- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.141
AAaaa ben tok karnına yaptırdım şimdi benim değer yanlışmı yoksa :18: Zaten kafam karışıktı hepten karıştı. Kaç gün gecikti adetin canım işallah hamişsindir.
ay herseyi çok bilmekte iyi değil ha vallahi... Daha çok yeni değerin pozitif , kanın olması gereken değerin üstünde , daha ne be kuzum ne istiyorsunuz , tadını çıkarın rica ederim..
yaaa kıslarr,BAT 26.. çok var ama bugün lekelenme geldi.kafam çok karışık.noluyo banaa((
çılgın seni ,,,,,ahanda buyur burdan yak sayemde kafası karıştı birilerinin
vallahi bacım hele benim kafa allak bullak ben sana ne desem kendim bile inanmam değil ki sen inanasın
bu arada benimki sabah geldiyi ile duruyo kesildi yine uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebek kafamın tasını attırma varsan gönderme kırmızılarıda nalayalım noluyoooooooo
ciddimisin canım ama doktor olmayada bilir dedi keseyide göremedi. Yeni olabilir ama pozitif dese hiç düşünmem ama olmayada bilir demesi ortada bıraktı. Pozitifse keseyi görmemesi normalmi adet gecikmesinin 2. Günüde kese görünmezmi.
neyse kızlar ben kaçar tulincim çok sağol biraz daha rahatladım. Kociş geliyormuş onu yolayınca yine kaçamağıma devam ederim
tşk tulins
. başka sayfada birisi dedi ki ateş eğer 37 ve üzerindeyse hamileymişsin anlamına geliyormuş ve analdan ölçüyormuşsun dedi.
o kadar çok şey okuyorum ki kafayı yiyicem
cuma yada önceki gün perşembe adet günüm inşallah hamileyimdir. eğer değilsem yumurtlama günü yada başka gün hiç takip etmeden akışına bırakıcam her şeyi.
haaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh bidene daha benimde öyle oldu bende bilmiyom noluyo bacım bizeeeeeeeeeeeeeee 4 gündür damlıyoooooo
bende temizliğimi yaptım şuan duş almaya üşeniyorum. ayak havlumu bile serdim hazırladım biri beni kucaklayıp banyoya götürse fena olmazdı :)))))
tatlım öyleymiş ama ne kadar doğru olduğu konusunda birsey diyemeyeceğim.. Istersen ölç bir ateşini , furtadoda öyle ölçe ölçe anlamıştı biraz gebeliğini..ama o sürekli ölçtü..ya kızlar ben anlamadım adet gecikince mi ates ölcücekmişsin
ya sorma beluşcum ya.ama sabahtan beri daha bişi olmadı.kasıklarım adet olcekmiş gibi ağrıyo.off bilemedim yaaaa
:)))cok ıyı olurdu degıl mı benım bıtmedı ısım ama genel temızlık hemen bıtmıyokı :)carsmba mısafırım cok ozel mısafırler:))pasta borek falan yapacagım ama alıyor ıste zman guya bugun ev ısı bıtsın yarın pasta borek yapcam dedım ama bıtmedı yarına tamamlarım carsamba sabahıda bır arkadası cagırcagım erkenden yaparız artık :)burda cok oyalanıyorum aklım burda yapacagım ıste ancak bu kadar olur ne gzuel sen ısını bıtırmıssın gıt dusunuda allll ohhhhh
duşumu aldım bornozla yazıyorum. Ctesi pazar evim çok doluydu. Hatta pazar günü bile 2 kişi evimde kaldı evimden işlerine gittiler. Temizlik daha uzun sürdü :)))
eşime bugün çok yorulurum sana özel yemek yapamam. Mantı yapıcam dedim. Allahtan mantıyı seviyor. Atıyorum sıcak suya 5-10 dakikada pişiyor
:)))cok ıyı olurdu degıl mı benım bıtmedı ısım ama genel temızlık hemen bıtmıyokı :)carsmba mısafırım cok ozel mısafırler:))pasta borek falan yapacagım ama alıyor ıste zman guya bugun ev ısı bıtsın yarın pasta borek yapcam dedım ama bıtmedı yarına tamamlarım carsamba sabahıda bır arkadası cagırcagım erkenden yaparız artık :)burda cok oyalanıyorum aklım burda yapacagım ıste ancak bu kadar olur ne gzuel sen ısını bıtırmıssın gıt dusunuda allll ohhhhh
duşumu aldım bornozla yazıyorum. ctesi pazar evim çok doluydu. hatta pazar günü bile 2 kişi evimde kaldı evimden işlerine gittiler. temizlik daha uzun sürdü :)))
eşime bugün çok yorulurum sana özel yemek yapamam. mantı yapıcam dedim. Allahtan mantıyı seviyor. atıyorum sıcak suya 5-10 dakikada pişiyor
tatlım öyleymiş ama ne kadar doğru olduğu konusunda birsey diyemeyeceğim.. Istersen ölç bir ateşini , furtadoda öyle ölçe ölçe anlamıştı biraz gebeliğini..ama o sürekli ölçtü..
düşünmeyin bu kadar fıstıklar , vallahi kızacam bak şimdi
ohhhhhhhhhhh güle güle kirlen :)
bende duşumu alabılsem :)))) yorgunluktan üşeniyorum vallahı banyoya gıtmeye cam kapı yerler sil sil canım cıktı genel temızlık cok zor oluyo((
oladabilir , olmayadabilir , şu bebek işinde hiçbirseye inanmıyorum , yaşayıp görecez tatlım..tulincim kısmaaa.ben dostinex kullanıyorum acaba o mu erkene aldı diye düşünüyorum ama öyle olsaydı geçen ayda erkene alırdı
kıslarrr size üzülüyorum valla.bende eskiden öyleydim.ama şimdiki evim 1+1 yani 2 odacık ve odalar küçük.gerçi daha taşınmadım ama taşınırsam sanırım fazla yorulmuycam temizlikle :)) şimdiki evde haftada bir iş anca yapıyorum.çünkü eşyalarım toplu taşınmayı bekliyorum :)))
kıssslarr selamın hello. Men geldiiimmm. Nabıonus nassınız neler var neler yok. Kimler hamişşş
tulınımmm borulce mi bayılırımmmm??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?