Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ay görecen ama banuu çocuk gibi açtım çeşmeyi koca hortum elimde özlemişim , üşüdü birazcık ayaklarım ama napayım dün benimde 14, günümdü yumurtladım bende zaten bizim pazar sabahları standart bi oynaşmamız oluyor , ben ayaklarımıda kaldırmıyorum ya bu ay benimkide bana sordu , bu bebek için en yoğun önemli gün ne zaman bizim dedi , bugün dedimm aaa neden söylemedin bana dedi söylersem ne olacaktı fazla mı sperm akışı yapacaktın dedim güldü , hem psikolojini etkilerdi dedim ewet haklısın dedi ,,,, demekki etkileniyormuşşş, ağzından duydum ,,, hem biz çocuk yapmıyoruz bu ay dedim .. tamam dedi azcık buruk bir şekilde...

İyi yapmışsın o zaman tatlım:)) Kocişle olan olayda da.. Ben de bu ay bugün yumurtluyorum bak hayatım falan demedim, hoş geçtiğimiz haftanın önemli olduğunu az çok biliyor ama, detaylı bilgiler vermiyorum artık kocişe:) Bakalım biraz da böyle denemek lazım .. Ben pek tuttuğuna da ihtimal vermiyorum ya nisana odaklanmaya başladım bile:) olursa şayet belirtileri de yok saymaya karar verdim, geçen aylarda yaşadığımı düşündüğüm belirtiler fıs çıktı çünkü:))

Aman tülinim, bence gelecek bu bebişler , bekliycez bizde sakin sakin budur olay:)))

Valla şaka maka şubatın 19 una geldik ama tatlım yaa.. yumurtladım mı kırmızı mı geldi ay gitti mi derken geçiyor valla aylar patır patır:))

Mart Listesiiiiiii.....

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart İnşallah hamileee....
ilkbhr = 16 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart İnşallah hamileee....
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco

srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:

maşallah listemizde pek uzun inşallah uğurlu gelir bekleyenlerede bize uğurlu geldiği gibi

canım sen hamam işini ertele hem sıcak zararlı ola bilir hamileysen kesinlikle ılık duş öneriyolar..

tatlım sen önce kantestini yap sonra al..

lataaaaaa naber şekerimmmm:

banucum naber bakalım canım..
ben hafta sonu neredeyse hep yattım sadece 1 2 parça ütü yaptım okadar ..
bu arada özlem yok gerçekten bende merak ediyorum onu..
bu arda mustafa ata sen bu tahlili tekrarla canım ama kantesti olarak en iyi sonucu orda görürüz
eğer değerin 2 katına katlandıysa hamilesin demektir..

ıyıyım guldenım sen nasılsın guya ısım var oturdum kaldım wallaha her ıs benı beklıyor carsamba gunu cok onemlı mısafırlerım var da eveı falan topralıyorum kaldım boylece burada.....sen nasılsın mercımegım nasıllll:34:

selam kizlar nasilsiniz, umarim herkes cok güzel baslamistir haftaya
ben pek güzel baslamadim, adet öncesi agrilarim basladi, en gec cuma'ya adet olurum ben
bu aydan asla ümidim yoktu kendimi de hazirlamistim ama yinede üzülüyorum :(

lataaaaaaaaaaaaa canım bittimi temizlik :))) bırtane cam sıldım daha bende

:)))aman cok ıs yapmıssın:)))bende bır odanın tozunu alıp supurdum dıger koca yerler benı beklıyo makınede camsılar beklıyo sogan suyumu yapacagım o beklıyor benı.:)bırı benı kovsun buradan.:)))yıne beraber kacalım haber verde:))

canım sen hamam işini ertele hem sıcak zararlı ola bilir hamileysen kesinlikle ılık duş öneriyolar..

bu arda mustafa ata sen bu tahlili tekrarla canım ama kantesti olarak en iyi sonucu orda görürüz

Aman boşver kuzum ev işini, salla gitsin..:)) Sen zaten çalışıyorsun h.sonu gerçekten dinlenmen lazım.. Varsa imkan kadın falan tutsan? en azından 15 de bir gelse iyi olardı..

ılac hıc kullanmadım tatlım hatta doktora gıttım hıc bırseyın dahı yok dedı ıltıhabı falan anlamdı bıle ben sogan suyundan fark ettım kokuluda oluca aboooo bende ne katinn ıltıhab varmıs dedım:)))))evet oyle tatlım ben bu ay basladım zaten bebıs dusunmeye yenı korunmayı bıraktık:34:(ne kadar yalancıyım degılmı):9:ıns tatlım kalıp sogan suyumu kaynatıp ıcecegım bu arda yemekten 10 dk once ıcıyoz ya anam yemek yıemıyorum mıde doluyor zayıflarım herhalde kocısle hafta sonu yuruysue basldık onunda denetlemelerı basladı o kosuyor bende pesınde yurumeye calsıyorum hafta sonu sabahın korunde kalktık herkez guldu bıze daha yenı evlısınız hafta sonu keyfınıze bakın dıye de ama kısın cok batık o tıp ıslere hava ısınmısken bende koca gobuse sahıp olmadan bır ıkı spor yapalım dedık ama bakalım faydasını gorcekmıyız...

Kuzi sen doğum kontrol hapı kullanmıyormuydun daha önce korunma aşamasında? onu diyorum ben ilaç diye.. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26:

Yürüyüş olayı iyiymiş, ben de bi başlasam çok iyi olacak, fazladan 4 kilom var çok fena durumdayım:)))

canım söylenenlerden sonra gitmem hamama falan sizi dinlerim yani bide bişi sorcam sen hamişsin ya bilirsin eger hamişsen beta nın en düşük ne olması gerekiyo canım ya

selam kizlar nasilsiniz, umarim herkes cok güzel baslamistir haftaya
ben pek güzel baslamadim, adet öncesi agrilarim basladi, en gec cuma'ya adet olurum ben
bu aydan asla ümidim yoktu kendimi de hazirlamistim ama yinede üzülüyorum :(

Merhaba tatlım.. Öncelikle dur bi bakalım, kırmızılar gelmeden belli olmaz o iş.. Ama gelirse de canın sağolsun tatlım, nisana inşallah deyip denemeye devam edilir.. Allah sağlık sıhhate versin, gelir bebiş de yani, dert etme sakın kendine...

:)))aman cok ıs yapmıssın:)))bende bır odanın tozunu alıp supurdum dıger koca yerler benı beklıyo makınede camsılar beklıyo sogan suyumu yapacagım o beklıyor benı.:)bırı benı kovsun buradan.:)))yıne beraber kacalım haber verde:))

haydı 1 2 3333 kaçalım :))))))))))))))))))))) 14. 45 e kadar iş yapalım

Kızlar ben de kaçar.. azıcık işim var onları bitireyim, sonra da hazırlanıp kocişle buluşcam:)

Arada uğrarım ama yine.. Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....:16::16:

Merhaba tatlım.. Öncelikle dur bi bakalım, kırmızılar gelmeden belli olmaz o iş.. Ama gelirse de canın sağolsun tatlım, nisana inşallah deyip denemeye devam edilir.. Allah sağlık sıhhate versin, gelir bebiş de yani, dert etme sakın kendine...

yok canim ya gelecegi falan yok, her ay ayni umutla baslayip ayni hüsranla bitiyor, 15. ay oldu bu ay, doktor bir problem yok diyor, ama yas'da geciyor,
bu konuyu kapatsam galiba daha iyi olacak, yoksa sinirlerimi ve kendimi yipraticam bu gidisle

Aman boşver kuzum ev işini, salla gitsin..:)) Sen zaten çalışıyorsun h.sonu gerçekten dinlenmen lazım.. Varsa imkan kadın falan tutsan? en azından 15 de bir gelse iyi olardı..

Kuzi sen doğum kontrol hapı kullanmıyormuydun daha önce korunma aşamasında? onu diyorum ben ilaç diye.. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26:

Yürüyüş olayı iyiymiş, ben de bi başlasam çok iyi olacak, fazladan 4 kilom var çok fena durumdayım:)))

yanlıs hatırlıyosrun tatlım dogum k hapını hıc kullanmadım 1.5 yıl kocıs korundu hep ıcmedım.......benımde 5 kılom var tatlım 55 de hamıle kalmam lazım kılom 60:)verırım herhalde:))

haydı 1 2 3333 kaçalım :))))))))))))))))))))) 14. 45 e kadar iş yapalım

kalkalım demıs hala oturuyo tamam tatlım verdıgın saat cok erken tam 15 de burda olalım sonra bır daha devam ederız arkadasda szo verdım 17.30 gıbı onunlada alıs verıse cıkacagız :)sımdı walla cıkıyorum 3 gıbı gelırız hadı kalkk sende:))

Back