• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Benim daha önce gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım sonra deniyoruz deniyoruz olmuyor doktorlara da gidiyorum bişeyin yok diyorlar en son çok iyi bi doktor buldum ve hsg çekildi tüplerim kapalıymış ikisi de laparoskopi ameliyatı oldum ve tüplerim açıldı yumurtalıklarım da iyiymiş baya yumurtlarım olduğunu söyledi yaşım 26 benim de inşallah bu sürecten sonra olur inşallah çabalarımız boşa çıkmaz cnm
Hm Rabbim inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlar ve sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin
Benimde 2 düsügüm var
Laparoskopiyi ne zaman oldun acaba nerede oldun ve ne kadar fiyata oldun
Benimde tüp bebek tutmazsa bende olacağım gibi gözüküyor merak ettim canım

kızlar Son muayenemi de oldum
Salı günü toplama olacak
Doktor bir de embriyoskop önerdi
Embriyo takibi hiç bir hasar görmeden kameralarla yapılıyormuş
Tabi ek maliyeti olacak
Tek transfer yapacağını söyledi
Öncekinde 2 taneydi ama olmamıştı
Şimdi. Bunda acaba TEK’te şansım çok mu az olur kafam ona takıldı
Tam da konuşamadık hocayla
Ama genel olarak prensipleri tek embriyo transferi
Çoğul gebelik riskli olduğundan önermiyormuş
Çoğu gitti azı kaldı artık
İnş 2019 da çekirdek aile oluruzzzz

Salı günü toplama olacak
Tabi ek maliyeti olacak
hakkında hayırlısı olsun canım ınşallah 2019 ılk önce sana sonrada bizlere uğur getırsın

Salı günü toplama olacak
Tabi ek maliyeti olacak
Gözün aydın canım inşAllah toplama güzel geçer
Eğer Maddi durumunuz el veriyorsa Dr un önerisiyle de yaptır aklinda bir süphe kalmamış olur hem
Canım iki tane koyması riskli olabiliyor birinin düşük tehlikesi varsa diğerinide etkileyebiliyor ayrıca erken doğum riski de oluyor
Kısmetinide bir tane varsa o 2 taneden bile 1 i tutacaktır
Şansının az olduğunu düşünme 2 tane koyunca %100 şans vermiyorlar sonuçta
Bunlara kafana takma hiç bol bol dua et canım benim
İnşAllah yaklasiyorsun meleğinee

Salı günü toplama olacak
Tabi ek maliyeti olacak
inşaallah canım

Hm Rabbim inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlar ve sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin
Benimde 2 düsügüm var
Laparoskopiyi ne zaman oldun acaba nerede oldun ve ne kadar fiyata oldun
Benimde tüp bebek tutmazsa bende olacağım gibi gözüküyor merak ettim canım

Ben Antalya da yaşıyorum cnm burada özel hastane de benim doktorum özele gidiyorum 1.400 TL verdim ben ameliyata ameliyat olalı 20 gün oldu işte önümüzde ki perşembe 1 ay olacak artık nerdeyse işte ilaç kullandım yarın kontrol var inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gebe kalırım senin tüplere falan bakıldı mı cnm be durumdaydı

Ben Antalya da yaşıyorum cnm burada özel hastane de benim doktorum özele gidiyorum 1.400 TL verdim ben ameliyata ameliyat olalı 20 gün oldu işte önümüzde ki perşembe 1 ay olacak artık nerdeyse işte ilaç kullandım yarın kontrol var inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gebe kalırım senin tüplere falan bakıldı mı cnm be durumdaydı
Anladım canım hayırlısı olsun insAllah
Fiyat iyi gibi sanırım ben Dr a hiç sormadım laparoskopi fiyatını falan
Evet canım benim sıkıntı tüplerde zaten işte
Yapışıklık ve hidrosaklpinks (tüplerde oluşan iltihaplı sıvı )var
Benimde tüp bebek tutmayacak olursa ki inşAllah tutar tüp açma ameliyatı olacağım
O yüzden sordum sana fiyatı

Anladım canım hayırlısı olsun insAllah
Fiyat iyi gibi sanırım ben Dr a hiç sormadım laparoskopi fiyatını falan
Evet canım benim sıkıntı tüplerde zaten işte
Yapışıklık ve hidrosaklpinks (tüplerde oluşan iltihaplı sıvı )var
Benimde tüp bebek tutmayacak olursa ki inşAllah tutar tüp açma ameliyatı olacağım
O yüzden sordum sana fiyatı

Anladım kuzum inşallah olur ya ben bugün işte yumurtalıklarım baktırmaya gittim kontrol vardı klomen bitmişti doktor tabim duvarı mı dedi orasını tam anlamadım darmış normalde 7 cm ve üstü olması gerekiyormuş işte bakalım bana bi bakalım bu ay böle deneyelim de olmadı balon işlemi yapıcaz dedi yapışıklığı açıp genişletcez dedi dar olduğu için spermler tüplere ulaşmakta zorluk çekermiş geçmezmiş yani ona da moralim bozuldu ya

Anladım kuzum inşallah olur ya ben bugün işte yumurtalıklarım baktırmaya gittim kontrol vardı klomen bitmişti doktor tabim duvarı mı dedi orasını tam anlamadım darmış normalde 7 cm ve üstü olması gerekiyormuş işte bakalım bana bi bakalım bu ay böle deneyelim de olmadı balon işlemi yapıcaz dedi yapışıklığı açıp genişletcez dedi dar olduğu için spermler tüplere ulaşmakta zorluk çekermiş geçmezmiş yani ona da moralim bozuldu ya
Hayırlısı olsun canım
Bu işlemleri keşke tek tek ayrı ayrı değilse hep birlikte yapsalar da bizi uğraştırmasalar keşke
Dr lar o kadar rahat oluyorlar ki olur olur merak etmeyin kafasında bizim Dr
Ama ben bir an önce olsun istiyorum işte
Oda sakince yavaş yavaş ilerlemeyi tercih ediyor
Vardır bunda da bir hayır diyelim .
Bozma moralini canım benim

Sana yazdıktan bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettim. :( :(
Anladım ki hamile kalmakla bitmiyor bu iş. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın:(

Sana yazdıktan bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettim. :KK43: :KK43:
Anladım ki hamile kalmakla bitmiyor bu iş. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın:KK43:
Canım yaa çok üzüldümm
Kötü bir durum gerçekten . Geçmiş olsun
Ne kadarlık hamileydin canım
İnşAllah Rabbim hayırlı evlatlar hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder allah size, tüm sayfaları okumadım aralarda gelişmeler olduysa bilmiyorum ama içinizdeki bu kara bulutları bişeylerle dağıtmaya çalışın ki anne olana kadar mutlu huzurlu olun, gelecekte de yine mutlu bir anne olun

İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder allah size, tüm sayfaları okumadım aralarda gelişmeler olduysa bilmiyorum ama içinizdeki bu kara bulutları bişeylerle dağıtmaya çalışın ki anne olana kadar mutlu huzurlu olun, gelecekte de yine mutlu bir anne olun
Amiin inşAllah
Her hangi bir gelişme yok henüz
Olursa buraya yazacağım inşAllah

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Kk de bunu kaç kere yazdım bilmiyorum . 10 yıl 3 aşılama 5 tüp bebek çeşitli testler bekleme süreçleri , b-hcg de gebelik çıkması sonra düşmesi ,sanırım bu yolda bir çok acıyı yaşadım. Hepsi geride kaldi şimdi 16 aylık bir kızım var meleğim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin . Ben yaş gereği aşılama tutar dedim , arkadaşım 38 yaşında onun için tutmama olasılığı yüksek dedim . Ilk asilamada tuttu maşşallah o büyüttü ben çok sonra anne olabildim. Her şeyin bir vakti olduğuna inanıyorum, tutmasada pes etmeyin deneyin tekrar tekrar deneyin ,düşüp kalkması çok zor oluyor biliyorum ama sonucuna değiyor inanın bana. Yazdığınız her cümleyi yazamadiklarinizi hepsini kalpten hissediyorum. Insallah güzel.haberler ile gelirsiniz

Kk de bunu kaç kere yazdım bilmiyorum . 10 yıl 3 aşılama 5 tüp bebek çeşitli testler bekleme süreçleri , b-hcg de gebelik çıkması sonra düşmesi ,sanırım bu yolda bir çok acıyı yaşadım. Hepsi geride kaldi şimdi 16 aylık bir kızım var meleğim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin . Ben yaş gereği aşılama tutar dedim , arkadaşım 38 yaşında onun için tutmama olasılığı yüksek dedim . Ilk asilamada tuttu maşşallah o büyüttü ben çok sonra anne olabildim. Her şeyin bir vakti olduğuna inanıyorum, tutmasada pes etmeyin deneyin tekrar tekrar deneyin ,düşüp kalkması çok zor oluyor biliyorum ama sonucuna değiyor inanın bana. Yazdığınız her cümleyi yazamadiklarinizi hepsini kalpten hissediyorum. Insallah güzel.haberler ile gelirsiniz
Çok zor süreçlerden geçmissiniz gerçekten
Yazdıklarınızı kendim yaşamış gibi okudum
Çok yorucu bir süreç olsa gerek
Ama Rabbim vermiş meleğinizi
Sağlıkla büyüsün inşAllah
Rabbim size bagislasin .
İsteyen herkese ve icindede bana nasip oldu inşAllah hayırlısıyla

Back