- 1 Ocak 2025
- 2
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi user123456789
-
Bursalıyım. Nereli olduğunla bir alakası yok. Batılılarda da böyle konuşan ataerkil tipler o kadar çok varkiBu düşünceye sahip insanlar nereli çok merak ettim zira aşırı ataerkil ve kadını yine hiçe sayan nur bakış açısı. Ayrıca hem dinen hem hukuken öz kardeşsiniz. Üvey babanın başka kadindan çocuğu olsa o senin üvey kardeşin olurdu.
Aynı durumda olan tanıdıklarım var. Benim öz kardeşimden bin kat daha öz kardesler birbirlerine. O yüzden böyle şeylerle kafanızı doldurmayın.Annem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annem ikinci evliliğini yaptı. Üvey babamdan bir kızı oldu. Kız kardeşim benden 5 yaş küçük .Anne bir baba farklı yani. Çevremdeki insanlar siz üveysiniz öz olmak için baba bir olması lazım diyor. Bence çok saçma sonuçta aynı karından çıktık aynı genleri aldık. Süt kardeşler bile kardeş sayılırken aynı anneden doğan aynı genleri alan çocuklar mı kardeş olmuyor. Bana bu işin doğrusunu anlatır mısınız üvey miyiz öz mü?
Üvey kardeş, anne veya babanın yeni eşinin önceki evliliğinden olan çocuğuna denir. Anne veya baba birse yarım kardeş veya öz kardeş denir. Üvey değil. Üveyde kan bağı olmaz. O da sizin öz kardeşiniz. Ama annenizin eşinin eski evliliğinden bir çocuğu varsa işte Üvey oFarklı anne ve babadan olanlara üvey denir. Kendimden örnek vereyim babam vefat etti annem evlendi. Annemin eşinin de 2.evliligi ve ilk eşinden bir oğlu var. Onun oğluyla ben üvey kardeşiz. Annem ve eşinin de bir çocuğu oldu, o da benim öz kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?