canım yaa valla üzüldüm durumuna... ama lütfen böyle şeyleri takmamaya çalış.. bak Allah sana ne güzel anneliği layık görmüş,bir bebek vermiş sana.. sen kimseyi duyma,tıka kulaklarını eşine,kendine ve yavrunuza bak.. Dikkat et kendine... annen ne derse desin..
Bebeğin hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı bir evlat olur. İnşallah kucağına da almayı nasip eder Allah..
canım öncelikle gözün aydın...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini...
anneni değiştiremezsin bu saatten sonra...
düşünme bırak sen evladını düşün...
allah yardım etsin
Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... Aylardır bebek özlemi çeken ve sadece tüp bebek yoluyla evlat sahibi olabilecek biri olarak sana söyleyeceğim tek şey bebeğine ve eşine sımsıkı sarıl, kendi annen bile olsa tüm olumsuz duyumlara kulaklarını tıka.
canım hayırlı olsun çok güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin.
annen konusunda da yapıcak bir şeyin yok, tek yapman gereken kafana takmamak ve yaptığı söylediği her şeyi görmezden/duymazdan gelmek. kendini geçtim bebeğin için bunu yapmak zorundasın. kayınvaliden annenden daha ilgiliymiş... bu saatten sonra değiştiremezsin hiçbir şeyi, göz ardı et boşver sen yuvanda mutlu olmaya bak... mutlu ol bak bebeğin olacak çok güzel bir şey bu
Merhaba kızlar, ya bu hayatta en yakınlarımdan çektiğim kadar kimseden çekmedim. Ya da ben artık kabullenmeliyim üzmemeliyim ama bunu bir türlü yapamıyorum olmuyor. Diyorum bizde normal bir aile olalım ama yok olmuyor.
İki konum var ailemle ilgili. Okuyanlar bilirler. Psikolojim gerçekten çökmüş durumda. Eşimle bebek yapmaya karar vermiştik ama ailevi sorunlarım yüzünden erteleyelim dedik. Bu ay adetim gecikince şüphelendim ve test yaptım hamileyim. Allah bana bu bebeği güç versin diye gönderdi biliyorum. Tam vazgeçtiğim anda geldi bebeğim. Moralimi düzeltti.
Dün gece geç saatte yaptım testi. 12 ye geliyordu öğrendik sevindik. Kayınvalidemin evi yakın. Hemen gidip paylaşalım dedik. Çok sevindiler tüm ailesi mutluluktan ağladı. Yarında anneme söylerim dedim. Annem az önce beni aradı. Tabi yine işi düştüğü için. Abim evlenmek istiyormuşta düğün eşya için arabasını satacakmış, annem ara abini ikna et bana biraz versin o paradan dedi. (Ailemin çok fazla borcu var bir kısmına kefilim evime her an haciz gelebilir. Annemin oturduğu ev benim üzerime. Anca satınca borçlara yeter. Bende geçen hafta annemlere gittim. Evi satmak için emlakçıya gitmek istedim izin vermediler. Ablam üzerime yürüdü, dövmeye kalktı bende vazgeçtim ne haliniz varsa görün dedim. Kardeşim anam bana düşman olmuş ben ne yapayım dünya malını dedim. Herşeyi göze aldım. Hacizde gelsin başka birşeyde. Umurumda değil artık.) Bu olay olalı 1 hafta geçmedi. Ama ben kayınvalidemin sevincini görünce anneminde sevinmesini istedim. Bu kadar sıkıntı arasında moral olur dedim. Neyse annem telefonda abini ikna et dedi, ben dedim bu borç kapanmaz nasılsa alma çocuğun parasını bari adam gibi evlensin dedim. Sonra ben hamileyim anne dedim. Ayy ne güzel dedi. Şok oldum sevinir ama belli etmez sanmıştım. Sonra ee kendini nasıl hissediyorsun dedi. Çok yorgun, kalkacak halim yok yerimden dedim. Hııı demek kız dedi. Farketmez anne dedim sağlıklı olsun dedim. Haklısın bilmem kimin çocuğu hasta doğmuşta sağlıklı olsun tabi dedi. Ama ben kız istemiyorum dedi. Beynimden kaynar sular döküldü. Anne sana güzel bir haber veriyorum bu mu bana söylediğin dedim. Benim gibi evladın var bende kızım. keşke benim gibi bir kızım olsa, 10 tane erkeğe değişmem dedim. Kız bu kız kesin dedi. hıh dedi. bu halde bile moralimi bozdun dedim. kapattım telefonu. sonra ağladım.
Ama kızlar bu yapılır mı? hep sağa sola hava atma peşinde. oğlan olsa gururlanacak ben biliyorum. benim üzerimden de başarılarımdan da sağa sola çok hava attı ama hiç yüzüme maşallah demedi. hep küçümsedi. valla onla konuştuktan sonra ağrım azdı. üzüntüden bebeğe bişi olur diye çok korkuyorum. kimseye anlatamıyorum. eşime söylesem hepten düşman olacak aileme.
bu kadın neden bu kadar düşüncesiz?? biliyorum şimdi ablamı arayıp kız kız değip aralarında dedikodu yapıyorlardır.
Allahım sen beni, aklımı, bebeğimi koru. Bana yol göster. Sen zor zamanımda bana bu bebeği layık gördün, kucağımada almamı nasip et. Amin.
Çok şükür biraz rahatladım.
canım benım cok uzuldum. üstelık kendı annen boyle yapıyor hadı kayınvalıde olsa tamam dıcem malum çoğu öyle. canım benım sen uzulme bebişine bısey olmasın dıkkat et kendıne. sen genede esıne soyleme bu durumu. dahada kötü olmasın durumlar. sağ salim almayı nasip etsın kucagına Allah canım benım. uzulmekı bebegınde uzulmesın
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun rabbbim geçireceğin güzel bi gebelik sonrasında hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasibetsin inşallah ve tüm bebek isteyenlere tatlı yavrular versin inşallah aahh ah anne olmak kadın olmak o kadar zorki annemi şimdi daha iyi anlıyorum ve bazen çok özlüyorum. işte artık annenide o şekilde kabul edeceksin şu saatten sonra kimseyi değiştiremezsinki allah bilir kaç yaşında sen hamileliğinintadını çıkar ve hiçbişeyi kafaya takma öyle yada böyle geçip gidiyo hayat ve zamanı ne tutabilmek nede durdurabilmek ne mümkün
Merhaba kızlar, ya bu hayatta en yakınlarımdan çektiğim kadar kimseden çekmedim. Ya da ben artık kabullenmeliyim üzmemeliyim ama bunu bir türlü yapamıyorum olmuyor. Diyorum bizde normal bir aile olalım ama yok olmuyor.
İki konum var ailemle ilgili. Okuyanlar bilirler. Psikolojim gerçekten çökmüş durumda. Eşimle bebek yapmaya karar vermiştik ama ailevi sorunlarım yüzünden erteleyelim dedik. Bu ay adetim gecikince şüphelendim ve test yaptım hamileyim. Allah bana bu bebeği güç versin diye gönderdi biliyorum. Tam vazgeçtiğim anda geldi bebeğim. Moralimi düzeltti.
Dün gece geç saatte yaptım testi. 12 ye geliyordu öğrendik sevindik. Kayınvalidemin evi yakın. Hemen gidip paylaşalım dedik. Çok sevindiler tüm ailesi mutluluktan ağladı. Yarında anneme söylerim dedim. Annem az önce beni aradı. Tabi yine işi düştüğü için. Abim evlenmek istiyormuşta düğün eşya için arabasını satacakmış, annem ara abini ikna et bana biraz versin o paradan dedi. (Ailemin çok fazla borcu var bir kısmına kefilim evime her an haciz gelebilir. Annemin oturduğu ev benim üzerime. Anca satınca borçlara yeter. Bende geçen hafta annemlere gittim. Evi satmak için emlakçıya gitmek istedim izin vermediler. Ablam üzerime yürüdü, dövmeye kalktı bende vazgeçtim ne haliniz varsa görün dedim. Kardeşim anam bana düşman olmuş ben ne yapayım dünya malını dedim. Herşeyi göze aldım. Hacizde gelsin başka birşeyde. Umurumda değil artık.) Bu olay olalı 1 hafta geçmedi. Ama ben kayınvalidemin sevincini görünce anneminde sevinmesini istedim. Bu kadar sıkıntı arasında moral olur dedim. Neyse annem telefonda abini ikna et dedi, ben dedim bu borç kapanmaz nasılsa alma çocuğun parasını bari adam gibi evlensin dedim. Sonra ben hamileyim anne dedim. Ayy ne güzel dedi. Şok oldum sevinir ama belli etmez sanmıştım. Sonra ee kendini nasıl hissediyorsun dedi. Çok yorgun, kalkacak halim yok yerimden dedim. Hııı demek kız dedi. Farketmez anne dedim sağlıklı olsun dedim. Haklısın bilmem kimin çocuğu hasta doğmuşta sağlıklı olsun tabi dedi. Ama ben kız istemiyorum dedi. Beynimden kaynar sular döküldü. Anne sana güzel bir haber veriyorum bu mu bana söylediğin dedim. Benim gibi evladın var bende kızım. keşke benim gibi bir kızım olsa, 10 tane erkeğe değişmem dedim. Kız bu kız kesin dedi. hıh dedi. bu halde bile moralimi bozdun dedim. kapattım telefonu. sonra ağladım.
Ama kızlar bu yapılır mı? hep sağa sola hava atma peşinde. oğlan olsa gururlanacak ben biliyorum. benim üzerimden de başarılarımdan da sağa sola çok hava attı ama hiç yüzüme maşallah demedi. hep küçümsedi. valla onla konuştuktan sonra ağrım azdı. üzüntüden bebeğe bişi olur diye çok korkuyorum. kimseye anlatamıyorum. eşime söylesem hepten düşman olacak aileme.
bu kadın neden bu kadar düşüncesiz?? biliyorum şimdi ablamı arayıp kız kız değip aralarında dedikodu yapıyorlardır.
Allahım sen beni, aklımı, bebeğimi koru. Bana yol göster. Sen zor zamanımda bana bu bebeği layık gördün, kucağımada almamı nasip et. Amin.
Çok şükür biraz rahatladım.
Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Annenle ciddi bi şekilde konuşsan.Davranışlarının seni üzdüğünü bebek için de endişelendiğini anlatsan?
Belki anlamaz diyeceksin ama şu an hamile olduğun için bu konuşma daha etkili olacaktır diye düşünüyorum.
Yine de kendini üzmemeye çalış.Bebişinle geçireceğin güzel anları düşün.
canıım benim ya gözünaydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiin, ne kadar şanslısın ki böyle anlayışlı bi kayınvaliden var inşallah ayırmasın Rabbim seni ondan. Annene gelince düşüncesiz evet ama bu fesatlığından değil, kendi sorunlarıyla boğuşuyor belliki.Başkasınıince ince düşünme fırsatı yok işte. Sen onu mağzur gör, kafana takma bebeğini düşün mutlu ol tadını çıkar anneliğinn :)
Ne yazıkki birçok ailede erkek çocuk kız çocuktan daha önde.Bide anneler oğullarına çok düşkün.Ama zor durumda olsa hep kızlar koşar ilk olarak çünkü biz duygusalızdır..
Ama sen üzme kendini tatlım bebişini düşün şimdi.Sağlıkla almaya bak kucağına onu.Bebişin çok şanslı olucak bundanda eminim ben.çünkü sen çok vicdanlı çok sevecen bi anne olucaksın belli bu:):)
tatlım öncelikle hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin anne baba olmayı.
bu 9 aylık dönem senin için çok önemli. kendi mutluluğun rahatın için herşeyi yap. çünkü senin mutluluğun aynı zamanda bebeğinin mutluluğu demek. bu 9 ayda sevdiklerinle mutlu olduklarınla birlikte ol.
tabii ki annen ailen ama senin şuan asıl ailen eşin ve doğacak çocuğun. kendini biraz onlardan ayır. bu tip şeylerle hamileliğini zehir etme.
çok teşekkür ederim. demin annem aradı, borçlarla ilgili birşey dedi. sonra hadi bye bye dedi çat kapattı telefonu. karnımın ağırdığını biliyor. hiç sormadı nasılsın diye. oysa ben umutlanmıştım bana çağrı yapınca. ne kadar safım. annem için dünya malı herşeyden önemli beni yani çocuğunu düşünmeyen torununu mu düşünecek? safım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?