- 25 Aralık 2015
- 21
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi kaderakyrk
Bende kalp atışı vardı daha sonra test yapıldı atmıyor dedi ama bugün tekrar gittim bi test daha vermiştim bugün sonucunu aldım bebek kalp atışları geri atmaya başlamış ama biraz zayıf dedi ve cok saskinim ölü dedi kürtaj için gittim yaşıyor dedi 1 hafta bekle dedi kanamanız olmassa bebek gelişir kalp atışları yükselir dedi bende öldüğüne dair hiçbir belirti yoktu hala mide bulantısı vardı öldüğüne inanmamistim tam inandığım zaman geri yaşadığını söyledilerAllah sabır versin .hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin Rabbim.ben de hep bunu merak ediyorum. benim de arkadaşım 3 hafta karnında ölü bir bebekle yaşamıştı. farketmemişti. ben de bu düşünceden kurtaramıyorum kendimi malesef, sen de kalp atışı falan duyulmuşmuydu, yoksa hiç mi kalp atışı alınmamıştı...
Bende de ole oldu bugün kürtaj olmaya gittiğimde bebek yaşıyor dedi ama zayıf kalmış dediOyle bi belirti olmuyo bazen. Bende de olmamisti.normal bi kontrole gittigimizi saniyorduk. Kurtaj gunune karar verip cikmistik.
İnsallah seni birakmaz bebegin..Bende de ole oldu bugün kürtaj olmaya gittiğimde bebek yaşıyor dedi ama zayıf kalmış dedi
Çok sevindim cidden rabbim meleğine sana bagislamisBende de ole oldu bugün kürtaj olmaya gittiğimde bebek yaşıyor dedi ama zayıf kalmış dedi
Amin insallahİnsallah seni birakmaz bebegin..
İnsallah dahada güçlenir benle kalirÇok sevindim cidden rabbim meleğine sana bagislamis
Ben 32 haftalık bebeğimi kaybettim 1 hafta 10 gün icimde ölü olarak yasamısım rahim kasılmalarını bebek hareketleri sanmısım son gün o kasılmalarda olmayınca doktora gittiğimde öğrenmiştim kalbi atmadıgını malesef bazen anlayamıyosunuz yada bir belirtisi olmuyorAnne karninda ölen bebeğin en önemli belirtileri nelerdir nasıl hissediliyor öldüğü veya doktorlar tarafından öldüğü söylenen ama hissetmeyen bayanlar o ara içinde neler yasadiniz bende 9 haftalık hamileydim ve bebeğim karnımda ölmüş bugün öğrendim ama ne tür bi değişiklik olduğunu hissetmedim aynı gibi herşey bulanti hafif karın karıncalanması baş dönmesi ama goguslerim ağrısı biraz geçti
Vermedi bende anlamadım zaten ilaç vermemesine türkiyede ole bi durumda veriyorlarmi ben arabistan da yasiyorum daİlaç veya beslenme prg verdi mi doktorun
Başka doktora gidecem de ordaki doktorlara ulaşamıyorum ben ceviz süt hergün tükettiği şey balık arada sırada çok sevmediğim için yeni tüketmeye başladımYa başka bir doktora git yada buradan bir doktora sordum olur mu prg siz.Allah sana bagislasin bebeğini. Et süt balık ceviz yiyor hamileler sende bunları ye.