- Konu Sahibi pembemasal
-
:))hadı ınsallah banucum bende sogan kurune baslayacagım pazertsı gunu o kı bır zararı yokmus 15 gun deneyelım basıtte sen de basla bakalım sonuclar neler olacak:)
ekledim tatlım.. o bir iki günlük değişkenlik hepimizde var..:) İnşallah hayırlı haberlerin olur marta tatlım..
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
banucum bu sogan kurunun bır sıkıntısı falan olmaz degıl mı sende arastırdım dıyorsun arkadasda tv de doktordan dınlemıs baslayacagım dedım ama kararsızım ve tam anlamıyla ne ıse yarıyomus bu kurun benı bılgılendırırmısın o guzelım engın bılgılerınle:))
Günaydın kızlar, mart başı bat tarihi olanlar, az kaldı bu ayın çalışmaları başladı başlayacak, kürlerinizi hazırlayın, beyninizi boşaltın, rahatlamaya çalışın, en az stresle girmemiz gereken bu dönemden dolu göbüşlerle çıkarız inşallah...
Güncel listemiz, mukut31 ve nurdansvs sizleri de ekledim , hoşgeldiniz aramıza.. :)
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
nurdansvs X X X X X= 10 Mart
canım pekı o kuru arastırdın mı ne zman baslamalı ve tam tersı baska etkılerı olabılır mı bu tıp seylerıde yaparken ınsan tedırgın oluyo da hıc bır kur yapmadım daha ben 3 aydır korunmuyorum belkı ılerde dusunurum yapmayı..
herkese merhaba kızlar .benimde hayallerim umutlarım marta kaldı.inşallah mart başı gibi ikinci aşılamya start vereceğim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Cnm hiç bir zararı olmuyormuş düşünsene havucun ne zararı olabilir ki havuç soğanın veya incirin arkadaşımında dediği gibi bi zararı yoktur
Amiiin inşallah..:) Hayır bebiş yok, bebiş isteği var:) Bakalım ilk iki aydan boş çıktık. mart 3. ay olacak, inşallah tutar bu sefer.. Tabii hayırlısıysa inşallah..
folik asit ve vitamin ben de alıyorum tatlım.. yalnız, incir prolaktin seviyesini yükseltebiliyormuş, böyle bir sorunu olanlar kullanmasın diyorlar..
Cnm bende senle aynıyım bu üçüncü ayımız bizimde hadi inş. bu mart a olur
Esımın akrabasında vardı cıkolata kıstı. Doktor ona amelıyatta kıst patlarsa kesın kısır kalırsın dedı. Bu yüzden ilaçla tedavi olarak kisti küçülttüler ve hiç dokunmadan hamile kaldı.
bıldgım kadarıyla cıkolata kısktı cok fazla engel olmuyo benım bır arkadasımda da vardı ama sımdı 5 aylık hamıle:)darısı hepımızın basına
inşalah kızlar martayında burda herkes hamile kaldığını konuşuyo olur..
ben size bişey sormak istiyorum biliyorum aslında yeri değil ama kafam atakıldığı için sormak istedim..
benim adetim 3 4gün önce damla damla gelip sonra normale dönüyo fakat doktorum bana bununla ilgili hiç 1 açıklama yapmadı acaba sizce bunun sebebi ne ola bilir?
bu konuda bilginiz varmı?
canım ben 1.5 yıllık evlıyım ama kasım ayından berı korunmayı bıraktım esım korunuyodu zaten bu ay da gecıkme olunca tahlıl doktor falan derken bıraz sonu kotu oldu hastayım sımdı cok ıgrenc bu ay kendım den resmen nefret ettım:)) sen ne zmandan berı bebek ıstıyosun asılma neden yaptırdın yumurtlamanda bır problem mı var dı..
canım ben 11 yıllık evliyim 10 yasında bi oğlum var ama 2 yıldır ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz bır turlu olmadı gitti. hıc bı prob yok bendede esımdede hersey normal hatta normalın ustunde :)) ama kıset ıste tutturamadık oglumda kardes ısteyıp duruo bı asılama yaptıralım sansımızı denemıs oluruz dedık yaptırdık ıste oda tutmadı. öyle yanı sen daha yenı evlı sayılırsın olur inşallah
inşallah seninde olur 2. bebiş hayatım..güzel haberler aldıkça moral oluyor, umut oluyor hepimize...
inşallah seninde olur 2. bebiş hayatım..güzel haberler aldıkça moral oluyor, umut oluyor hepimize...
inşallah inşallah hep beraber
ya bısey sorcam bu çikolata kistine nıye öyle ısım takmıslar ki biliomusunuz çikolatayla ne alakası var yani:44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?