- Konu Sahibi nefesalnefesver
-
canım valla bende alıcam araştırıyorum bu konuda hangisi iyi bilmiyorum ama avent bence daha kullanışlı daha iyi gçzüküyo e tabi internetten bakıyorum ama alırken kendim görerek karar vermeden almak istemiyorum. bakalım ne olacak.Merhaba arkadaşlar,
27. haftamın içindeyim.. Bebeğimin kıyafetlerini felan aldım yıkadım bi ütülenmesi kaldı.. Şimdi yavaş yavaş diğer eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.
Hastaneye doğuma giderken bir kendim için bir de bebek için çanta hazırlamayı düşünüyorum. Bebek çantasını da anne bebek bakım çantalarından alayım sonra da onu kullanırım diyorum..
İnternette birkaç marka gördüm Baby Stylo, Chicco, Kraft.. biraz da pahalı markalar var okiedog, pierre cardin gibi..
Sizler neler aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Fiyat olarak Baby Stylo ve Kraft uygun görünüyor kullanım açısından da güzel gibi..
Tavsiyeleriniz nelerdir??
canım valla bende alıcam araştırıyorum bu konuda hangisi iyi bilmiyorum ama avent bence daha kullanışlı daha iyi gçzüküyo e tabi internetten bakıyorum ama alırken kendim görerek karar vermeden almak istemiyorum. bakalım ne olacak.
ayyy saol valla iyi oldu ...canım ben de baktım burdan hayır yok biraz kendim internetten araştırma yaptım..
çok bebek çantası gibi görünmesinden hoşlanmadığım için şu iki markayı çok beğendim.. biraz pahalı ama sonuçta uzun süre kullanılcak sağlam ise -ki uluslar arası markalar sağlam olduklarını düşünüyorum- 2. bebeğimde de kullanabilirim veya ihtiyaç sahibine de verebilirim..
-skip hop dash deluxe
-lassing casual backpack
bu iki markanın da renk/desen seçenekleri var.. sanırım bu ikisinden birini alcam.. genellikle sık sık şehir dışına çıkmam gerektiği için de sırt çantası olanı tercih edecekmişim gibi duruyor yani lassing marka..sana da fikir olsun diye yazayım dedim
varsa zaten neden alıcan gerek yokki aynısını kullan çok yıpranmadıysabenim standart sırt çantam var. onu kullanmayı düşünüyorum bi daha almama gerek var mı acaba ?
ayyy saol valla iyi oldu ...
bende kesin sırt çantası alırım çünkü diğerlerini kullanamam ben parası pahalı olsada kalitesiz gibi duran ürünler var.gerek yok görünüşte önemli benim için veririm parası ne ise sonuçta bir kere alıcam. ben de bi araştırıcam daha karar vermedim.senin söylediğin markalarada bakıyım şimdi fikrini almak istersem sana yazarım burdan
tekrar saol.
onada bakıyım bi iyi bişi bulursam sanada gönderiyim bi bak düzgün bişi alalım baribi de butik bebe internet sitesinde baby stylo die bi markanın ürünleri var.. onları da baya kullanan var bugün gördüm.. fiyatları da daha hesaplı.. sen de bir bak istersen..
http://www.hepsiburada.com/liste/st...uctId=ailestyturt&categoryId=301143#Gorseller bu daha iyi sanki söylediğin marka bide ucuzmuş yabi de butik bebe internet sitesinde baby stylo die bi markanın ürünleri var.. onları da baya kullanan var bugün gördüm.. fiyatları da daha hesaplı.. sen de bir bak istersen..
varsa zaten neden alıcan gerek yokki aynısını kullan çok yıpranmadıysa
ben bi tane yan askılı hemde elde tutulmalı aldım hemde sırt cantası aldım ama şöyle yan asılmalı canta bebek çantası için olanlardan değil fakat orta boy içine bi organizer aldım şuan bebeğin hastane cantası o bide sırt cantası aldım oda hem benm hem bebegin sanki o bebek çantaları bana hoş gelmiyo saygısızlık etmeyim tabikide benmki spor böyle siyah cok hoşuma gtti aslında eşim buldu bak bu nasıl diye
http://www.hepsiburada.com/liste/st...uctId=ailestyturt&categoryId=301143#Gorseller bu daha iyi sanki söylediğin marka bide ucuzmuş ya
tabiii anti bakteriyel oluyo onlar zaten ondan dolayı pahalı yada karar vermesi zor.. sonuçta bebeğin bezi ve elbiselerini koyuyosun sonuçtabebek cantası deil normal sırt çantası. 2 sene once dersaneye gıderken kullanmıstım. markalı guzel bi ürün. bi yıkarım tamamdır. ama bebek cantalarının ayrıca ozellıklerı var mı
valla çanta arabaya takılan olsa iyi ama gerek yok çok pahalıysaevet bu marka diğerlerine göre çok daha ucuz.. diğer iki çantada beni cezbeden nokta arabaya takılabilme özelliği.. ama bi arabaya takcaz die de bunun 3 katı vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?