Anne olamamanın acısı

doktora göründünüz mü?
en nefret ettiğim sorulardan biri çocuk hastalanır doktora götürdünmü diye sorarlar. bir rahatsızlık olur doktora gittinmi derler. herhalde gidecek 4 yıldır bu kadar çocuk sahibi olmayı isteyipte dilek tutup bekleyecek değil herhalde.

Rabbim size bağışlasın inşAllah güzel yavrunuzu
Bende düşükler yaşadım ama Rabbim sabrını verdi çok şükür
Sizin probleminiz neydi acaba ?

Tabikii de öyle. Sadece doguran anne olamıyor malesef ki,ama umutsuz degilim bende tedaviyle hamile kalabilirim inşAllah

Evet bazen insan gıcık oluyor böyle sorulara ama gerçekten o kadar çok var ki bizim ‘kesin yapmıştır’ dediğimiz şeyleri yapmayanlar ...
bide arkadaş yazmamış 4 yıldır denediğini , daha sonra sorulunca cevap vermiş . (Gerçi tüp bebek sürecindeyim yazdığına göre Zaten görünmüştür ama olsun belki gözünden kaçmıştır arkadaşın )
Bana dememişsiniz ama dayanamadım

Rabbim tez zamanda göndersin meleğinizi herşey gönlünüzce olsun, darısıda başıma olsun

İnşAllah rabbim sanada nasip etsin
Senin problemin neydi acaba ?

Allah herkese dünyada cenneti koklayacagi evladı nasip etsin.Ben bekar biri olarak ilerde evlenmezsem tek üzülecegim şey anne olamamak olur diyorum, devlet bekarlara bebek de vermiyor sanırım koruyucu aile oluyorsun oysa ben bebeklikten benim çocuğum olsun diye yetiştirmek istiyorum.Simdiden o bile üzüyor beni sizi anlıyorum yani. Ne diyeyim, her kalbi güzel, evlat isteyen kadına Allah anneliği nasip eder inşallah.

Amin İnşAllah Umarım o güzel duyguyu tadarsin sende zamanı gelince tabiki bende inşAllah

Rabbim dualarını kabul etsinç stresten uzak durmalısınız bu süreçte. Kendine dikkat etmelisin. Eğer etkileniyosanız daha az insanla görüşün. Soran insanlarla görüşmeyin.

Ben insanların bu düşüncesizliğini anlamıyorum. İnce düşünmek bu kdr zor mu.

Stresten uzak durmak ne mümkün.
İnsanlar hem düşüncesiz hem acımasız
Bir kere sorarsın susarsin her gördüklerinde aynı soru ister istemez karşılaştığım insanlar malesef bana kalsa kendimi bı odaya kilitleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…