Anne karnındaki bebeğin kalbi durursa-Bunu yaşayanlar lütfen yardımcı olun.

Arkadaslar benim de dün sabah 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğundan dolayı kürtaj oldum .çok üzgünüm bu benim 3.düşüğüm 2 sinin kalbi durdu.neden bulamıyorlar neyapacağımızı bilemiyoruz bu şekilde olupta sonuç öğrenen varmı lütfen yazın.

Kan pıhtılaşması olabilir.
öyle bir sonuç çıkmadı.kan pıhtılaşması yok.tüm testler yapıldı.kromozom,kan pıhtılaşması,histeroskopi,rahim kalınlığına bakıldı onda da sorun gözükmüyor.Başka bişey ama ne...

öyle bir sonuç çıkmadı.kan pıhtılaşması yok.tüm testler yapıldı.kromozom,kan pıhtılaşması,histeroskopi,rahim kalınlığına bakıldı onda da sorun gözükmüyor.Başka bişey ama ne...
coraspirin veya crinone jel kullandınız mı hiç?

Bende 5 düşüktür sonra 1 bebek sahibi oldum.bendede hiç sorun yoktu.sizinki gibi sübyan diye birşey var duydunuz mu bilmem ondan sonra bebeğime birşey olmadı. Şimdi sorunsuz ikinci bebeğime hamileyim

sevgili antalis ...beninde sağlıklı bi oğlum var 9 yaşında 3 seneye kadar korunduk ama 3 sene içinde 4 defa kürrtaj olmak zorunda kaldım kalp durmasından dolayı son 2 gebelikte kan sulandırıcı da kullanmama rağmen 10.haftaları göremedik. ve sebebi yok .gitmediğim doktor kalmadı. bendede sübyan olduğunu düşünüyorum. bununla ilgili neler yaptın banada yardım edermisin. hangi şehirdesin...?
Bende çok çaresizim....

sevgili antalis ...beninde sağlıklı bi oğlum var 9 yaşında 3 seneye kadar korunduk ama 3 sene içinde 4 defa kürrtaj olmak zorunda kaldım kalp durmasından dolayı son 2 gebelikte kan sulandırıcı da kullanmama rağmen 10.haftaları göremedik. ve sebebi yok .gitmediğim doktor kalmadı. bendede sübyan olduğunu düşünüyorum. bununla ilgili neler yaptın banada yardım edermisin. hangi şehirdesin...?
Bende çok çaresizim....
Sübyanla falan alakası yok canım. 2 kere yaptırdım. Yine kaybediyorum yine kaybediyorum. Böyle şeylere inanmamak gerek. Cin suresi, ayetel kürsi, Felak, Nas, Fatiha ve Ihlas surelerini bir bardak suya oku iç her gün. Ben de sürekli kabus görüyorum hamileyken. Hatta gittiğim hoca senin işin doktorluk değil senin dermanin burda dedi. Para için de yapmıyor para vermedik ama hamile kalmadan muska taktım hamileyken gel dedi bebeğe okuyacağım bebeğe okudu yine düştü yine düştü.

sen kaç bebek kaybettin madambovaryyy off of
Allhtan ümit kesilmez ama beim tükenmek üzeree inannn..

bide eşimin spermlerinde problem olabilirmi acaba ? ama işin garip tarafı hiç sorunsuz hamile kalıyorum ilk kontrolde kalp atışı alınıyo sonra duruyu bu şekilde spermle ilgisi olabilirmi ne dersiniz arkadaşlar. çok köyüm yaa ...

bu konu beni çok korkutuyor ilk gebeliğimde benimde kalp atısı duyduktan bir hafta sonra gittiğimde kalp atışının durduğunu öğrenmiştim. testler falan yapıldı pıhtılaşma testleri falan hiçbirşey çıkmadı. 2 sene sonra gittiğim doktor nerden aklına geldi bilmiyorum lupus testleri istedi ve onlarda pıhtılaşma problemim olduğu çıktı. iğne ve coraspin kullanıyorum şimdi ama aklımda hep tekrar olur mu korkusu var

lupus testi nedir

lupus romatizmanın bir çeşidi araştırdığıma göre tekrarlayan düşükler ve kan pıhtılaşması problemleri yapıyormuş başka bir zararı var mı henüz onun için doktora gitmedim ama doktorum bebek ilk 3 ay anne kanında besleniyor ama bu hastalık olunca beslenemiyor ve gelişim duruyor dedi hamile kaldığını anladığın gün gel kan sulandırıcı başlıcaz ve doğuma kadar kullanacaksın dedi. Başladık çok şükür inşallah tekrar aynı problemleri yaşamam

yok ben seon 2 gebeliğimde calexan 0,4 kan sulandırıcı kullanmama rağmen kalp atımları durdu sanırım bendeki problem onunla ilgili değil . inş.bebeğni kucağına alırsın . kacıncı gebeliğin ne kadarlık hamilesin?

yok ben seon 2 gebeliğimde calexan 0,4 kan sulandırıcı kullanmama rağmen kalp atımları durdu sanırım bendeki problem onunla ilgili değil . inş.bebeğni kucağına alırsın . kacıncı gebeliğin ne kadarlık hamilesin?

teşekkür ederim ikinci gebeliğimde kimyasal gebelik dendi ve kendiliğinden düştü bu 3. gebeliğim 10. haftadayım inşallah seninde sağlıklı sıhhatli gebeliklerin olur. Benim eşimde de morfoloji sorunu vardı o yüzden aşılamayla hamile kaldım. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Nasıl morfolojik sorunu varken hamile kaldın ve düştü oylemi morfolojik sorunu olunca hamile kalinabiliyomu yoksa hiç mi hamile kalinamiyo mu yani benim esim dede bu sorun olabilirmi acaba doktor sordum bu soruyo sperm de sorun olsaydi hiç hamile kalamazdin dediler

Keşke o şekilde spermde sorun ciksa da bu belirsizlikten kurtulsam. Yani hamile kalip ta morfolojik sorunu yüzünden bebeğin kalbi durabilir mi yada hic mi hamile kalinamaz öf kafayı yicem vallahi millet doğurup çöpe atiyo ve bizim yaşadıklarımıza

Keşke o şekilde spermde sorun ciksa da bu belirsizlikten kurtulsam. Yani hamile kalip ta morfolojik sorunu yüzünden bebeğin kalbi durabilir mi yada hic mi hamile kalinamaz öf kafayı yicem vallahi millet doğurup çöpe atiyo ve bizim yaşadıklarımıza

Umutsuzluğa kapılma vakti zamanı gelince illa ki olacak eşimin morfoloji %1 çıkmıştı aşılama esnasında yıkama işlemi yapıldığı için belkide kaliteli olan spermler kullanılıyordur tam olarak bilemiyorum. Stres gerçekten etkiliyor öncelikle kafanı biraz rahatlatman lazım. Allah gönlüne göre versin

Amin canım inş.herkesin gönlünde ne varsa rabbim onu versin. evet gerçekten stres yaptım benim oğlan kardeş diye diye yırtınırken sters yapmamak elde değil inan. bide bu soruyu prof sordum spermde hata olduğu için düşebilirmi diye ama onlar ısrarla yok olamaz dediler. boşa geçen zamanamı yanarsın kalpleri duran bebeklerimin acınısınamı yanarsın. İlk fırsat eşimin de sperm tahlili yaptırıcam bari bu şekilde sorun varsa ortaya çıksında adı belli olsun. belirsiz olması dahada kötü. Muhtemelen kan pıhtılaşması da yok sadece önlem amaçlı iğne oldum o kadar acıyıda boşa çektim neyse vardır bi hayır diyelimm.

arkadaşlar bebeklerimin kalbi duruyor.2. aydan sonrası olmuyor.Tahlillerde sıkıntı çıkmadı.Başka bir önerisi olan var mı?lütfen yardımcı olur musunuz?

Kısaca hikâyemi anlatayım. 5 tane düşük yaşadım bebekler daha kalp atışı duyulmadan kanamayla sona eriyordu. Gitmedigim doktor kalmadı. defalarca kromozom testi yaptırdım. Çok yüksek seviyelerde değildi.3 üncü Hamileliğim de clexsan kullandım yine düştü. 4 de yine hsg filmim temiz çıkmıştı.en son istanbulda prof bülent ergünün muayenesine gittim.kendisi pahalı muayenesi olan birazda parayı seven dr bana tavsiyede bulunan kişide aynı şeyden bahsetmişti.ama 4 senenin sonunda bana hiçbir dr söylemedim şeyleri söyledi.histereskopi operasyonunda bahsetti.500 e filmi çekerim o bu şu yuvarlak hesap 7 bin lira gibi bir rakam çıkarttı.benim bütçem okadar elverişi olmadığı için araştırdım. Ankara Başkent hastanesinde 600 liraya bülent zeyne oğluna çektirdim.bu arada kendine prof tur..5 dakika işlem sürmedi ne olduğunu anlamadan bitti.sonraki ay hamile kaldım hemen tekrar yanına gittim. Beta hcg testi yaptırdı.bunun neticesinde daha birgün günüm geçmiş ki ben tesadüf erken öğrendim. Hamile olduğumu betahcg iki katına çıkmamış diye bu sağlıklı gebelik deil sen bunu düşür öyle gel dedi tabi bizde moral sıfır hafiften lekelenme geldi dedim buda gitti.oradan annemler başka şehirdeydi eve uğramadan annemlere kisa kesicem o gelişmez dediği bebeğim 9 ay yatarak dünyaya geldi.çok yaramaz ve o kadar zeki ki süper zeka bir çocuk şimdi ikinciye hamileyim sürekli iş görüyorum yatmak ne mümkün hiç sakınmadim .bu ay doğumum var kısacası Yiğidi öldür hakkını ver histereskopide fayda gördüm ne bebeğim düştü ikincide de sorun yaşamadım

X