Doğuma Hazırlık Anne Bebek Bakım Çantası Tavsiyeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla çanta arabaya takılan olsa iyi ama gerek yok çok pahalıysa

canım ben internetten o indirimli siteden 49,90'a stylo turtle'ı sipariş verdim.. gelince bi bakcam buraya da yazarım.. kokusu var mı kumaşı nasıl içeriği nasıl die.. beğenmezsem zaten geri gönderir o diğer pahalı olanı alırım..

evet nasılsa değiştirme gibi bi seçeneğin var. buradanda dediğin gibi yaz bana yada resmini gönder bende ona göre alıyım bi tane beyendim resminide koymuştum gördünmü ben herhalde ondan alıcam.

evet nasılsa değiştirme gibi bi seçeneğin var. buradanda dediğin gibi yaz bana yada resmini gönder bende ona göre alıyım bi tane beyendim resminide koymuştum gördünmü ben herhalde ondan alıcam.

evet senin resmini koyduğunu aldım.. ama butik bebe.de kargo dahil 49,90 olunca direk onu aldım.. kampanya devam ediyor düşünüyorsan bence kaçırma derim.. beğenmezsen sen de iade edersin.. daha ucuzu internette yok bunun..

yok alıcam zaten bu durumda madem kampanya sonra kaçırmıyım saol iyi hatırlattın

İçinde Bebek bakım ürünleri de olan şöyle kampanyalı bi çanta arıyorum bende kızlar. Bilen var mı?

Bebek bakım çantası adı altında satılan çantaları çok mantıklı bulmadım. Hele 200-300 tl fiyatta olanları var ki, tamamen annelik heyecanıyla sarhoş olmuş tüketici kitlesini sömürmeye yönelik bence. Normal bir sırt çantasının işimi göreceğini düşündüm, Decathlon'dan 50 tl'ye Puma'nın sırt çantasını aldım. İçi gayet geniş, 3 bölmeli ve oldukça sağlam. Gerekli olursa biberon için termos çanta almayı düşünüyorum daha sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…