Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İyi yapmışsın o zaman tatlım:)) Kocişle olan olayda da.. Ben de bu ay bugün yumurtluyorum bak hayatım falan demedim, hoş geçtiğimiz haftanın önemli olduğunu az çok biliyor ama, detaylı bilgiler vermiyorum artık kocişe:) Bakalım biraz da böyle denemek lazım .. Ben pek tuttuğuna da ihtimal vermiyorum ya nisana odaklanmaya başladım bile:) olursa şayet belirtileri de yok saymaya karar verdim, geçen aylarda yaşadığımı düşündüğüm belirtiler fıs çıktı çünkü:))

Aman tülinim, bence gelecek bu bebişler , bekliycez bizde sakin sakin budur olay:)))

Valla şaka maka şubatın 19 una geldik ama tatlım yaa.. yumurtladım mı kırmızı mı geldi ay gitti mi derken geçiyor valla aylar patır patır:))

maşallah listemizde pek uzun inşallah uğurlu gelir bekleyenlerede bize uğurlu geldiği gibi

ıyıyım guldenım sen nasılsın guya ısım var oturdum kaldım wallaha her ıs benı beklıyor carsamba gunu cok onemlı mısafırlerım var da eveı falan topralıyorum kaldım boylece burada.....sen nasılsın mercımegım nasıllll

selam kizlar nasilsiniz, umarim herkes cok güzel baslamistir haftaya
ben pek güzel baslamadim, adet öncesi agrilarim basladi, en gec cuma'ya adet olurum ben
bu aydan asla ümidim yoktu kendimi de hazirlamistim ama yinede üzülüyorum

lataaaaaaaaaaaaa canım bittimi temizlik :))) bırtane cam sıldım daha bende

:)))aman cok ıs yapmıssın:)))bende bır odanın tozunu alıp supurdum dıger koca yerler benı beklıyo makınede camsılar beklıyo sogan suyumu yapacagım o beklıyor benı.:)bırı benı kovsun buradan.:)))yıne beraber kacalım haber verde:))

Aman boşver kuzum ev işini, salla gitsin..:)) Sen zaten çalışıyorsun h.sonu gerçekten dinlenmen lazım.. Varsa imkan kadın falan tutsan? en azından 15 de bir gelse iyi olardı..

Kuzi sen doğum kontrol hapı kullanmıyormuydun daha önce korunma aşamasında? onu diyorum ben ilaç diye.. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum:26:

Yürüyüş olayı iyiymiş, ben de bi başlasam çok iyi olacak, fazladan 4 kilom var çok fena durumdayım:)))

canım söylenenlerden sonra gitmem hamama falan sizi dinlerim yani bide bişi sorcam sen hamişsin ya bilirsin eger hamişsen beta nın en düşük ne olması gerekiyo canım ya

Merhaba tatlım.. Öncelikle dur bi bakalım, kırmızılar gelmeden belli olmaz o iş.. Ama gelirse de canın sağolsun tatlım, nisana inşallah deyip denemeye devam edilir.. Allah sağlık sıhhate versin, gelir bebiş de yani, dert etme sakın kendine...

haydı 1 2 3333 kaçalım :))))))))))))))))))))) 14. 45 e kadar iş yapalım

Kızlar ben de kaçar.. azıcık işim var onları bitireyim, sonra da hazırlanıp kocişle buluşcam:)

Arada uğrarım ama yine.. Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

yok canim ya gelecegi falan yok, her ay ayni umutla baslayip ayni hüsranla bitiyor, 15. ay oldu bu ay, doktor bir problem yok diyor, ama yas'da geciyor,
bu konuyu kapatsam galiba daha iyi olacak, yoksa sinirlerimi ve kendimi yipraticam bu gidisle

yanlıs hatırlıyosrun tatlım dogum k hapını hıc kullanmadım 1.5 yıl kocıs korundu hep ıcmedım.......benımde 5 kılom var tatlım 55 de hamıle kalmam lazım kılom 60:)verırım herhalde:))

haydı 1 2 3333 kaçalım :))))))))))))))))))))) 14. 45 e kadar iş yapalım

kalkalım demıs hala oturuyo tamam tatlım verdıgın saat cok erken tam 15 de burda olalım sonra bır daha devam ederız arkadasda szo verdım 17.30 gıbı onunlada alıs verıse cıkacagız :)sımdı walla cıkıyorum 3 gıbı gelırız hadı kalkk sende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…