Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar bende buraya yeni hatta bu gun üye oldum. benim sorunum daha uzun dinlemek sterseniz; ilk kaybim 5 aylikti dr a gittim kizmi erkekmi acaba derken merak ederken dr. aa kalbi durmus. dogum yaptirdilar ... 1 yil sonra 2. ci ye hamile kaldim; oda 15 haftalikken kalbi durdu karnimda.;( onuda ayni sekilde sunni sanci verdiler dogum yaptirdilar. 3. ve 4. cü bebeklerimde ayni sekilde 15 haftalik oldumu kalp atislari yavasliyo ve duruyo(( cok zor gunler gecirdim ve suan 5. ciye hamileyim 7 haftalik ins bu sefer kucagima alirim diye umid ediyorum. kanimda katilasma tespit edildi bebek aspirini aliyorum her gun 100 gr. rabbim kimselere yasatmasin. varsa bu tur sorunu olan paylasirsa sevinirim...
Bu acının tarifi yok herhalde Allahım onun kalbini durdururken niye beni de durdurmadı diye ağlayıp duruyosun bende bebeğimi dün kaybettim sabahta kürtajla aldılar onu benden ben hep bu korkuyu yaşayıp durdum kalbi dursa hissedermiyim acaba diye ama fiziksel anlamda anlamıyorsun sadece rüyamda gördüm onu kaybettiğimi ...
ben tüp bebekle cocuk sahibi oldum ve bu üçüncü denememdi çok zor şartlarda... bu sefer oldu dediğim anda Allahım nasip etmedi yavrumu kucagıma almayı...biliyorum ki cenneti en güzel yerinde
şimdi incelemeye aldılar onu hem genetiğine bakacaklar hemde patolojik anlamada araştıracaklar çok zor bunu kabul etmesi dun sabah anne olmaya bu kadar yakınken şimdi yok olduğunu bilmek çok zor kimseyle konuşamadım daha telefonlarım kapalı eşimden başka kimseyide görmek istemiyorum uyudukca sanki acım hafifliyo..Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı banada sabır versın
selam bende 10 haftalikken kaybettim bebegimi bir sene gecti üzerinden.benim bebegiminde kalbi durmustu.sebep bulunamadi.kürtaj olmustum.dünde 5 haftalik hamile oldugumu ögrendim.yarin kadin doktoruna gidicem..umarim bu bebegimide kaybetmem...bebegini kaybeden herkese allah sabir versin....