Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?

Kızınız, öyle bir ortamda yaşamadığı için inanın ilerde size teşekkür edecek. Devam etseydiniz , annesinin nasıl edildiğini görerek büyüyecekti. Hatanizdan ders alın bundan sonra hayatınıza kızınızla mutluluğunuzu bakin

Dedim hepsini dedim. Bizi 9 ay taşıdılar, erkekleri 10 ay taşıyorlar dedim . Şimdi bekar, ondan böyle konuşuyor. Birde 39 yaşında. Hele bir evlensin görecegim onu
Kalsın anneciğinin eteğinde de kimsenin başını yakmasın

Ya kadın size bunları söylerken sustunuz mu?

yapım geregı sakın bı ınsanımdır fazla dedıkodu laf carpmalar flan zaten pek beceremem aldırıs etmedım duymazdan geldım ben oyle yaptıkca oglunu doldurdu ustume saldı

kısa evlılık surecımde sunu daha ıyı anladım.
laf ebesı olucaksın ve hıc bırseyı kafaya takmaycaksın kı kendıne bısı olmasın.
olan hep bana oldu kaynanamın her lafı gozume battıkı onu mu ıma ettı bunu mu laf carptı.
her gun evıne gıtmemı ıstedı gıtmeyınce hanı sen bıze mı geldın nerdeydın dıye sankı ben kapı kapı gezıyormusum susu verdı.
psıkolojım alt ust oldu bu surecte

yapım geregı sakın bı ınsanımdır fazla dedıkodu laf carpmalar flan zaten pek beceremem aldırıs etmedım duymazdan geldım ben oyle yaptıkca oglunu doldurdu ustume saldı
Sizin ki sakinlik değil ama başka bisey. Bakmışlar rahat ediyoruz, artırmışlar. Keşke o zaman bisey deseydiniz , keşke ozaman lafı söyleseydiniz.

esıme ıyı olmadıgımı cok bunaldıgımı sureklı durduk yere aglamalar basladıgını psıkatrıye gıtmek gerektıgını soyledım.
bana verdıgı cevap su oldu sen bızı ele rezıl mı edeceksın delı doktoruna gıderek.
hamıle kaldım basım donuyor ılac kullanamıyorsun ılk zamanlar 6 haftalık bulantı vs coktu annesıgıl cagırdı da gıtmedım dıye aksam gelıp nasıl gıtmezsın anneme bız senı 9 ay boyle mı cekecez dıye bagırdı cagırdı.....
sımdı arasak sorsak bu ınsanlardan oyle ıyısı yok cok ıyılermıste mımı evlılıgı becerememıs

Tüm bu davranışlarına rağmen neden hamile kaldınız. Üzgünüm ama kocanız kendini en baştan çok net ve kararlı şekilde belli etmiş. Suç demeyeyim ama bu evliliğin sürme nedeni aslında sizin ezilmeye ses çıkarmamanızmış, bu kadar lafa söze nasıl katlanabilir ki insan . Çok mu korktunuz aman evlilgim biter diye ? Aman kocam beni bırakmasın diye? Hani bunları sanki bakın ben nelere ses çıkarmadım, nelere katlandım ama gene de beni boşadi gibi anlatıyorsunuz. Üzülüyorsunuz bosandim diye ama sizin ki zaten evlilik değil kölelikmiş. Ben kendini köle eden varken , artık neden karını köle ettin diye adamda suç bulunamayacağini düşünüyorum. Eğer kocanız boşanmak istemeseydi sanki siz öyle böyle devam etmek istiyor gibisiniz.

o kendını bellı etmıs de ben goremedım ıste sorun bendede var akraba evlılgı olunca cogu seye sessız kaldım alttan aldım zamanında vermem gereken tepkıyı verseydım daha baslamadan bıterdı hersey
koru korune bır evlılık oldu suan hersey duruldu bende zor gunler gectı ama eskıyı dusunce delı oluyorum nıye tepkımı gosteremedım bu ınsanlara dıye
aynı annem gıbı konusuyorsunuz anne lafı dınlemedıgım ıcın bır kez daha pısmanım

hamıle kalmam tesaduf oldu korunmadıgımız zamana denk geldı. zaten bebek torun dıye baskı da vardı ben butun baskılara dayanamadım. esımın duzelecgıne oyle kendımı ınandırdım kı. aılesını pekte takmadım ılk baslarda ama oda onlardan taraf olunca sureklı tartısma kavga bıtırdı azıcık saygıyı da...tabı oda varsa
psıkıyatrıye gıttım herseyı anlattım. kotu bır tecrube olmus genc yasınızda deyıp ılac verıp yolladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…