- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Başından da biliyor anneme bağşı olmadğını bunun. Bildiğini düşünüyorum ona göre davrandı çnkü. Ama yine de umarım olmazYa canım senin yazdıklarında ben dahil herkes sevgilin seni ikna etmiş annenide ben ikna ederim demek istediğin sonucunu çıkardı. Keşke annenin istemediğini hiç karıştırmasaydın kabak kadının başına patlayacak bir sinir anında. Zaten senin annende benim annemleri istemedi o senin beynini yıkadı diye..
Başından da biliyor anneme bağşı olmadğını bunun. Bildiğini düşünüyorum ona göre davrandı çnkü. Ama yine de umarım olmaz
Tğm mesajları okumuyorsunuz galiba bir daha kontrol edinNe yazık ki ben çok umutsuzum.
Fazla iyi niyetlisin. Dört ayda insan aynı evde yaşasa bu kadar tanıyamaz emin olamaz. Ama sevgisinden 4 ayda emin olup bu kadar koşulsuz güvenmem ve iyi niyetli olman beni umutsuz yapıyor. ben 3 yıllık sevgilim 1 yıllık kocama bu kadar güvenmiyorum 4 ayda neyini gördün de bu kadar eminsin. Büyük hataya koşuyorsun ama yaşamadan da anlamayacaksın ne yazık ki... Çok üzüldüm sana yazık olacak... Göz göre göre gitme dur yanarsın denen ama sobaya son sürat koşan bir çocuktan zerre farkın yok.
Dört ayda rest çekemeyen bir sene sonra hiç çekemez. Emek der bilmem ne der kanar girer o eve. 4 ayda vazgeçemiyorsun ileride hiç hiç şansın yok ne yazık ki.
O potansiyeli çok gördüm sende.
Ne yazık ki kendi hayatını yakacaksın eminim bundan.
Adamda bunun farkında. Sağlam saf birini buldum diye göbek atıyor içinden.
Ah ah zaten hep böyle iyi niyetli çabuk güvenen iyi kalpli kadınlar harcanır ya. Kayınvalide kauınpeder bi de aile bağımlısı koca yakacaksın hayatını gencecik yaşta ne yazık ki.
Adam hiç kesin konuşmuyor hala bir iki sene erteleyip nasılsa ikna ederim derdinde muallak konuşuyor ama göremiyorsun ve göremeyeceksin.
Tğm mesajları okumuyorsunuz galiba bir daha kontrol edin
Biliuormartık o durumda da benim yapmayacağımı . Ailesini bi kenara atmasını söylemediğimi sadce aynı ev istemedğimi çok iyi biliyor. Ona göre davranmak artık ona kalmış. Zaman zaman konu yine açılacak. Anlaşmazlık bğyğk ölçüde azalmıyorsa vakit kaybetmeyecez ikiniz de . Sonu belli çünküDediklerinizi okudum. Zaman kazanıyor. Bunu göreceksiniz zaten. Size tamam ayrı oturacağız demedi bir sürü laf kalabalığı. Biliyor çünkü bir sene sonra ama napayım şartlar böyle bırakamam diyecek.
Biliyor
Biliuormartık o durumda da benim yapmayacağımı . Ailesini bi kenara atmasını söylemediğimi sadce aynı ev istemedğimi çok iyi biliyor. Ona göre davranmak artık ona kalmış. Zaman zaman konu yine açılacak. Anlaşmazlık bğyğk ölçüde azalmıyorsa vakit kaybetmeyecez ikiniz de . Sonu belli çünkü
Yok o zamana bırakmayacağmı d abliyor biz bşr aya bujun net kararını verecez şu an sınav iş yoğun dönemdeyiz diye tam masaya yatırmadık 2 haftaya konşcaz snra net karar vercezumuyorum.
Çünkü dediklerinde ayrı eve "tamam" demiyor "bakarız" diyor. Oyalıyor yada zaman kazanıyor bilemem ama tamam demiyor kesinlikle tavizsiz her cümlesi esasında.
Güvendiği nokta sanırım 4 ayda vazgeçemediyse vefa dediyse seneye hele anneler falan tanışırsa hi hayır diyemez düşüncesi. Muhtemelen düşündüğü şey söz ve nişan aşamasında vurgun çünkü muallak laflarına bakılırsa tam bir çakal
Annemi ailesiyle oturmam için ikna etmeyecek. Fikirden vazgeçtiğini ve benle ciddi düşğndüğğnü söylemek için konuşacak
Aynen elimden geleni yaptığımın farkında olsn ailesini reddetmediğimi anlasın. Ha kendi karşı evi kabul etmez illa aynınev diye tutturursa da benm d eyapacak bişeym yok artk çok iyi bliyor. Benş bilsin anlasın daSon zamanlarini birlikte gecirmek için ayni evde olmaya gerek yok ki. Ayni bina yada yakin oturmak da ayni sey.
Seni seviyordur tabiki evlenmek istiyor, ama sen bunu kabul etmediginde resti cekmesi ayrilacagi manasina geliyorsa sevgi yeterli degil malesef. Seni hayat boyu etkileyecek olan bu olayda soz hakkin vat edakarlıklarda bulundu da diyosun ama bu fedakarlıklar senin bu
Yazdigin tum mesajlari okuduk canim. Malesef ki kelimenin tam manasiyla "oyalaniyorsun". Hicbirsey net degil. Adam seni muallakta birakmis.Tğm mesajları okumuyorsunuz galiba bir daha kontrol edin
Aynen elimden geleni yaptığımın farkında olsn ailesini reddetmediğimi anlasın. Ha kendi karşı evi kabul etmez illa aynınev diye tutturursa da benm d eyapacak bişeym yok artk çok iyi bliyor. Benş bilsin anlasın da
4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Israrla diyorum ki karşı evi de kabul etme.
Yani gerçekten aynı evden bi farkı olmayacak diye düşünüyorum. Bu seferde yemeğe oraya gitceksiniz. Ya da yemeğe annemleri de çağıralım dicek eşin. Kahvaltıyı hep beraber yapacaksınız. Akşam çaylarını beraber içeceksiniz. Sonra onlar evine, ya da siz evinize, sonra da hoop yataga. vs vs. yani bu ve benzeri bi sürü şey. Yani demem o ki, daha şimdiden böyle düşünen ve sana şartlar koşan bir sevgilin varken; ha aynı evde yaşamışsın, ha karşı evde..
Ay canım keşke açık olsa. Hani ben bunları yaşadım da söylüyorum demiyorum. Yaşamadım ama tahmin ediyorum. Yani bu adam şimdiden rest çekiyosa bunun için, karşılıklı ev olduğunda da hele bide evlenince bu kızın burnundan getirir. Yemekti, kahvaltıydı, haftasonuydu hep beraber geçer diye düşünüyorum. ve daha bir sürü şey. Bu durum bile bir zaman sonra düzen bozar. Sonra konu sahibi eşine bir şey söyleyecek olsa, eşinin cevabı net ''sen istedin, daha önceden kabul ettin, söylenmeye hakkın yok'' vs vs olur.Canim konu sahibi arkadas zaten hizmet etmeyi kabul ediyor k.valide ve k.pedere,senin dedigin gibi mantikli seyleri artik kapattik. Sadece bari kendi evi olsun, daraldigi zaman siginacak bi kapisi olsun, ya da kendi misafiri geldiginde agirlayacak bir yaşam alanı olsun biz onun derdine dustuk. Senin soylediklerine harfiyen katiliyorum ama suan arkadasin gozu bukadar genis gorecek kadar açık degil maalesef
Ay canım keşke açık olsa. Hani ben bunları yaşadım da söylüyorum demiyorum. Yaşamadım ama tahmin ediyorum. Yani bu adam şimdiden rest çekiyosa bunun için, karşılıklı ev olduğunda da hele bide evlenince bu kızın burnundan getirir. Yemekti, kahvaltıydı, haftasonuydu hep beraber geçer diye düşünüyorum. ve daha bir sürü şey. Bu durum bile bir zaman sonra düzen bozar. Sonra konu sahibi eşine bir şey söyleyecek olsa, eşinin cevabı net ''sen istedin, daha önceden kabul ettin, söylenmeye hakkın yok'' vs vs olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?