anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım aynı evde yaşamaya dayanamazsın benden söylemesi yani yine insan bakar yaşlılarsa ama mesela karşılıklı dairelwrde oturun inan çok zor aynı ev tavsiye etmem

Zaten adam aşık değil sevmiyor. Dört ayda bu kadar ağzı açık aşık olmayı başaran kız bu zamanda bulunmaz. Artık kadınlar gözünü açtı iki güzel söze her şeye evet diyen azınlıkta kalınca buldum safı kafalayayım derdinde. Biliyor çünkü bu devirde aşkından anasıyla oturan bulamayacağını. Adam çakal aşık ayağına kafalıyor.

38 sayfada alabildiğin karar bu mu yani? Sen buna çözüm mü diyorsun? Anneni ikna etmek ne demektir ya sen necisin bu ilişkide. Neden istemiyorum diyemiyorsun?

Aynı evin içinde olamayacağı, yürümeyeceği, erkek arkadaşının sandığın kadar düşünceli ve fedakar olmayacağı, mutsuz olacağın gözüne sokuluyor ama bir arpa boyu yol gidememişsin.
Hep onun ne dediği ne istediği. Senin hiç fikrin ve isteğin yok. İstesen de seni dinleyen adam yok zaten.

Sen eminim kabul edeceksin aynı ev olayını. Buraya da çok konu açarsın malesef.

bizim bir komşumuz anlatırdı
kayınvalidesiyle kyınpederi için aynı evin içinde oturursunuz zaten 70 yaşında insanlar daha kaç yıl yaşayacaklar ki deyip kadını ikna etmişler
kaynanası maşallah 93 yaşına kadar yaşamış kayınpeder de ondan iki yıl daha fazla
kadın kendi oğlumu evlendirdim evden çıkardım ben çıkamadım diyordu

Annemi ailesiyle oturmam için ikna etmeyecek. Fikirden vazgeçtiğini ve benle ciddi düşğndüğğnü söylemek için konuşacak

Konuştun ve ikna oldun ve anneden izin alıp hayatını cehenneme çevireceksin afferin sana.
Allahım ileride kızım olsa el bebek büyütsem sonra daha 4 aydır tanıdığı bir adamın ve annesinin hizmetçisi olmak için kendini bu kadar yırttığını görsem kahrolurum cidden. Sen el bebekgül bebek büyüt kendi evini bilmesin elin gönüllü hizmetçisi olsun.
Allah anneciğine sabır versin.

Kabus.....

Ya desene ne demek anneni ikna ederim BEN İSTEMİYORUM BEN diyeceksin. .. resti çekeceksin ya bu şartımı kabul edersin devam ederiz yada BİTTİ. Bu kadar zor mu? Büyük konuşmak gibi olmasın eşim şu gün bana annem temelli bize yerleşecek biri karnımda 2 çocuğum var ama yarın evi terk ederim o da kaynanam kötü biri değil.

İyi de çözülecek tek şey sizin ayrı bir evinizin olması. Başka ne sorununuz var ki? Ayrı evde oturursanız annenin de ikna olmasına gerek yok.
Zaten omu söyelyecek anneme. Annem ilişkimizin ciddiyetni tam blmiyor sadce ciddi olursa böyle olur diye biliyordu şimdi şöyle diyor. "Annen ciddiyetimizi de birlikte yaşamayacağımızı da aynı anda öğrenecek" yani annemi annemin "hayır olmaz " dediği ieyin olmayacağı konusnfa ikna edecek. Bumun için de ilişkimizin daha ciddi olduğını amneme söylememi istyor. Ben emin olmadğmz için anenme sadce konuşuyorz diye anlatıyordmç şimdi gerçek ilişki oldğnu bilmesini istyor

Belliki vazgeçemiyorsun ve kararlı duramıyorsun!Ne olacak biliyormusun; eviliğin ilk 1 yılında insanlar eşlerini tanıyıp uyum halinde yaşamaya çalışırken, sen ailede dahil hepsini tanıyıp, herbirine ayrı vakit harcayıp çok fazla yıpranacaksın...kolay gelsin!

Ya yaptım işte niye anlamadımız ben mi anlatamadım :) o da geri adım attı. Hatta annene ciddiyetimizn arttığını söyleyelm konuşmasına döndü. Ama bi kereden tabi hop diye olmuyor biraz daha zaman geöince tamamn vazgeçexek

Ya canım senin yazdıklarında ben dahil herkes sevgilin seni ikna etmiş annenide ben ikna ederim demek istediğin sonucunu çıkardı. Keşke annenin istemediğini hiç karıştırmasaydın kabak kadının başına patlayacak bir sinir anında. Zaten senin annende benim annemleri istemedi o senin beynini yıkadı diye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…