Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım hiç içine kötü düsünce getirme insallah bebişinin saglıgı tamamıyle yerinde sende kalb atıslarını duyunca görüceksin

inşallah canım inşallah..

evet tabiki hepimiz birşeyleri burda öğrendik ben sevincimi hemen sizinle paylaştım üzüntümüde öyle..

Hayırlısı canım herşeyde vardsır bir hayır işallah Allah gönlüne göre verir işallah gelmez kırmızılar.

Çok çok geçmiş olsun canım bundada vardır bir hayır belki böylke olmasaydı daha kötü şeyler olacaktı. Her zaman ne olursa olsun halimize şükür etmek lazım herşeyde daha kötü durumda olan insanlar var. Allahım sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda gönlüne göre verir işallah.

Latayala Gamze kızlar temizlik yapılmış ohhh ben anca mutfağı hallettim. Markete gittim geldim yine sizin yanınıza geldim geçmişi okudum anca işte saat 16 oluvermiş bile.

canısım öncelikle çok geçmiş olsun
ama ne olursa olsun kendini bu kadar yıpratman yanlış tabiiki üzüleceksin kolay değil ama toparla kendini
bak bir bebek için hazırlık yapıyosun onun ne günahı var
ayrıca dr bekle dediyse bekle bence çünkü sonuçta onun yuvası olan yer yani rahmin operasyon geçirdi kendini toparlaman lazım ki bebeğine sağlıklı bir vücut verebilesin
inşallah hayırlısıyla bidaha olacak bebeğin
bu defa RABBİM kucağına versin inşallah

güldencim..ben çok rahat takılırım kural falan değilde , ne olursa ne yapabilirim yani ikili ilişkilerde anlamışsınıdır , kocam beni istemiyorsa eğer gelip diyecek kardeşim ben seni istemiyorum ,,,tamam diyecem haa belki ölürüm ağlamaktan acımdan ama o gelip söyleyecek , ben başka şekillerde öğrenirsem eğer , yapabileceklerimin korkunçluğu onu ürkütür , yaa zaten bir erkek karısını kaybetmekten kokrkarsa birsey yapmaz , haa olaki yapmış zaten korkusu yoktur , öyle adam içinde kılımı kıpırdatmam ,,,şimdi denebilirki bekara karı boşamak kolay ama , ben bu konuda taviz veremem ,, ölsemde aşkımdan , kapı açık arkanı dön ve çık yanii....bu konuya nereden geldik bilmiyorum ama ,,,,neyse..
kuzummm allah sana sabır versin o zaman ::):) rahatla bebişimm ,, takma kaybedecek olan düşünsün..bir kadını asla kendine düşman etmeyeceksin der annem ,,,onlarda ayaklarını denk alsınlar...dimi ama :):):)
allah arkadaşına sabır versin , gerçekten böylesi daha acı ,,,,
gamzem geldın mı:)bende saate bır baktım 3 gelıyor elımdekı herseyı bırakıp geldım:))bızım yaptıgımız ısten hayır cıkarmı ya:))))
siz alemsiniz yaa ,, ben bekarken evde işleri salladıkmı annem derdi hep çağırın şengülü gelsin bende bakardım hayırdır neden der gibi (şengül alt kat komşumuz bu arada),, işleri yapsın bizim evde insan yok...lafı yedikmi kalkardık hemen kızkardeşimle beraber..
canım tesekkür ederim inş 5 ve 5 in üstüdür allahım ya
inşallah 5 in üstünde olur kuzumm
kızlar ya bu hamilelik kan testi illaki aç karnınamı olması gerek yahuuuuuuuuu

ya gerek yok aç tok farketmez , bana bak gelecem yanına şimdi yakınsında bana , tutucam kolundan savuracam seni polikinliğe...

merhaba bayanlar bende hamile kalmaya çalışıyorum 5 aydır uğraşıyoruz :26::26::26:

ateş ölçme yöntemi varmış bunu bilen varmı.

kız aradım polikliniği aç karnına olması gerek diyo banaaaaa

merhaba bayanlar bende hamile kalmaya çalışıyorum 5 aydır uğraşıyoruz :26::26::26:

Ateş ölçme yöntemi varmış bunu bilen varmı.

kuzum hoşgeldinn aramıza , umarım iyi zaman geçirirsin bizimle... Ateş ölçme yöntemini ben hiç yapmadım ama , regl bittikten sonra her sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüp not alacaksın herhalde , ateşinin yüksek olduğu gün yumurtlama günün oluyormuş , kızlar eksiğim yanlışım varmı koşun yardımcı olun ,

:)))bende bekarken calıstıgım ıcın hafta sonları beraberce bı ıs yapardık annemle tabı benım yaptıgım ıs ne kadar olabılır helekı o donemde annemde yanımda kı....senın annecıgın alt komsu kızını cagırıyor benım kı mahallenın muhtarını cagırttırırdı ozlem soylede gelsın senın ısıne o el atsın derdı:)))))o zmanları utanırdım aslında ama....ne yapalım tulınım alıskanlıgım oldu burası vazgecemıyorummmmm bak yıne geldım ama hemen cık gdıyorum arkadasla 17 30 bulustuk benım ısler hala duruyor yarına da kaldı :)neyse sonucta yapıyorum:))

kız aradım polikliniği aç karnına olması gerek diyo banaaaaa

haydaa kız kimseler öle birsey demedi burada açlık şekerini ölçüyorlar sanki yahuu,,, sende git açım de o zaman ::):):)
işin şakası için rahat etsin istiyorsan sabah gidersin aç karnına..

hahaha alem bu anneler alemm... Bende hafta sonu yapardım bitsede gezmeye gitsem diye tutuşurdum ....

tşk tulins
. başka sayfada birisi dedi ki ateş eğer 37 ve üzerindeyse hamileymişsin anlamına geliyormuş ve analdan ölçüyormuşsun dedi.
o kadar çok şey okuyorum ki kafayı yiyicem

cuma yada önceki gün perşembe adet günüm inşallah hamileyimdir. eğer değilsem yumurtlama günü yada başka gün hiç takip etmeden akışına bırakıcam her şeyi.

bende temizliğimi yaptım şuan duş almaya üşeniyorum. ayak havlumu bile serdim hazırladım biri beni kucaklayıp banyoya götürse fena olmazdı :)))))

aaaaa ben tok karnına yaptırdım şimdi benim değer yanlışmı yoksa :18: Zaten kafam karışıktı hepten karıştı. Kaç gün gecikti adetin canım işallah hamişsindir.

yok bea toksun diye kan değeri değişiklik gösterir mii yani bilemedim en azından sana tahlil yapanda demezmiydi aç karnına oluyor diye,, yada burada bunca kız var o kadar tahliller yapıldı hiç açını tokunu duymadım ben..

yok o kadarını bilmiyorum , yani ben yanlış biliyorum demekki pek takip etmem öyle şeyleride , hersey gönlüne göre olsun hayatım , hakkında hayırlısı umarım hamilesindir..
bende temizliğimi yaptım şuan duş almaya üşeniyorum. Ayak havlumu bile serdim hazırladım biri beni kucaklayıp banyoya götürse fena olmazdı :)))))

ohhh şimdi duşunuda aldınmı üstünüde başında havluyla bir tüek kahvesi mis gibi yanında bir tüttürdünmüydü zıkkımı bak nasıl keyif olurdu bende....

Valla doğru söylüyorsun canım yaaa ne bileyim işte benim değer 15.02 çıktı ama adet 4. gecikmesi. Doktor kesede görmedi kafayı sıyırmak üzereyimmm . Adetimde hiç bir zaman gecikmez. Muallakta kaldım kafam karma karışık iş yapasım bile yok. Bu arada senin grip durumları noldu iyice iyileştinmi canım.

nası yani ben anlamadım canım adet gectikten sonra mı atesini ölcücekmişsin

ay herseyi çok bilmekte iyi değil ha vallahi... Daha çok yeni değerin pozitif , kanın olması gereken değerin üstünde , daha ne be kuzum ne istiyorsunuz , tadını çıkarın rica ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…