• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamayan anneler :(

selam kızlar nasılsınız?

İyi aksamlar anne olma yolunda maddi manevi her şeyini sarfeden ama tüm cabalara rağmen olumsuzlukla sonuçlanan kader arkadaşlarım...
İyi aksamlar bu yolda mücadele eden güzel bayanlar...
Dileğim en kısa zaman icinde kucaklarimizin dolması hayırlı ve sağlıklı evlatlarla:anneadayı:
Benim icin zaman cok daraldi sizleri bilemem ama.

Bu aksam cok sıkıldım nette öyle gezerken uzun zamandan beri girmedigim KK da buldum kendimi biliyorum ki beni ancak buradaki kader arkadaşlarim anlar yıllardır her ay bu ay olacak umuduyla yasiyorum insan nasıl umudunu kesebilir ki umutsuz yasanmiyor iste her gördüğüm ruyayi bebegime yoruyorum kac gündür üst üste her gece rüya gördüm yine hamile kaliyorum ikiz bebeklerim oluyor herşey çok güzel hic bitmesin istiyorum sonra bi uyaniyorum herşey ruyada kalmis, bir gün rüyalarim gerçek olur mu ya da ben sadece ruyalarda mi bebeğimi kucagima alırım bilmiyorum....:anne::KK42:gelin birlikte konuşup,dertleşelim:KK74:

Merhaba Melekiim, Kaan Aydos'taki tedaviniz hakkındaki tüm yorumlarınızı okudum. Ve ben hala anne olmak için mücadele ettiğiniz için çok üzgün ve üzgünüm:KK43:. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin:KK19:, hayat harika ve kesinlikle bir anne olacaksınız:anne::anneadayı::KK200:. Nasılsıniz? Kocanızın sperogramının hala bir sorunu mu var? Kocamın spermogram problemleri de var. Morfolojisi% 3, motilitesi% 25, toplam sayısı 16 milyondur. 1,5 senedir deniyoruz. 29 yaşındayım, kocam 35 yaşında. Şubat ayında Kaan Aydos'u ziyaret edeceğiz. Fakat hiçbir şey olmazsa, IVF / ICSI'yi düşünüyorum. Bunu yapmak çok zor, bilmiyorum:KK61:. Allah, bebekleri bazı çiftlere çok hızlı verir:110:. Ben Türkiye'de yaşıyorum, ama kendi ülkem başka. Bu yüzden annemi ve desteğini çok özlüyorum:KK61:. Burada yalnızım, ayrıca henüz çocuğumuz yok. Benim için çok zor ...

Back