• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Anne bebek uyum odası

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

azra25eda

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
3
2
6
27
Merhaba hanımlar ben bundan 20 gun ince 31 haftalik erken dogum yaptim bebegim 1090 gr dunyaya geldi şu an hala yogin bakimda doktor durumunun iyiye gittigini nebegin cik.asina yakin bebekle beni anne bebek uyum odasina alacaklarini soylediler daha incr anne bebek uyum odasina giden varmi bu koni hakkinda bgisi olan varmi surec nasil ilerliyo bana yardimci olabilirmisiniz

Merhaba hanımlar ben bundan 20 gun ince 31 haftalik erken dogum yaptim bebegim 1090 gr dunyaya geldi şu an hala yogin bakimda doktor durumunun iyiye gittigini nebegin cik.asina yakin bebekle beni anne bebek uyum odasina alacaklarini soylediler daha incr anne bebek uyum odasina giden varmi bu koni hakkinda bgisi olan varmi surec nasil ilerliyo bana yardimci olabilirmisiniz
ben varim canim 1 gece bebekle birlikte vakit geçiriyorsun hemsireler sürekli kontrole geliyo acaba emiyormu bebegine bakabiliyormusun son kez tetkik yapiliyo durumuna göre taburcu oluyorsun ben bir gece kaldim sizinki kac gece olur bilemem.

ben varim canim 1 gece bebekle birlikte vakit geçiriyorsun hemsireler sürekli kontrole geliyo acaba emiyormu bebegine bakabiliyormusun son kez tetkik yapiliyo durumuna göre taburcu oluyorsun ben bir gece kaldim sizinki kac gece olur bilemem.
Sagol canim bebegim su an cok hasta durumu iyiye giderlen birden bagirsaklarinda enfeksiyon cikti su an ne yapicagimi bilmiyorum allah en kisa zamanda bebegime sifa verir inşallah cok zor bi surecten geciroyum ne yaoacagimi bilmiyorum

Sagol canim bebegim su an cok hasta durumu iyiye giderlen birden bagirsaklarinda enfeksiyon cikti su an ne yapicagimi bilmiyorum allah en kisa zamanda bebegime sifa verir inşallah cok zor bi surecten geciroyum ne yaoacagimi bilmiyorum
canim benim seni çok iyi anlıyorum cok zor biliyorum insallah iyi olur gerekli tedaviyi yapiyorlardir nerdesin şehir olarak rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah

Ben varım bir iki gün seni bebekle hastanede bir odada tutuyorlar . Aralıklarla kontrol eden hemşireler ve doktor oluyor. .çocuğun ihtiyaçlarını karşılamana ve esasen küçüçük doğan bebeğine bakman için bir prova yaptırıyorlar. Çok iyi oluyor. Emzirmende sağmanda tutmanda aklına be gelirse bakımında sana rehber oluyorlar . Bebeğin de seninle ilk gecende sana nasıl uyum sağladığını gözlemliyorlar. Hiç korkma o günü sana nasip eden Allah'a şükret .

Back