- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
- Konu Sahibi user123456789
-
Ben de aynısını anlattım?Üvey kardeş, anne veya babanın yeni eşinin önceki evliliğinden olan çocuğuna denir. Anne veya baba birse yarım kardeş veya öz kardeş denir. Üvey değil. Üveyde kan bağı olmaz. O da sizin öz kardeşiniz. Ama annenizin eşinin eski evliliğinden bir çocuğu varsa işte Üvey o
Sen ortalığı karıştırdın bir de buradaki konulara mi salça oluyorsunAnne de baba da birse öz kardeş olur. Ortak bir ebeveynin var. Hiçbiri bir değilse ona üvey diyoruz biz.
Üvey anne baba ayrı olandır, sizin anneniz bir tabi ki öz kardeşsinizAnnem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annem ikinci evliliğini yaptı. Üvey babamdan bir kızı oldu. Kız kardeşim benden 5 yaş küçük .Anne bir baba farklı yani. Çevremdeki insanlar siz üveysiniz öz olmak için baba bir olması lazım diyor. Bence çok saçma sonuçta aynı karından çıktık aynı genleri aldık. Süt kardeşler bile kardeş sayılırken aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
He aynı senin gibi .Sen niye salça oldun ?Sen ortalığı karıştırdın bir de buradaki konulara mi salça oluyorsun
Kız sen var ya akillanmazsinHe aynı senin gibi .Sen niye salça oldun ?
Sen de kız menopozluKız sen var ya akillanmazsin
Ay ne diyosuuun . Tavsiyen ilaç gibi gelmiştir he. Aranan yorumAynı durumda olan tanıdıklarım var. Benim öz kardeşimden bin kat daha öz kardesler birbirlerine. O yüzden böyle şeylerle kafanızı doldurmayın.
Ben senin kim olduğunu anlamadım mi sanıyorsun gerçekten? Çok açık veriyorsun. Ancak ben senin yüzünden bu gece banlanmak istemiyorum. Hadi yallah başka kapıyaAy ne diyosuuun . Tavsiyen ilaç gibi gelmiştir he. Aranan yorumher konu da da,fikri var maşallah beyin zehir
iyice kafayı yedi vallaBen senin kim olduğunu anlamadım mi sanıyorsun gerçekten? Çok açık veriyorsun. Ancak ben senin yüzünden bu gece banlanmak istemiyorum. Hadi yallah başka kapıya
Özsünüz tabi ki.Annem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annem ikinci evliliğini yaptı. Üvey babamdan bir kızı oldu. Kız kardeşim benden 5 yaş küçük .Anne bir baba farklı yani. Çevremdeki insanlar siz üveysiniz öz olmak için baba bir olması lazım diyor. Bence çok saçma sonuçta aynı karından çıktık aynı genleri aldık. Süt kardeşler bile kardeş sayılırken aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
Onlar yanlış biliyor. Kardeş aynı karnı paylaşan karındaş demektir. Yani anne bir işe öz kardeş anne farklı ise üvey kardeş olarak adlandırılır.Annem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annem ikinci evliliğini yaptı. Üvey babamdan bir kızı oldu. Kız kardeşim benden 5 yaş küçük .Anne bir baba farklı yani. Çevremdeki insanlar siz üveysiniz öz olmak için baba bir olması lazım diyor. Bence çok saçma sonuçta aynı karından çıktık aynı genleri aldık. Süt kardeşler bile kardeş sayılırken aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
Senin düşüncelerin doğru. Aynı karından çıktınız aynı kandan vücuttan beslendiniz size enerji veren mitokondri sadece anneden gelir ve çocuklara aktarılır kardeşin ve sende aynı mitokondri var başka kimsede yok. Bunlar yeterli kanıt değil mi öz olduğunu anlamak için..Annem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annem ikinci evliliğini yaptı. Üvey babamdan bir kızı oldu. Kız kardeşim benden 5 yaş küçük .Anne bir baba farklı yani. Çevremdeki insanlar siz üveysiniz öz olmak için baba bir olması lazım diyor. Bence çok saçma sonuçta aynı karından çıktık aynı genleri aldık. Süt kardeşler bile kardeş sayılırken aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
Özdünüz tabi ki öyle şey mi olur. Annenin evlendiği adamın başkasından olma çocuğu varsa onunla ancak üvey kardeş olursunuzAnnem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annem ikinci evliliğini yaptı. Üvey babamdan bir kızı oldu. Kız kardeşim benden 5 yaş küçük .Anne bir baba farklı yani. Çevremdeki insanlar siz üveysiniz öz olmak için baba bir olması lazım diyor. Bence çok saçma sonuçta aynı karından çıktık aynı genleri aldık. Süt kardeşler bile kardeş sayılırken aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
Biyolojik olarak da hukuken de öz kardeşsiniz.aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?