Allah yardımcımız olsun canım bende 3,5 yıldır deniyorum bir düşüğüm var ne zaman tam oldu desem hep bir aksilik çıktı hastaneye umutla gidip yıkılarak döndüğüm çok oldu artık hiç birşeyden keyif alamaz oldum içimde bir taş oturmuş kalbim sızlıyor hep etrafıma güç vermeye çalışıyorum umut vermeye çalışıyorum ama kendim için hiç umudum kalmadı olmayacak diyorum artık anne olmayı çok isterdim hatta bu dünyada en çok istediğim şey hergün bu duyguyla bu istekle uyanıyorum ama çok yoruldum üzülmekten..İyi aksamlar anne olma yolunda maddi manevi her şeyini sarfeden ama tüm cabalara rağmen olumsuzlukla sonuçlanan kader arkadaşlarım...
İyi aksamlar bu yolda mücadele eden güzel bayanlar...
Dileğim en kısa zaman icinde kucaklarimizin dolması hayırlı ve sağlıklı evlatlarla
Benim icin zaman cok daraldi sizleri bilemem ama.
Bu aksam cok sıkıldım nette öyle gezerken uzun zamandan beri girmedigim KK da buldum kendimi biliyorum ki beni ancak buradaki kader arkadaşlarim anlar yıllardır her ay bu ay olacak umuduyla yasiyorum insan nasıl umudunu kesebilir ki umutsuz yasanmiyor iste her gördüğüm ruyayi bebegime yoruyorum kac gündür üst üste her gece rüya gördüm yine hamile kaliyorum ikiz bebeklerim oluyor herşey çok güzel hic bitmesin istiyorum sonra bi uyaniyorum herşey ruyada kalmis, bir gün rüyalarim gerçek olur mu ya da ben sadece ruyalarda mi bebeğimi kucagima alırım bilmiyorum....gelin birlikte konuşup,dertleşelim
Aaa canım yeni görüyorum mesajını ben seni eski nickinle tanıyordum biliyorum kaybettiğin bebeğini çok zor Rabbim sabir versin ins yine nasip eder su an ne durumdasin tedavi oluyomusun amin canım Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin biliyosundur bende uzun yıllardır cabaliyorum o kadar zor ki uğras umut et yıllarca bekle ama ne gelen var ne giden .....Selam canım ben de bu yolda yıllardır çaba sarf ediyorum..
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Benim bir de cennette meleğim var,
erken doğumla kaybettim,
konularımda okuyabilirsin. . .
Sevgiler. .
Amiin canım gerçekten çok zor rabbim hepimizin kucağını doldursun tez vakitte benimde 5 tüp bebek denemem var negatif hastanelere umutla gidip umutsuz dönmenin ne demek olduğunu iyi bilirim ins mutlu döndüğümüz gunlerde yakindir 12 yildir sabrediyorum...Allah yardımcımız olsun canım bende 3,5 yıldır deniyorum bir düşüğüm var ne zaman tam oldu desem hep bir aksilik çıktı hastaneye umutla gidip yıkılarak döndüğüm çok oldu artık hiç birşeyden keyif alamaz oldum içimde bir taş oturmuş kalbim sızlıyor hep etrafıma güç vermeye çalışıyorum umut vermeye çalışıyorum ama kendim için hiç umudum kalmadı olmayacak diyorum artık anne olmayı çok isterdim hatta bu dünyada en çok istediğim şey hergün bu duyguyla bu istekle uyanıyorum ama çok yoruldum üzülmekten..
Ah canım benim ya ne zor beklemek inşallah sonucu güzel olsun bizlerinde sınavımız buymuş elden dua etmekten başka bişey gelmiyor inşallah sendr bende isteyen herkesin de Rabbim anne olmamızı nasip etsinAmiin canım gerçekten çok zor rabbim hepimizin kucağını doldursun tez vakitte benimde 5 tüp bebek denemem var negatif hastanelere umutla gidip umutsuz dönmenin ne demek olduğunu iyi bilirim ins mutlu döndüğümüz gunlerde yakindir 12 yildir sabrediyorum...
Aaa canım yeni görüyorum mesajını ben seni eski nickinle tanıyordum biliyorum kaybettiğin bebeğini çok zor Rabbim sabir versin ins yine nasip eder su an ne durumdasin tedavi oluyomusun amin canım Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin biliyosundur bende uzun yıllardır cabaliyorum o kadar zor ki uğras umut et yıllarca bekle ama ne gelen var ne giden .....
ins canim tez vakitte insAmin inşallah melekim..
Rabbim ol desin olsun..
Zor bir süreç. ama sonu güzel olacak inşallah..
Umudumuz baki...
Merhabalar daha önce senin bebek e yazdığın mektubu okuyup defalarca aglamistim sanada yazmıştım ben 12 yıl sonra 4.denemede İkizlere hamileyim çok ağladım çok üzüldüm neler duydum neler isittim umudunu yitirmë elbet bi vakti var gelcek inşallah en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin inşallahAmiin canım gerçekten çok zor rabbim hepimizin kucağını doldursun tez vakitte benimde 5 tüp bebek denemem var negatif hastanelere umutla gidip umutsuz dönmenin ne demek olduğunu iyi bilirim ins mutlu döndüğümüz gunlerde yakindir 12 yildir sabrediyorum...
Maşallah tatlımMerhabalar daha önce senin bebek e yazdığın mektubu okuyup defalarca aglamistim sanada yazmıştım ben 12 yıl sonra 4.denemede İkizlere hamileyim çok ağladım çok üzüldüm neler duydum neler isittim umudunu yitirmë elbet bi vakti var gelcek inşallah en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin inşallah
Teşekkür ederim Rabbim dileyen herkese nasip etsinMaşallah tatlım
Maşallah bebeklerinize saglikla kucağınıza alırsınız ins darısı başıma ve benim gibi tüm.bekleyenlere olur inşMerhabalar daha önce senin bebek e yazdığın mektubu okuyup defalarca aglamistim sanada yazmıştım ben 12 yıl sonra 4.denemede İkizlere hamileyim çok ağladım çok üzüldüm neler duydum neler isittim umudunu yitirmë elbet bi vakti var gelcek inşallah en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin inşallah
Sorun neydi sizin nerede denedinizMerhabalar daha önce senin bebek e yazdığın mektubu okuyup defalarca aglamistim sanada yazmıştım ben 12 yıl sonra 4.denemede İkizlere hamileyim çok ağladım çok üzüldüm neler duydum neler isittim umudunu yitirmë elbet bi vakti var gelcek inşallah en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin inşallah
Amiin tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim yardımcımız olsunŞİmdi bende okudum mektubunuzu dediğiniz gibi zamanı var sizi bi yerde bekliyor, bu süreçte rabbim yar ve yardımcınız olsun
aynen öyle yasamayan bilemezÇok güzel bir konu olmuş arkadaşlar bizleri en iyi biz anlarız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?