- Konu Sahibi P3rimasali
-
Konu sahibi pembe bulutlarda ne desek bos.
Adam da hakli. Karsisinda net net "ben boyle birseyi istemiyorum. Benim belli bir hayat standartim var. Kabul etmem mumkun degil" demiyor ki. Kem kum yok annem istemez tadinda.
Bu adam bu kizi alir anasinin kolesi eder bizde iki uc aya "bir yuvanin" yikilisini daha dizi seyreder gibi izleriz. Artik konu sahibi adina tek umudum kalmadi.
Ay konuştuk bugğn yşne baya gözü kara gşttim nerdeyse ayrılalım diyecem baya net söyledim. Dedim belkilerle de olmaz o zaman geldipinde hadi kabul etmeyeceğim durum oldu ne olacak 3 yıl çık aa olmadı ayrıl sence ne kadr kolay olcakö ciddi bişey istiyorsak bu basit bi mevzu değil her ihtimalini konuşuruz işler kabul etmeyeceğimz yere gelecekse tekrar konuşıur olmadı ayırırz yolları dedim. Çektiği resti geri aldı. İlk dedi nerden bliyosn blki bn istemşcem sen isteyecen. Dedm nerden biliyosunları geç . Ya da belkileri. Hm annem de istemiyor annemin lafı da belli bn de annemi çğneyemem dedimç ben anneni ikna ederim dedi. Dediö annemi "beni tanıdıysanız bana güvenin" diyerek ikna edemezsin. Söylediği şartn gerçekleşmesi gwrekir dedim. O da dedi sen annene bizi gerçekten anlat merak etme annenle o konuşmayı senin istediğin gibi yapacağım.. şu an iş okul çok stressli bi döneminde 2 hafta sonra falan daha ayrıntılı düşünecek. Bakalım yğreği varsa anneme artık gerçekten bi ilişkmiz olduğunu söyleyecez eğer dediğim şartlarda olursa. Olmazsa da sonu belli
bu arada erkek olsam bu devirde kaynana yanında yaşamayı göze alacak kız olursa ben de kaçırmam
hayır. Onunda dedim. Her şey çözülse de annemiöikna etmesi lazım onlafım üstğne.Bunca kişi anlattı sana. Annen 'ikna' olsa gidip oturacak mısın kayınvalidenle kayınpederinle??
Biz niye yoruyoruz ki kendimizi , yaşasın görsün madem kızcağız
Bunca kişi anlattı sana. Annen 'ikna' olsa gidip oturacak mısın kayınvalidenle kayınpederinle??
P P3rimasali şimdi sonuç ne? Konuştun mu sevgilinle?
Annemi ailesiyle oturmam için ikna etmeyecek. Fikirden vazgeçtiğini ve benle ciddi düşğndüğğnü söylemek için konuşacakAllahııım
Farkına var nolursun. Bak senin anneni "ikna ediyor". Yani yine senin anneni umursamıyor, tek umursadığı şey anasıyla oturmak için anneni ikna etmek. Senin annen ikna oluyor da onun annesi neden ikna olmuyor ayrıca? Onun annesi beraber oturmayacağına ikna edilsin neden bu açıdan bakmıyor da hala kendi açısından bakıyor çok aşık ondan mı?
Adam hala ama hala kafalama derdinde bir farkına var. Seni zaten kafalayacağına inanıyor bir de anneni kafalayacağına inanıyor. Tek derdi bu yani.
İyi de çözülecek tek şey sizin ayrı bir evinizin olması. Başka ne sorununuz var ki? Ayrı evde oturursanız annenin de ikna olmasına gerek yok.Ha
hayır. Onunda dedim. Her şey çözülse de annemiöikna etmesi lazım onlafım üstğne.
bizim bir komşumuz anlatırdı
kayınvalidesiyle kyınpederi için aynı evin içinde oturursunuz zaten 70 yaşında insanlar daha kaç yıl yaşayacaklar ki deyip kadını ikna etmişler
kaynanası maşallah 93 yaşına kadar yaşamış kayınpeder de ondan iki yıl daha fazla
kadın kendi oğlumu evlendirdim evden çıkardım ben çıkamadım diyordu
Zaten omu söyelyecek anneme. Annem ilişkimizin ciddiyetni tam blmiyor sadce ciddi olursa böyle olur diye biliyordu şimdi şöyle diyor. "Annen ciddiyetimizi de birlikte yaşamayacağımızı da aynı anda öğrenecek" yani annemi annemin "hayır olmaz " dediği ieyin olmayacağı konusnfa ikna edecek. Bumun için de ilişkimizin daha ciddi olduğını amneme söylememi istyor. Ben emin olmadğmz için anenme sadce konuşuyorz diye anlatıyordmç şimdi gerçek ilişki oldğnu bilmesini istyorİyi de çözülecek tek şey sizin ayrı bir evinizin olması. Başka ne sorununuz var ki? Ayrı evde oturursanız annenin de ikna olmasına gerek yok.
Ya yaptım işte niye anlamadımız ben mi anlatamadım :) o da geri adım attı. Hatta annene ciddiyetimizn arttığını söyleyelm konuşmasına döndü. Ama bi kereden tabi hop diye olmuyor biraz daha zaman geöince tamamn vazgeçexekYa desene ne demek anneni ikna ederim BEN İSTEMİYORUM BEN diyeceksin. .. resti çekeceksin ya bu şartımı kabul edersin devam ederiz yada BİTTİ. Bu kadar zor mu? Büyük konuşmak gibi olmasın eşim şu gün bana annem temelli bize yerleşecek biri karnımda 2 çocuğum yarın evi terk ederim o da kaynanam kötü biri değil.
Ya canım senin yazdıklarında ben dahil herkes sevgilin seni ikna etmiş annenide ben ikna ederim demek istediğin sonucunu çıkardı. Keşke annenin istemediğini hiç karıştırmasaydın kabak kadının başına patlayacak bir sinir anında. Zaten senin annende benim annemleri istemedi o senin beynini yıkadı diye..Ya yaptım işte niye anlamadımız ben mi anlatamadım :) o da geri adım attı. Hatta annene ciddiyetimizn arttığını söyleyelm konuşmasına döndü. Ama bi kereden tabi hop diye olmuyor biraz daha zaman geöince tamamn vazgeçexek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?