Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar ne güzel ya temizlik yapıyonuz evdesiniz. banada şöyle bi iki hafta verselerde bende evde bi temizlik yapsam.... (

maşallah dalin ne kolay anlatmışsın öyle, alacak boşalacak bilmem ne , o raddeye gelmek için neler yapacak adam tuvalette , çokta kolay değil yani..
bornovadayım kuzu , sen ne taraflardasın...
kıyamam size , canım yaa..
ben napayım yaa aynı tas aynı hamamm ,,, oynaşıyoruz , kapışıyoruz , öyle bir denge bozukluğu var üstümüzde bu arada.... havalar ısındımı benimde enerjim artar ,,,
bende vermiyorum detay uğraşmıyorum bu ay , varsın o düşünsün napayım , kızgınım zaten ona , yapmıyorum çocuk mocuk....
üzme kendini tatlım , alışılmış laflar ediyoruz hep belki ama geçer ,,,,

bende kaçar bır surelıgıne cocukları yatırıp bende dınleneyım azcıkın.temızlık yapanalra kolay gelee

canım benım esımde yaptırdı o testı ordan bıldıgım ıcın soledım.ben kolay derken yapılacak ıslemı deıl.nasıl yapılacagını kastettım yanı soyle.cok fazla prosedur vs ye gerek yok anlamında.kolay deıl tabı tuvaletın duvarına baka baka bosalabılmek.yanlıs bıseyelr soledıysem kusura bakmayın.

kızlar bazı yerlerde duvara bakmak zorunda kalmıyolar film falan oluyomuş

yok be tatlımm ne yanlışı komiğime geldi , kan alınır gibi birsey sanardım ben onu eskiden kocamıda ikna edemedim sallıyor hep , bana sende gel ben yapamam öle tek başıma diyor hahaha çok gülmüştüm ..

neeee fılm mı yuh artık :)))) olmadı keraneden bır kaç kadın tuttsunlar bır odaya koysunlar tobe yarabbım tobeeeeeee allah akıl fıkır vere.ben ole bıseye musade etmem asla kat a kesınlıkle noooo

:))) bende yanlsı bısey mı dedım acaba dıye dusundum bır an :) bnmde esım barı yanıma senı verselerdı daha ıyı olurduya neyse demıstı.hemsıre veremedı kabı da ben verdım.arkasına bıle bakmadan cıkmıstık ordan sonra ne gulup eglenmıstık :))) esımle bırlıkte bır kaç kısı daha gırmıstı yarım saat oldu hıcbırı cıkmamıstı sonra hepsı patır patır cıktı en son benımkı cıktı. tuvalete gorcek ınsanlar yer yok heheh

evet çalışıyorum

ya ben bugün sağlık ocağına gitsem desem böle böle bana kantesti yaparmı kine acık acındırsam kendimi heee nedersiniz?

aa sen daha yapmadınmı test vs kız nasıl sabredıyosun bence hemen gıt yaptır.bebıs ardır belkıde.acındırmana ne hacet saglık ocagına gıt gebelık suphem var test ıstıyorum de yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…