- Konu Sahibi pembemasal
- #11.761
26 martı bekleyen varmı....???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaah süpersin tatlımyaaa:
iyi adamcağız orada bayılmamış..
vallaha öyle ettik gerçekten bende eşime söylediğimde çocuk ne ypıcağını şaşırmış susup kalmıştı akşam eve geldiğindede anlında koca bi sivlce vardı sabahta hiç bişey yoktu malum hem söyledim ama hemde korkumu vardı oda kkorkmaktan sivilce çıkmış..
gel şekerimgell..
günaydın canım sen nasılsın..
bende süpriz yapmak istiyorum artık ya okurken gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu utanmasam ağlıcaktım
günaydın mrb senin de sanırım 21 mart tı adet günün benimde öyle belirtin varmı ben hastalancak gibiyim
kızlar orkide çiçeği nasıl çoğaltılıyor bilgisi olan varmı benim orkidemin köklerinde minik minik filizler olmaya başladı... onlardan mı çoğaltılıyor acaba???
Tatlım akıntım var benim 2 gündür dün akşam baş ağrım vardı (benim standart geliyorum alarmımdır baş ağrısı) ama enteresan bi mide bulantım var...
Ben yeni uyelerdenım daha cozemedım sayfayı yazdıgım msjlar orda kalıyo takıp nerden edılıyor sayfa nerden yenılenıyor sankı zor bıraz bu arada bende subat 6 da kurtaj oldum zorla((bebegımın kalp atısları duyulmamıstı 10 gun ıcımde ölü olarak sakladım belkı bır mucıze taşa can veren rabbim bebegımede can verır dıye ama olmadı psıkolojım tavan yaptı ve pazartesı gunu psıkologa gıttım yınede kandım atlatacam bılıyorum ama cok zor cok ıstedıgım bebektı malum yaş 41
(((
kızlar orkide çiçeği nasıl çoğaltılıyor bilgisi olan varmı benim orkidemin köklerinde minik minik filizler olmaya başladı... onlardan mı çoğaltılıyor acaba???
benimde söylemesi ayıp gazım var çok ve şişkinlik
Günaydın tatlı hamişimiz:)) Nasılsın bugün bakalım?
biz bu ay korunduk canım dişlerimle ilgili küçük çaplı bi tedavim olduğu için ...
4-5 tane iğne oldum, ağrı kesici falan içtim offf hiç bu kadar kırmızı kart görmek istememiştim herhalde![]()
kızlar benim kanama çoğalmaya başladı sankim içimde resmen boşluk hissediyorum sankim
aman ya söksün yani sökecekse şu 6 gün ömrümden ömür aldı gitti resmen yaaaaaaaaaa
bende istemiyorum şu kırmızıları allahım sen yardım et hepimize ama olcak gibiyim belirtilerim aynı çünkü
farklı bişey yok kasık ağrım vardı sadece hafiften bakalım ne olacakkkkk![]()
günaydın şekerim.vala kasıklarım ağrıyo heran diken üzerindeyim kanama olacak diye(
günaydın şekerim.vala kasıklarım ağrıyo heran diken üzerindeyim kanama olacak diye(
bende süpriz yapmak istiyorum artık ya okurken gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu utanmasam ağlıcaktım
Allah senide bebeğinide korusun inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı kısmet etsin...
boyle dusunme yaaa normaldir heralde o agrilar arkadasim dinleme bence kendini o kadar