- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.061
bız tembel hatunlarr yaa kalkıyorum bende bıtcek benım ısım de gelcegım hemen:))
maşallah dalin ne kolay anlatmışsın öyle, alacak boşalacak bilmem ne , o raddeye gelmek için neler yapacak adam tuvalette , çokta kolay değil yani..sperm testı cok basıt bısey canım.esın urolojıye gıdıp ısteyebılır yada senın kadındogum dr un ıstek fısı yazarak urolojıye gonderebılır.esın e bır kapaklı kutu verıcekler tuvalettte ıcıne bosalacak .sonra onu ılgılı hemsıreye verecek ve sonucu bekleyecek bu kadar basıt.
bornovadayım kuzu , sen ne taraflardasın...ohhh ii gelmiştir o sular serin serin sonra iltihap olarak geri dönüyo amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
andım tabe güzel anmazmıyımmmm hatta kendi kendime sordum tülin nerde oturuyodu acaba die :)
benim kanamalar her ay süper geçerdi
geçen ay böyle oldu ama daha çabuk sökmüştü
bu ay sapıttı hepten çok mızmızlandıbende bilmiom artık kendimi canım ama dediğim gibi hiç bu kadar oyalanmadı ama koyu koyu pelte gibi gelen damlalar ilk günkü, gibi pembiş değil yani
kıyamam size , canım yaa..valla benim basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemistir ama rabbim inşallah bu ay benide güldürecek valla resmen güç aldım sizden esimde cok heyecnlı kaç kere aradı niye yarın veriyolar diyip duruyo inş heyecanlarımız mutlulukla sonuclanır
ben napayım yaa aynı tas aynı hamamm ,,, oynaşıyoruz , kapışıyoruz , öyle bir denge bozukluğu var üstümüzde bu arada.... havalar ısındımı benimde enerjim artar ,,,degılmı ıns yarın baslıcam rınglere :)bakalım bu ay neler olacak havalarda ısındı guzel bır enerjıye sahıplendım .....elımızden gelenı yapcagız gerısı rabbıme kalmıs sen neler yapıyosun.........
bende vermiyorum detay uğraşmıyorum bu ay , varsın o düşünsün napayım , kızgınım zaten ona , yapmıyorum çocuk mocuk....İyi yapmışsın o zaman tatlım:)) Kocişle olan olayda da.. Ben de bu ay bugün yumurtluyorum bak hayatım falan demedim, hoş geçtiğimiz haftanın önemli olduğunu az çok biliyor ama, detaylı bilgiler vermiyorum artık kocişe:) Bakalım biraz da böyle denemek lazım .. Ben pek tuttuğuna da ihtimal vermiyorum ya nisana odaklanmaya başladım bile:) olursa şayet belirtileri de yok saymaya karar verdim, geçen aylarda yaşadığımı düşündüğüm belirtiler fıs çıktı çünkü:))
Aman tülinim, bence gelecek bu bebişler , bekliycez bizde sakin sakin budur olay:)))
Valla şaka maka şubatın 19 una geldik ama tatlım yaa.. yumurtladım mı kırmızı mı geldi ay gitti mi derken geçiyor valla aylar patır patır:))
üzme kendini tatlım , alışılmış laflar ediyoruz hep belki ama geçer ,,,,selam kizlar nasilsiniz, umarim herkes cok güzel baslamistir haftaya
ben pek güzel baslamadim, adet öncesi agrilarim basladi, en gec cuma'ya adet olurum ben
bu aydan asla ümidim yoktu kendimi de hazirlamistim ama yinede üzülüyorum
maşallah dalin ne kolay anlatmışsın öyle, alacak boşalacak bilmem ne , o raddeye gelmek için neler yapacak adam tuvalette , çokta kolay değil yani..
bornovadayım kuzu , sen ne taraflardasın...
kıyamam size , canım yaa..
ben napayım yaa aynı tas aynı hamamm ,,, oynaşıyoruz , kapışıyoruz , öyle bir denge bozukluğu var üstümüzde bu arada.... havalar ısındımı benimde enerjim artar ,,,
bende vermiyorum detay uğraşmıyorum bu ay , varsın o düşünsün napayım , kızgınım zaten ona , yapmıyorum çocuk mocuk....
üzme kendini tatlım , alışılmış laflar ediyoruz hep belki ama geçer ,,,,
kızlar ne güzel ya temizlik yapıyonuz evdesiniz. banada şöyle bi iki hafta verselerde bende evde bi temizlik yapsam....(
canım benım esımde yaptırdı o testı ordan bıldıgım ıcın soledım.ben kolay derken yapılacak ıslemı deıl.nasıl yapılacagını kastettım yanı soyle.cok fazla prosedur vs ye gerek yok anlamında.kolay deıl tabı tuvaletın duvarına baka baka bosalabılmek.yanlıs bıseyelr soledıysem kusura bakmayın.
canım benım esımde yaptırdı o testı ordan bıldıgım ıcın soledım.ben kolay derken yapılacak ıslemı deıl.nasıl yapılacagını kastettım yanı soyle.cok fazla prosedur vs ye gerek yok anlamında.kolay deıl tabı tuvaletın duvarına baka baka bosalabılmek.yanlıs bıseyelr soledıysem kusura bakmayın.
ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahh dimi tatlım ahh sende çalışıyorsun...
tülinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende bornovaya çok yakınımmmm :):):):):):):)
evet çalışıyorum
ya ben bugün sağlık ocağına gitsem desem böle böle bana kantesti yaparmı kine acık acındırsam kendimi heee nedersiniz?
evet çalışıyorum
ya ben bugün sağlık ocağına gitsem desem böle böle bana kantesti yaparmı kine acık acındırsam kendimi heee nedersiniz?
acındırmana ne gerek var adetim gecikti de yaptır sanki birsey ispatlamak zorundasın ah be kuzum...
neeee fılm mı yuh artık :)))) olmadı keraneden bır kaç kadın tuttsunlar bır odaya koysunlar tobe yarabbım tobeeeeeee allah akıl fıkır vere.ben ole bıseye musade etmem asla kat a kesınlıkle nooookızlar bazı yerlerde duvara bakmak zorunda kalmıyolar film falan oluyomuş
yok be tatlımm ne yanlışı komiğime geldi , kan alınır gibi birsey sanardım ben onu eskiden kocamıda ikna edemedim sallıyor hep , bana sende gel ben yapamam öle tek başıma diyor hahaha çok gülmüştüm ..
evet çalışıyorum
hadi yaa belkide sürekli karşılaşıyoruzdur ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?