Gebeliğe Hazırlık Anne olacağını öğrenenler duygu paylaşımı için buyurun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 aylık uğraş sonucu Rabbim yine yüzüme güldü şükürler olsun heyecan ve olmayacakmış hissi üstünden kalkması çok güzel bi duygu. Varmı benim gibi hisseden ? :)
Tebrik ederim canım. Bizde bir kaç ay denedik, şükür sorunsuz hamile kaldım. Çok güzel bir his. Doğunca daha güzel olacak eminim. :dua: Allah, bebeğimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.:KK200:

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. Biz de 4 aydir bebek isteyenlerdeniz ve adetime 5 gun var. Ve içimde bir his var sanki hamileyim belirtiler var ama her ay hayal kırıklığına uğruyorum inşallah bu ay bebisim benimledir :)

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. Biz de 4 aydir bebek isteyenlerdeniz ve adetime 5 gun var. Ve içimde bir his var sanki hamileyim belirtiler var ama her ay hayal kırıklığına uğruyorum inşallah bu ay bebisim benimledir :)
Haydi inşallah :dua::nazar:

Hamile mısın canım. Belli oldu Mu.

Back