Bebek İkinci El Anne Çantası satın almak istiyorum

MelisaGul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
10
0
merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,

çok temiz kullanılmış veya sıfır anne çantası almak istiyorum, kaliteli ve markalı olması tercihimdir.
ekteki resimlerdekiler gibi kırmızı veya pembe tonlarında desenli varsa tercihimdir.
özelden lütfen mesaj atmayın mesaj atamıyorum galiba burdan mail adresi verebilir misiniz iletişime geçelim.
teşekkürler iyi akşamlar $6087_pink_floral_bouquet_mess_lg.jpg $natural berries.jpg $canta1-4550.jpg $avvio.jpg $loocks.png

Çanta almadıysanız benim siyah renkli Lullaby marka çantam var.Sayılı kullanıldı.110 tl ya almıştım.
Satabilirim

canım mrb kız bebeğ,n varsa benimkisi avvıo kırmızı 50 tlye verebilirim 130 a aldım hiç kullanmadım bir kez doğuma giderken yanıma aldım okadar $untitled.png bu canım

Özel msj yazamıyormuşum :KK43:
Hiç bir defosu veya kusuru yok.Dışı siyah içi kırmızı renkte.
Fotoğraflarını çektim ama büyük geliyor yükleyemiyorum.

Model olarak hangisi bilmiyorum canım.Lullaby nin sitesine de girip baktım ama gözü dalıyor insanın : )
iletişim için tggunaydin@hotmail.com dan bağlantı kurabiliriz. $SL372895.jpg

Eklentiler

• $SL372894.jpg
    $SL372894.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 93
  • $SL372898.jpg
    $SL372898.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 97
graco mama sandalyesi 150 tl 1 yıl garantisi var bebeğim oturmadığı için satıyorum

mothercare anne bakım çantası 1-2 defa kullandım sırt çantası kullandığım için satıyorum 75 tl

chicco clasik bebek telsizi garantisi devam etmektedir 70 tl

bursa ve istanbula elden teslim yapılabilir iigilenenlere fotograf gönderebilirim ürünlerim temizdir

Son düzenleme:
X