde değil ben seni çok iyi anlıyorum bende takılırdım çünkü ve aynı adet ağrısı gibi ağrılarım oldu tek fark neydi biliyomusun benim hiç okadar belim ağırmamıştı..

günaydın canım ne yaptın söyledinmi eşine hadi hadi anlatsana ne tepki verdi.ç..

günaydın canım.dün bebek eşyası aradım durdum.en sonunda gittim bebk çorabı aldım :)hediye paketi yaptırdım.neyse Kadıköyde Boğa nın orda buluştk.ama ben onu beklerken baya belim ağrıdı.hemen bi yere oturalım dedim belim ağrıyo.neyse bi bank bulduk oturduk.ben paketi verdim eline dedim ki müşteri bak bana ne almış dedim.bi garip oldu.sonra tahlil kağıdını gösterdim.anlamadı bu ne dedi.artık baba adayısın dedim.nası yani tuttumu dedi :)) evet tuttu dedim.tabi gerisi bildik şeyler işte.:)))

günaydın canım.dün bebek eşyası aradım durdum.en sonunda gittim bebk çorabı aldım :)hediye paketi yaptırdım.neyse Kadıköyde Boğa nın orda buluştk.ama ben onu beklerken baya belim ağrıdı.hemen bi yere oturalım dedim belim ağrıyo.neyse bi bank bulduk oturduk.ben paketi verdim eline dedim ki müşteri bak bana ne almış dedim.bi garip oldu.sonra tahlil kağıdını gösterdim.anlamadı bu ne dedi.artık baba adayısın dedim.nası yani tuttumu dedi :)) evet tuttu dedim.tabi gerisi bildik şeyler işte.:)))

güzel süpriz olmuş tatlım:)) yalnız soru çok iyi, "hamile misin ", değil de "tuttu mu?" :))) ahahahah kendimizle birlikte adamları da manyak ettik yemin ederim:))

Son düzenleme:
Kızlar az biraz işim var, bitirip dönücem aranıza:)

hahaah süpersin tatlımyaaa:
iyi adamcağız orada bayılmamış..

güzel süpriz olmuş tatlım:)) yalnız soru çok iyi, "hamile misin ", değil de "tuttu mu?" :))) ahahahah kendimizle birlikte adamları da manyak ettik yemin ederim:))

vallaha öyle ettik gerçekten bende eşime söylediğimde çocuk ne ypıcağını şaşırmış susup kalmıştı akşam eve geldiğindede anlında koca bi sivlce vardı sabahta hiç bişey yoktu malum hem söyledim ama hemde korkumu vardı oda kkorkmaktan sivilce çıkmış..

Kızlar az biraz işim var, bitirip dönücem aranıza:)
gel şekerimgell..

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız..

günaydın canım sen nasılsın..

GUNAYDIINN arkadaslar nasillarsiniz bakim var mi iyi haberler sole bi bakayim gecmise

bende süpriz yapmak istiyorum artık ya okurken gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu utanmasam ağlıcaktım

Back