Kızlaaar ben de geldim aranıza :)
Ben 27 yaşındayım annem 52 ve hala menepoza girmedi, 20 gündür falan regl i devam ediyor. Menepoz belirtilerinin hepsini fazlasıyla taşıyor bu hallerimiz belki bu yüzden diceksiniz ama ben kendimi bildim bileli annemle anlaşamayız. Ama birbirimizden uzaktayken de sürekli telefondayız, sesimizi duymadan yapamayız. Size öncesini değil direk bugünü anlatarak dertleşmeye ortak olmak istedim. Öyle güzel uykumu alarak ve mutlu uyandım ki. Güzelce kalkıp elimizi yüzümü yıkayıp mutfağa annemin yanına geçtim. Çok güzel uyandım deliksiz uyumuşum iyi geldi dedim hatta. Böyle şeylere sevinir annem. Sarma sarıyordu akşam için ben de öptüm yanaklarından güzelce ve anneler gününü kutladım annemin. -Senin de kutlu olsun. Ben de ne alaka anne dedim. Öyle konuşmuş olmak için konuştuğu zaman elimde değil karşılık veriyorum. Çünkü gülerek söylese espiri derim ben de gülerim ama öyle laf olsun diye söyledi annem. Gram yüzü gülmedi. Ben de niye öyle ters bakıyorsun dedim gülümseyerek. Ne desem batıyor sana, ben hiç konuşmıyım cvp vermiyim dedi. Ben de anne ne alaka şimdi ben anne miyim ki dedim. Espiri yapsan neyse dedim. Ama normal söylüyorum ben. Bi anda köpürdü tersliyor falan. En son dayanamadım, anne ne güzel uyandım dedim, niye bana böyle ters davranıyorsun her zaman dedim. Kavga edelim diye dedi. Geçiştirdi öyle. Ben de bana hep bu şekilde davranıyorsun dedim odama geri dönüp yattım. Uyumaya çalıştım tekrar. Evdeyken yataktan çıkasım gelmiyor çünkü sürekli saçma bi şeyden bu hale geliyoruz. Sonrasında annem hiçbir şey yokmış gibi annecim canım kızım başlıyor normal konuşmaya. Düzeliyoruz hemen ama bu durum canımı cok sıkıyor. Eylülde evleniyorum bakalım sonrasında ne olacak halimiz. Umarım menepozdan dolayıdır. (Ama sanmıyorum annemin gençliğinde de böyleydik ben çocukken falan.. Abime karşı hep ılımlı, sakin,sevecen bana karşı da hep tartışma modunda. Ki, ben de öyleyim farkındayım kendimin.)