- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.033
- 163
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Ben 24 te evlendimyok yahu evlenmeyi birşey sanan tipik türk kızı vakası..
girmeye çalıştığı kuyunun dibi yok farkında değil..
25 yaşında ömür boyu anasıyla yaşamak isteyen adam nerden bakarsan bak büyümemiş işte..
Peki tamam. Haklı olabilirsin. O zaten tahmn ediyo annemn istemeyeceğini ama bu kadr red edecrğini bilmiyordu.Sen annenin ayni evde kalmayi istemedigini sevgiline soyleme. Bosuna annene cephe almasin, o nasil annesini hic öne atmiyor. Sen de kendi fikrin oldugunu istemezse kendi bilecegini söyle.
Hemen cevap vermeAy
AyNen ağzı çok pis laf yapıyo mantıklı cevap veremiyorum şaşkınlıktan :)
Öyle gerçekten mantıksız mantıksız iş yapıyoruzev ev üstüne olmaz canım insan bazen gözünü karatıyo ama bilmiyoki hayatınıda karartıyo
Ben 24 te evlendim
Konu sahibinden 2 yaş büyüktüm sadece yani
Bi ara sözlüyken aynı bina ihtimali geçti
Yakarım buraları moduna geçtimkabul etmedim
Okumak için bu şehre gelmiş şimdi de sağlam işini burda kurabildiği için burada. Sebep belliHemen cevap verme
Joker hakkın olarak kk yı kullan böyle
Gidince sor bi, annesinden ayrılamıyosa niye şimdiye kadar aynı evde değillermiş
Cevaplasın
Sonra de ki olsun senin ailen varsa benimde var madem öyle 4 lü değil 6 lı olalım benimkiler de dahil olsun aynı eve..
4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
hiç öyle bişey oyk ,Kendi diyoa nne baba o tabi ki olur derim. Pijamaylada oturmayıvereyşm ne olacak ki diyo
Ayrı şehirde yaşayan karşı dairede yaşayaz mıOkumak i
Okumak için bu şehre gelmiş şimdi de sağlam işini burda kurabildiği için burada. Sebep belli
Sadece bağlılığından istiyor. Şu an işin başlangıç aşamasında yüksek almıyor çok ama 2 yıl içinde baya yükselecek. Yani şimdilik maddi ve sağlıkla ilgli bi ihtiyaç yokAynı evde oturulmasını neden istiyor?
Maddi durumları nasıl, ne iş yapıyor görüştüğünüz kişi?
Sadece bağlılığından istiyor. Şu an işin başlangıç aşamasında yüksek almıyor çok ama 2 yıl içinde baya yükselecek. Yani şimdilik maddi ve sağlıkla ilgli bi ihtiyaç yok
bile bile lades demeye hiç gerek yok karsısında güçlü bi kadının oldugunu bilmesi gerek baktı herşeye hee diyo ipin ucu tamamen kaçar bunlar ufak ufak yoklamalarSadece bağlılığından istiyor. Şu an işin başlangıç aşamasında yüksek almıyor çok ama 2 yıl içinde baya yükselecek. Yani şimdilik maddi ve sağlıkla ilgli bi ihtiyaç yok
Kararlı ol canım. Annenin dediklerini dinle. eminim ki sana en iyi o yardım eder.Ha yok sanmıyorum ayrılmak istese bahaneye ihtiyacı yok onun. Bakalım konuşacağım öğrenecez..
eşimle 4 sene çıktık 1 senede nişanlılık etti 5 sene yinede aynı evde yaşamayınca insan tanıyamıyo karşısındakini heleki 4 ayda evlemne bide aynı evde yaşama şartı yuhhh diyorum başka söze gerek4ayda hemen neden evlilik niyetine giriyorsunuz? Daha ne kadar tanıyorsunuz ki? Sevginizi yaşayın, tanıyın biraz. Türlü türlü huylar çıkıyor evlenince nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu kumarı oynamaya aklım almıyor. Daha bu noktada sorun varken (bence) bir de aileyle yaşamak? Tehlikeli sulardasınız..
Bence de en az dört yıl lazım sanki. Çünkü aşk anca diniyor ve aşkın heyecanı ve özeni ile yapılan bazı davranışlar yerini gerçek kişiliğe bırakıyor. Karşılıklı olarak. Öncesinde aynı evde yaşanamasa bile tatile falan da çıkmak, her ortamda değerlendirmek lazım kesinlikle bence. Hiç anlayamıyorum bu cesareti gerçekten.eşimle 4 sene çıktık 1 senede nişanlılık etti 5 sene yinede aynı evde yaşamayınca insan tanıyamıyo karşısındakini heleki 4 ayda evlemne bide aynı evde yaşama şartı yuhhh diyorum başka söze gerek
cahil cesareti dedikleri bu nedir bu acele milletteki kızların azıcık akıllı olmalrı gerekiyo annem bile evlendiğinde 25 yaşındaymış erken diye çok talibini geri çevirmiş 35 sene önceden bahsediyorumBence de en az dört yıl lazım sanki. Çünkü aşk anca diniyor ve aşkın heyecanı ve özeni ile yapılan bazı davranışlar yerini gerçek kişiliğe bırakıyor. Karşılıklı olarak. Öncesinde aynı evde yaşanamasa bile tatile falan da çıkmak, her ortamda değerlendirmek lazım kesinlikle bence. Hiç anlayamıyorum bu cesareti gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?